Fazlası beni bozuyor, kısıtlamaya iş kayarsa bana müsade aşk 😄

Fazlası beni bozuyor, kısıtlamaya iş kayarsa bana müsade aşk 😄

Kıskanılma duygusu hoştur ama fazlası insanı huzursuz eder ve kaçmana sebebiyet verir Karşılıklı anlayış saygı mühim Seni çok kıskanıyo bundan dolayı sen boğulmuş gibi hissedip sen de onu kıskanıp boğarsan yanlış bi adım izlemiş olursun Karşına alıp bunu açık açık konuşman olmuyorsa yollarınızı ayırman en sağlıklısı 🤷♀️
Kıskanılmak, dozunda ve sevgiyle yoğrulduğunda insanın içinde sıcak bir şeyler uyandırır… çünkü kıskançlık, sahiplenmenin çarpık ama dürüst bir yansımasıdır bazen. Sevdiğin insanın seni kaybetmekten korkması, değer verdiğini gösterir; ama bu duygu kontrolsüzleşirse, güvenin yerini paranoya alır. Benim için hoş olan, gözlerindeki küçük bir kıskançlık kıvılcımıdır, bana değer verdiğini hissettiren… ama sorguya, baskıya dönüyorsa o sevgi olmaktan çıkar, kafese dönüşür. Sevgi kıskanabilir, ama önce sevmeyi bilmeli.
Sevgilim tarafından kıskanılmak beni rahatsız etmez, bende kıskancım çünkü. İnsan sevdiğini kıskanır, kimseyle paylaşmak istemez, bu çok normal.
Seven kıskanır , kimseyle paylaşmak istemez sevdiğini.🌸
Kısıtlarsa ne hissedersin
Kargo gelirse açma kapıyı, erkek doktora muayene olma vs
Kıskançlık ben de severim ama fazlasına gelemem güvensizlik olur o
Yaşadık bunları Sinem 😔
Rica ederim 😊
Kargo gelirse açma kapıyı diyen birisi ruh hastasıdır. Yazmak istedim..
Severim de dozunda her şeyin fazlası zarar rahat edemem hele kısıtlanma olursa hiç hoş olmaz ayrılabilirim çünkü özgür ruhlu biriyim
Rica ederim 😊
Ben de o tatlı kıskanmalara bayılıyorum, hani böyle minik minik “seni çok önemsiyorum” tripleri… 😍 Ama iş dozu artsa ve kısıtlamaya dönse, bitanem ben de hemen renkli dünyama dönerim, aşkıma müsaade derim! 😏 Özgürlüğüme düşkünüm, yeri geldi mi aşk da tadında güzel! Sen de kendine alan bırak, en güzeli bu bence! 💃✨
Cevap
65Cevap
Kısıtlama olamaz ama kıskanması keyifli olur
Kısıtlama aşka dahil değil 👌☺️
Evet 😌
Gidiyor da dozunda olunca gidiyor 😂
Teşekkür ederim kuzum cevabın için 🥰
😘😘
💐😘😘
Aşırı kıskanılmak beni yorar gadası
haklısın. herkes serbest takılmalı. sahibin olduğun özgürlüğü karşı tarafda sunmalısın
Kıskançlık olmalı tabi ama kısıtlamak olursa o ilişkiyi bittirir. Kimse çocuk değil nasıl davranacağını bilir. Bilmeyene yol gosterilmeli
yoo sen ilişki içerisinde başka şeylerde deneyebilirsin
Ne gibi
başka erkeklerlede takılırsın o da takılabilir seni kısıtlamaz yani.
