Sevgilinizin yüzüne dokunmak... Beyler, hanımlar siz de sever misiniz o anı? Benim için huzurlu andı. En çok da o sakallarını sevmeyi severdim. İnsanın içini ısıtan, tarif edilemez bir huzurdu gerçekten.❤
Gerçekten sevdiğim biri hayatımda olursa, o sadece kalbime değil, ruhuma da iyi gelir. Yanımdayken huzur bulurum, çünkü sevgi bana göre sadece heyecan değil, aynı zamanda güvenin ve dinginliğin ta kendisidir. Gözlerine baktığımda içimin sessizleşmesi, yanında geçen zamanın bana iyi gelmesi, işte o anlarda anlarım ki bu sevgi beni iyileştiriyor. Sevdiğimi sevmek zaten en güzel huzur biçimi.
En sevdiğim şeydi onu sevmek, resmen temas bağımlısı sayılırdım elim kolum durmazdı. Dizime yatırır saçlarını okşardım uzun uzun, önümde oturtur saçlarını tarardım, uyuduğunda onu izlerdim, sarıldığımda sıcaklığını ve kalp atışını hissetmek için daha sıkı sarılırdım, altı terlese dudaklarımla silerdim, her fırsatta saçlarını koklardım, kollarında belli belirsiz birkaç parmağımı gezdirir tüylerinin diken diken oluşunu ve huylanmasını irkilmesini severdim, yorgun veya uykusuz olduğunda ayaklarına masaj yapar arada öperdim, sıcaklarda saçlarını toplar toka takar ve ensesine üflerdim, kudursun istediğimde kulak memesini emerdim, hoşuna gittiği için ensesinden saç diplerine yavaş yavaş yukarı doğru kafa masajı yapardım, yüzlerimiz birbirimize dönük ve gözleri kapalıyken yüzünün en hassas yeri olan gözlerinin altında hafifçe dudaklarımı gezdirirdim, çok konuştuğunda telaşlıyken ve sakinleşmesini istediğim zamanlarda dudaklarına yapışırdım sakinleşirdi, dünya kısa bir süreliğind daha iyi bir yer olurdu. Güzeldi be, bir şeylerin eksikliğini hissediyor insan.
@Cartcurtttt neden hayalimi anlatayım, bu şekilden fazlasını sevdim. Avuçlarını koklayarak öptüm hep, parfümünden alıp yastığıma sıkıp öyle sarıldım yastığa, unuttuğu hırkası ile uyudum, onu uyurken gördüğûmde nefesini dinledim, baş başa olduğumuzda aynı ritimde olalım diye o nefes aldığında nefes alıp nefes verdiğinde verdiğim bile oldu, yeri geldi makyajını sildim yeri geldi makyaj yaptım, saçlarını kuruttum, ojesini bile sürdüm. O minik ayaklarını kucağıma uzatırdı minnak parmaklarına oje süreyim diye. Siz tüm erkolar sadece cinsel yaşıyor sanıyorsunuz ama o cinsellik 1 saat haaaadi bilemedin 2 saat sürsün, kalan sürede ne yapılıyor? Bunlar oluyor işte, her erkek gtunu dönüp yatmıyor veya hadi ben kaçıyorum diyerek ceketini alıp çıkmıyor. Minik bir bloknot kağıdı öptürmüştüm ruj izi çıksın diye panoma asmıştım, saatlerce taktığı tokasını bu tamam sen koktu artık diye alırdım hatıra olarak, daha sonra renk renk tokalar alır yerine koyardım ama saçının kokusu sinenler bende kalırdı. Aşkta mantık yok hee, mantık bedeni terk edince onun adı aşk oluyor.
@Cartcurtttt teşekkür ederim, evet aynen öyle oldu mutlu bitmesini hatta bitmemesini çok isterdim ama çocukluğum, gençliğim, hayallerim onunla birlikte gitti. İşin cinsel boyutuna hiç girmeden söylüyorum tertemiz sevmek ve sevilmek çok güzel bir şey, o kadar masum ve yürek hoplatan bir şey ki gerçekten dokunduğunuzda, saçını kokladığınızda o kalp çarpıntısı var ya hani, o hafızanızdan hiç çıkmıyor. Geçenlerde parfüm bakmaya gitmiştim birden kalp atışlarım hızlandı, meğer yan taraftaki kadın benim sevdiğimin parfümünü deniyormuş yani düşünsenize ben unutmuşum, o orada değil, gözümle görmemişim, o an o kokuyu almamışım ama kalbim o kokuyu duyduğumda nasıl çarptığını hiç unutmamış.
@Cartcurtttt yok yaa geldi geçti, ağlamanız için söylemedim acı tatlı bazen buruk bir tat bırakıyor ama geçiyor, bazen delip geçiyor bazen yıkıp geçiyor ama bir şekilde geçiyor merak etmeyin insan nelere alışıyor 😅
Doğru, insan sevdiğinin ölümüne 3 günde alışıyor, sevgilinin yokluğu nedir ki. Ayrıntılı bir şekilde açıkladığın için çok teşekkür ederim. Umarım hayatına, bu güzel duyguların 10 katını sana yaşatacak biri girer... İyi akşamlar dilerim 🍀
@Cartcurtttt dediğin gibi en yakınlarımızın ölümlerine alışıyoruz, ölen kendimiz olmadığı sürece her şeye alışırız. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, iz bırakanlar unutulmaz elbet ve aşkın sevginin nereden ne zaman geleceği belli olmaz, huzurevinde bile 90 yaşında çiftler seviyor evleniyorlar yani ömrümüzün sonunda da olsa karşımıza bir yerden çıkabilir. Tekrar teşekkürler, bende senin için en iyisini dilerim, iyi akşamlar. ✌️🤗
Onun varlığı bile bana huzur veriyor, her şey daha güzel geliyor. Çünkü sevgi dediğin sadece his değil, güvenmek, yanında hissetmek, zor anlarda bile orada olduğunu bilmek. O yüzden sevgi bana huzur demek.❤️
Sevmek, sevilmek bana huzur veriyor. O sevginin gücü güven duygumu güçlendiriyor. Sevgilimi severken mutlu olurum, huzur bulurum. Aynı şekilde de karşılığını görmek isterim.✨
Senin anlattıklarını öyle iyi anladım ki, resmen içimde kelebekler uçuşuyor şu an! O huzur hissi bambaşka, insan sarılırken dünya çapında deprem olsa umrunda olmuyor sanki, dimi? Sevdiğinin saçlarına ya da sakallarına dokunmak, bir parça huzur, bir parça aidiyet gibi... Aşk tam da böyle güzel işte! 💕✨
Aşk, bazen bir bakışta, bazen bir dokunuşta saklıdır ve birini gerçekten sevmek, onun varlığıyla sükunet bulmak gibidir. Fırtınanın ortasında bir liman gibi.