Var öyle yakınım her şey rüya gibiydi duyduk ki ayrılmışlar.😔Niye böyle oluyor ya...#Aşkİlişkileri

Var öyle yakınım her şey rüya gibiydi duyduk ki ayrılmışlar.😔Niye böyle oluyor ya...#Aşkİlişkileri

hayattaki en zor şey imkansızı kabullenmektir. karşılıklı olarak derinden, saplantılı, yıllarca hem aşkı hem nefreti birarada yaşadığın ama güç mücadelesinden hiç kavuşamadığın kişi başkasıyla evlenince evlenmeden hemen önce bile sen gel diye çırpınırken başkasıyla evlenince karşılıklı olarak "biz olamayacağız" acısı öldürür. yaşanmışları yaşanmamış kılamayacağını kabullenmek, zamanı geriye saramayacağını kabullenmek hem onu hem seni öldürür. ikiniz de kalbinizde taşırsınız ama taşıdığınız kalbinize saplanmış bir bıçaktır. durmadan kanar kanatır. o yüzeysel olarak sevdiği, kontrol edebildiği bağımlı biriyle yaşar kalbinde ömür boyu seni taşır. sense ağlarken şimdi karısını mı seviyor diye düşünüp daha beter kahrolursun
Evlilik yolundan dönen bir ilişkim oldu evet. Son sevgilimle evlenmeyi düşünüyorduk, inatlaşma yüzünden bitti ilişkimiz. Birbirimi çok seviyor, değer veriyorduk.
Şimdi karşıma çıkacak birisiyle kafalarımız uyuşursa arada aşk varsa, kısaca biz "tamamsak" evlenirim.🌸
Birbirleri ile evlenme fikrine kapılan tarafların "önce" birbirlerinin ailelerinden emin olmaları, düzgün kültürlü aileler olduğunu görmeli. Çünkü hem evlilik sularında ve sonrasında aileler sorun olabilir. Çok daha önemlisi: Evlenmek isteyeceğin kişinin ailesi = evlenmek istediğin kişidir. Nasıl bir aile de yetişti?
Olmadı. Evlilik ciddi bir durum olduğu için ona göre hareket etmişimdir her zaman. Bir de her şey hayırlısına bırakmak lazım. Onunki de oymuş demek ki hayırlısı öyleymiş. Sizin şer zannettiklerinizde vardır bir hayır diyor ya işte öyle düşünmek lazım.
Bazen her şey masal gibi ilerlerken aniden bir şeyler ters gidebiliyor, değil mi? 😔 Kendi başıma gelen bir durum değil ama çevremde gördüğüm kadarıyla, ilişkilerde iletişim çok önemli. Belki de hayal ettiklerinden farklı bir yola girmişlerdir. Moral bozmadan umut dolu kalmak en iyisi.💕
Cevap
33Cevap
Evet istemeye gelmek için gün istediler. Ailem onu fakir buldu istemiyorlardı. Ben de aileme karşı çıkıyordum. Kandil gecesi secdede dua ettim Allahim bana yol göster hayirliysa olsun hayirsizsa bişey olsun bitsin dedim. Ertesi gün o bir foto paylaşti, bir rus ona yorum yapti "Benim yakişikli sevgilim" diye. Ben şok! Kadina yazdim, sevgiliyiz dedi. Kizilca kiyameti koparip bitirdim. Onu ailesine de rezil ettim arayip anlattim.
İstemey gelirken kendi yakalandi? Hayırlısi olmuş gerçekten
@zeynep3000 Dua etmenin önemi bence. Allah denk getirmese ikimizi de idare edip benle evlenecekti
Ayyy valla ya
Var tabi ki olmaz mı?
Kızın babası
4+1 ev
Araba
Havuzlu düğün
9 adet adana burma bilezik
Ayrıca takı seti
Tek taş yüzük
Ayrıca Beş taş yuzuk
İsteyince dayanamadım ve sordum :
" Satıyor musunuz kızı?" diye
Sanırsam o diyalog bir dönüm noktası oldu.
Yoksa kızla hiçbir sorunumuz yoktu başka...
Evlilik yolundan dönen bir ilişkim oldu evet. Son sevgilimle evlenmeyi düşünüyorduk, inatlaşma yüzünden bitti ilişkimiz. Birbirimi çok seviyor, değer veriyorduk.
Şimdi karşıma çıkacak birisiyle kafalarımız uyuşursa arada aşk varsa, kısaca biz "tamamsak" evlenirim
Aşk biz olmak demektir. Ve yaşadıkça keşfeder insan kendini ve biz dediği ilişkiyi. Bir şiddet fiziki ya da psikolojik yalan yadaonceden olan saklanan olylardir. Yadainat için evlenecekken vazgeçmiştir
Şükür hiç olmadı. Son zamanlarda çok fazla duymaya başladım. İnsanlar gerçekten tuhaf... Genellikle iki taraftan birisi insan gibi durmak yerine igrenç bir şekilde aldatıyor. Haliyle evlilige giden yol mahvoluyor.
Üniversiteden,
Kız ama narsist mi desem,
İnce işkenceci mi desem,
Eziyet profesörüydü.
Cıks olmadı. En baştan dönmesi evlendikten sonra dönmesinden bin kat daha iyidir
Bende bilmiyorum ben düşünüyordum o düşünüyor muydu çokta hatırlamıyorum gerçi.
İmza olmadan hala devam ettiğim bir evliliğim var dönmesinde
Olmadı kimseyi o durumda yarı yolda bırakmadım bırakmam
Evlilik teklfi çok aldım ama hiç öyle yollara girmedim.
Demek ki her şey harika değilmiş bir birlerini taniyamamislar
Hangi yoldaydim bilmiyorum ama yaklaştığım donemler olmustu :)
Oldu 4 yıllık ilişkim 25 gün önce nişan arefesinde eksikleri alırken bitti
Nişan korkunç bir evre ya. Aileleri idare etmek, inatlaşmamak çok zor
@NEHİR030303 Şimdide yemeden içmeden kesilmiş ruh gibiymiş hayata küsmüş benim suçum ne ben senden vazgeçmedimki hala seni seviyorum 10 larca kişi var birine konuşalım hala demiyorum dememde kimseyi midem almıyor onun tadı dünyada hiçkimsede olmaz o gülüş o tatlılık dünyanın en çirkinide olsa onu beklicem
Evet 3 yıl oldu böyle bir sey başıma geleli ve güzel bir teklif de etmiştim
Hayır ama evlenme vaadiyle kandirildim defalarca
Ondan öncesini yaşanmamış sayıyorum
Ne evliliği kız millet beni görünce yolunu değiştiriyor cjdşdöd
Nişandan dönen tanıdıklarım var neyseki erken farkettiler
Oldu. Acı oldu. Kendi yaşadığı şehirde iş bulamadığım için nikaha yakın ayrıldık.
bizim artık rüyaya değil gerçeğe ihtiyacımız var da ondan. gerçek bir sevgi kaldı mı? düş peşindeyiz hep. o da düşürür insanı işte bazen böyle..
Evet ama hiç üzülmemiştim :)
Olmadı
Çok sükür olmadı
O kadar uzun sürmedi benim ilişkilerim.
Keşke donseydi
Oldu. Bir daha da toplanamadım.
Olmadı hayır
Oldu kendisi evlendi :)
Çok şükür ki oldu. allah korudu :)
Bir tanesiyle mi evlilik muhabbeti yapmadım
Olmadı o kademelere çıkmadım
Hiç o yolun yakınında bulunmadım.