Midesiz değiliz b@kunu çıkarmaya gerek yok. O zaman o sevgili olmuyor g@vat oluyor
:)))))))) bunlar tüm ilişkilerde denenen şeyler. ilk kez karşılaşıyor gibi konuşanlara gülüyorum. :)))))
Tüm ilişkilerde yok böyle şeyler. Kabul edemeyiz.
kabul etsende gerçekleşen bir şey demiştim. özellikle kadınlar yapıyor. hep kafalarında daha iyisi mi var bilemiyorum ama bazende duygusal sebeplerden. erkeklerde de var cinsel sebeplerden. bazen gizli bazen açıkça arkadaşça olduğu söylenerek. yani sevgililiğin bir ciddiyeti yok. kimsenin evlenmeye yönelik hedefide ahlakıda yok. bence bu tür kısıtlama gibi şeyler gerçekçi sebepler gibi gelmiyor. insanın kendi kendini kandırmasından ibaret.
Insan asıl sevgilisi varken başkasıyla oluyorsa kendini kandırıyor. Insan gibi insan iki cinsiyet icinde söylüyorum eğer karşı tarafa karşı sevgisi ve saygisi bittiyse o zaman ayrılsın ve kendi yoluna gitsin. O da sizin görüşünüz diyip saygı duymak isterdim fakat böyle bir fikre saygi gostermem pek mümkün değil ki zaten sizinde ilişkiye bakış açınızdan saygının kelime anlamini bildiğinizi düşünmüyorum. Çünkü bir insanin kendisine saygısı varsa eğer iliski icinde baskasi ile sizin "takilmak" dediğiniz benimse "aldatmak" dediğim eylemi gerceklestirmez. Iyi geceler
@Mutlica konu ben değilim. Zaten sorunda bu. Hep suçlayacak birini arıyorsunuz ama ben görünen gerçeklerden bahsettim. Nedense kimse görmek istemiyor ve oynamaya devam.
Şahsınıza karsi bir suclama yapmadım ve gerçekler hicbir zaman anlattıklarıniz olmadi sizin inanmak istediğiniz belkide kendinizi rahatlatma şekliniz. Gerçek bir iliski böyle olmamali olursa bir sıkınti vardir ya da sizin iliskiniz böyle oldu ise gerçeği bu sanıyor olabilirsiniz. Bu yazdiklariniz gerçek bir gerçek ilişkiden cok uzak kavramlar ama gerçek bir gercek iliski.
@Mutlica herkes böyle değil diyor ama instagramda yazışıyor. kadınlar teşhirde sınır tanımıyor ve bunu normal karşılıyor. hatta normal karşı cins arkadaşlarıyla görüşüyor. herkesin bir dating sites, inde yeri var. evlenmeye niyet yok. kimse kapris çekmiyor. kadınlar erkeğin parasını erkeklerde cinselliğini istiyor. ne bekliyorsunuz ki? herkes ahlaksızlığını kamufle etmek için ahlaklı numarası yapıp karşısındakini suçluyor.
Siz Şu an direk kadinlari suclamişsınız? Ancak aldatma oranlarina baktığımızda erkeklerin önde olduğunu belirtmek istiyorum. Yine söylüyorum sizin doğru insana denk gelmediğiniz ilişkilerin normalinin bu oldugu gerçeklerin bu olduğu anlamina gelmez. Kadin ve erkek iliskisi varken seviyeli bir şekilde arkadasca iletisim kurabilir örneğin cocukluk arkadasi , aile dostu veya is icin. Ki şöyle ki erkeklerin guzel olmayan kadinlarla arkadaş olmadığını bir cok erkek kabul etmis durumda hatta geçenlerde tamda bu sitede bir erkeğin "arkadaşım" dediği kiza karsi cinsel durtuler hissettiğini okudum bir cok sosyal mecrada gördüğum ve canli birebir denk geldiğim gibi. Kadinlarsa tabiki istisnalar vardir ama genel anlamda arkadaş olarak sohbet ettiğimiz birini sadece arkadaş olarak görüp diğer turlu bir hoslanma durumunu ongormuyoruz.
