Evlilik düşünmüyorum
Evlilik artık hayal
Bu zamanda evlenenin aklı fakirdir
Evlilik etrafı tellenmiş bir özel mülkiyet girilemez
Yaşasın flört yehhu sevgililik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet imkansız maalesef -ülke durumu bir yana zaten evlenilecek insan bile bulmak imkansız mesela kimse kimseyi gerçekten de sevmiyor ya da kalbine bakmıyor maalesef. herkes çıkar peşinde bir de ülke de bu halde olunca insan zaten zar zor geçiniyor yani bırak ev araba almayı zaten günlük zor yaşıyor buna ek olarak bir de evlilik masrafı ev masrafı ayda düğün gibi konular da eklenince imkansız oluyor. zaten bir kaç yıldır böyleydi ama bundan sonra daha da imkansız oldu evlenenler de zaten ya geliri çok çok iyi olanlar ya da hazırda parası olanlar. parası olmayan birinin evlenmesi mümkün değil onu bırak yeterli parası yoksa bile evlenemez ki.
Evlilik bir tür hayal diyebilirim en azından kendi açımdan öyle görüyorum fakat daha büyük sorun evlendikten sonra eşimi tatile götürmek eve et getirebilmek daha da zor ve eşimi mutlu edemezsem daha büyük sıkıntılar olacak o yüzden evlilik adını ağzıma pek anmıyorum
Artık her şey daha da zor ülke batık
Hani diyorlar ya hayalin ne amacın ne gerçekten yok hayalim vardı ama hepi maddiyattan geçiyor evlenip çocuk yapıp onu sevmek bile maddiyattan geçiyor ve bu beni geriyor
Düşünme artık bunları. Akılsız insanların vebalini akıllı insanlar çeker. Düşünürsen sinir ve stres sahibi olursun psikolojin petrol gibi yanar. Anlık yaşa zira maslow ihtiyac hiyerarsisinde bulunan ilk adımın bile altında yaşamayı halka taahhüt ettiler ve insanlarda kabul etti... Zam mı geldi dahası da var. Senin maaşına zam mı yapıyor daha fazla vergiyle alıyor bitti o işlem hacmi... günlük kiralık ev gibi düşün kendini o günü geçir diğer günleri günü gelince düşünürsün zira bu hayat insanı joker yapar
Evet ama geçen yillarda böyle değildik değişime ayak uydurmak zor oluyor
Değil aslında. Şunu da alalım, bunu da alalım diye çocuk gibi tutturan çiftler değilseniz, sadece ihtiyacınız kadar ve orta kalite eşyalar ile idare edebilen insanlarsanız her türlü evlenilir.
Cevap
4Cevap
Yaşasın flört yehhu sevgililik desem kızar mısın 😬🤣
Bir arı kovanı ariyi üstüne kışkırtırım
Doğrusunu söylemek gerekirse şu an için evlilik umrumda bile değil ama tabiki zorlaştı. Kızlar baya masraf çıkaracak.
galiba. hadi düğün yapmasan dicem de, ev kurmak da zor artık
1 milyon lira yeter bence 400.000 tl ye düğün normalinden 600,000 tl de araba
Düğün yapmasa bile çiftler bir ev kurmak düzen oturtmak gerçekten çok pahalı...
Zaten imkansızdı iyice imkansız oldu
Türk gençleri umutsuz
Bir umut nasılsın yok edilir bunu siyasetçiler harika başarıyorlar
şu an maalesef ki kimse evlenemez
İmkansız
aday vardı da evlilik kaldı
Aday adayı bile olsa artık bu zamlardan sonra çıksa da cüzdanına bakınca vazgeçer
Asay Adayının adayı olsa da olur
Allah ne muradın varsa versin
🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?