Erkekler benden neden hoşlanmıyor? Şimdiye kadar taciz bile edilmedim sosyal medyadan kimse bana yürütmedi neden?

Cidden artık şansız olduğuma inanmaya başlayacağım. Ya ilk ilişkim 18 yaşındaydı. 1 buçuk sene beraberdik yattım kalktım baktım nişanlanmış. Sonra yine başka biriyle tanıştım deli gibi aşık oldum 3 senemi onunla harcadım yine yattım kalktım çocuk nişanlanmış. Son iliskimin üstünden 2 sene geçti tami tamına. 2 senenin ardından yine icim kıpır kıpır oldu bir çocuğa karşı. Instagram hesabına baktım çocuğun hesabı açtıkti. Storyisine baktigim icin engelledi. Kesin ilişkisi var yani yoksa hiç kimse hesabı açık olmasına rağmen storysine bakan kızı engellemez. Kafaya takmadım direkt uzak durdum. Ama olmuyor yani. Sorun ben de mi acaba

Ya hiç kimse beni sevmedi hoşlanan bile olmadi. Hani sosyal medyada nefes alsın yeter diyip her onune gelen kıza yazanlar var ya onlar bile yazmıyor anlayacağınız taciz bile edilmiyorum yani. Sorun bende diye düşünüyorum artık

Güncellemeler
1 yıl
Ya cirkinsin diyen olacak biliyorum ben kendimi güzel buluyorum bence insanlar da beni güzel buluyor çünkü görücü çok geliyor bana. Hababam sınıfındaki sevda aktolgaya benzetiyorlar genelde. Yanı yüzüm güzel değilse bile fizigim 10 numara buna eminim. Cildim yüzüm kollarim parlıyor. Fizigim orantılı. 155 boy 60 kilo falan. Ellerime ayaklarima kadar bakimliyim Ama bu işin güzellikle olduğunu düşünmüyorum ben. En çirkin kızın peşinde bile erkek vardır.
Erkekler benden neden hoşlanmıyor? Şimdiye kadar taciz bile edilmedim sosyal medyadan kimse bana yürütmedi neden?