@Mutlica İyi örnek oldu bu. Erkekler doğal olarak cinsel dürtülerle doludur. Yaratılış gereği size normal gelen her türlü açıklık erkekte etki yaratabilir. Cinsel arzulanma için duygusal bağada gerek duymaz. kadın gibi değildir. Bunun farkında olmanız gerekiyor. Siz cinselliği aldatma olarak görürsünüz. Haklıda olabilirsiniz. Ama çevre koşulları erkeğin hormonlarını zorlarken bu durum işin doğası gereği zordur. Allah bu yüzden kadınlara kapanmasını emretmiştir. Erkeğede mümkünse tek beceremiyorsa çok eşliliği önermiştir. Tasarımcının kendisi bunu emredip insanlar kendi iradeleriyle farklı yaşamak istediğinde bu durumla karşılaşır. Siz sevgiliyken ya da evliyken aldatılmayı konuşuyorsunuz ancak evlenmeden önce kadın kendinde başka erkeklerle birşeyler yaşamayı aldatma olarak görmüyor. erkekte öyle. erkeklik için oldukça zor bir durum. kadında annelik içgüdüsü geldiğinde zorlaşıyor. Bu eğilimi düzenleyecek tek rehber Kuranda belirtilmiş. Hiç bir ahlaki anlayışta evlilik öncesi ya da sonrası başkalarıyla sevişmek ahlak dışıdır diye biryerde yazmaz. Bu sebeple, sosyal medyadan milletin herşeyini öğrendiğin bir kadın ya da erkek hiçbir şekilde eşini ya da sevgilisini aldatmadığını söylese de inandırıcı olmaz. İnanın sevgilinize burada benimle yazıştığınızıda söylemezsiniz. özetle kabullenmesenizde, kadının bu durumu erkekleri zorluyor. Ayrıca günümüzde hiçbir maddi sorunmluk almadan tamamen erkeğin sırtına bırakılmış evliliklerde islami sınırlar yoksa, başarı mümkün değil. Ahlak konusuna derinden bakın. Hiçbir sosyal medya platformuna girmeyen, sınırlı iletişimde olan insanlar hala var ve onların aldatılma aldatma kaygıları asla yoktur. İman kaygıları vardır.
Anlık belki.. Sürekli tekrarda.. Koşarak kaçarım :))
Uçarak kaçarım😄
Işınlanırım.. Moleküler olarak kaçarım :))
Her şeyin bir "olması gereken" düzeyi vardır :)
Evet fazlası normal değil ☺️
Kesinlikle
Dozunda olduğu sürece güzeldir. Bokunu çıkartmamak gerek. her iki tarafta hoşlanır kimse kimseyi kandırmasın.
Kıskanmaya gerek yok bence ve ben kıskanç biri değilimdir o yüzden sanırım kıskanmak kiskanilmak çok hoşuma gitmez ama giden insanlar var neden kiskanmiyorsun deyip ayrılan sevgilim bile olmuştu
Terazi burcuydu sevgilim dengeli şekilde kıskanmamı isterdi ama ben aşırı kıskançtım sonra işler ciddiye binince biraz azaldı tabi yinede ayrıldık ailevi sebeplerden
Daha güzel birşeymi var kıskanılmaktan?
Kıskanıldığın vakit sende başkasında göremediği bir şey görüyordur. Oda seni yükseltmiyor da napıyor..
Kisitlanmayi hiç sevmem bizim ulkedekiler kiskanmakla kisitlanmayi karıştırıyor maalesef doğrusu neymiş Avrupa'ya gidip öğrensinler
Evet elbette hoşuma gider. Ama aşırı kıskançlığa gelemem tabi. Aşırı kıskançlık ilişkiye zarar verir çünkü dozunda ise hoşuma gider ama.
Ama. manitan yok
Yok aman kıskançlık saçmalık yani zaten o kadın ya da erkek senle beraber yani neyin kıskançlığı hele fazlası külliyen berbat
Eğer ki kısıtlıyorsa güvenmiyor anlamına gelir oda yürümez biter😊
Kızlar aşırı kıskanç olur. Öyle ilişki zor yürür, hersey dozunda
Bir yere kadar Evet. her şeyin Fazlası zarar :)
Tabii ki hoşuma gider ama sevgilim yok evliyim eşimin kıskanması hoşuma gidiyor.
küçük kıskançlıklar hoş ama aşırı tepkiler ve kısıtlamalar işin içine girince ben bitiyorum ilişkiyi. Hiç hoşlanmıyorum buraya gitme onunla konuşma bunu giyme diyenlerden
Dozunda olursa hoşuma gider tabi ki. Hiç kıskanmaması sorun olur asıl.
Kesinlikle Gitmez o sebeple olgun kültürlü olması şart
Fazlası zor bence neyseki ben yalnız kovboyum 🤠
cok hoslasirim, etkilenirim, bayilirim, zaafimdir 🥰
Evet ama beni kısknaacağı bir durum yok ben zaten hiçbir erkekle görüşmüyorum
Gerek yok, yapmıyoruz kıskanılacak şeyler... Gerçi yok ama :D
Sevdiğimi kısıtlarım. Kıskanılmaya gelemeyen hayatıma girmesin
Gider belli bir süre sonra sıkar boğar kaçırır: ))
En son iliskimde olan kiskanilmak gibi olacaksa olsun
Evet kıskanan kadınlar çok tatlı oluyor kıskanan kadın sevilir 🫠
Hayır çok rahatsız oluyorum. Sanki malıymışım gibi hissediyorum kendimi. Beni yönetmesin kısıtlamasın özgür bıraksın isterim
Ayyyyy bu diziyi çok beğendim ben çok güzel bir dizi ya eğlenceli zaten Kore uyarlaması hahahaahha
Bana da denk geldi ilk bölüm adama gıcık oldum izlemedim😄
Aslında evet konusu güzel
Kıskanılmak sevilmek ile aynı bana kalırsa o yüzden hoşuma gider
Kıskanılmak olur ama dozunda, boğmasın yeter.
benim hoşuma gider ama karşı taraf özgürlüğüne fazla düşkün ise ayrılırım
Aşırı hoşuma gider ama seviyesinde giydiğimden falan değil ki öyle olursa ağzının payını alır
Bu kıskanma işini yanlış anlayanlar var birde kıyafetini karismasi falan kıskançlık değil kısıtlamak oluyor s a l a k misiniz abi
Bazen abartıyor 😅 @Hüseyin46050
😍😄
Gider tabi ki ama seviyesi önemli
👌tabi
Dozunda çok hoş
Tabi ki
Sıkışan ruh ölür 👌
Minik sevimli kıskançlıklar hariç hiç sevmem..
O dediklerin ilişkiye tat veriyor, fazlası olmaz☺️
Kesinlikle🌸
💐🥰
Dozunda böyle kontrol altında olmak istememmmm
Dozu kaçmadığı sürece hoş durur
giderdi aşırı olmadığı surece
Evet. Bıçak/silahla tehdit edebilir de beni🤣
Abartmamak kaydıyla gidebilr
Herkesin gider içten içe
Dozunda olursa hoşuma gider
Elbette gider de nerdeeee
Kısıtlamak yerine kıskanırsa evet
Hatunu özgür brakmalı😎
Eee doğal olarak her insanın hoşuna gider.
Evet ama tadında olursa. Aşırısı sıkar
Kiskanilmak gider darlanmak hayir
Tatlı ılımlı olanlar evett jdjd
Başta gider ama aşırısı ilerde sıkar
Kısıtlamalarla elde tutulacak adam değilim.
Düşük dozda hoşuma gidebilir abartıdan haşlanmam
Aşırı değil. sıkıntılı
Evet hoşuma gider 😀
Sevgilim olunca bakarız
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?