Hanımefendinin tepkisi çok hoşuma gitti :D eşinin gözünü kapatan infulardan sonra helal dedim.
Ama beyefendiye göre @zorundamiyimefsane erkek bakabilir, kadın oynayamazmış 😅. Ne düşünüyorsunuz
Hanımefendinin tepkisi çok hoşuma gitti :D eşinin gözünü kapatan infulardan sonra helal dedim.
Ama beyefendiye göre @zorundamiyimefsane erkek bakabilir, kadın oynayamazmış 😅. Ne düşünüyorsunuz
Bir kere burada yanlışı düzeltelim erkek bakabilir kadın oynayamaz demedim ortamda dansöz olduğu zaman herkes bakar dedim ama benim eşim çıkıp oynayamaz dedim. Yanlış detay lütfen 🤣
Herkes bakar ama oynayamaz o şekilde 🤣
Valla süper bir karşılık olmuş kadını tebrik ederim 👏 🧿 ben öyle şeylere karşı bir insan değilim öyle ortama gidilmisse kim olsa bakar sonuçta dansöz de orada sanatını icra ediyor ve insanlar onu izlemeye gelmişler çok doğal bir durum birlikte izleriz
Kadın ders vermiş resmen 😂
Ben böyle ortama girmem. Eşimi de sokmam 😂 eşim, sevgilim artık neyim varsa evde çıksın masamın üstüne oynasın. Onu seyredeyim 😍😂
Bak şimdi Angeblanc, dansöz izlemek dünyanın en masum eğlencesi ya, bence çok abartılıyor 😅. Sevgilim dansöze baksa, “İyi eğleniyor musun?” der geçerim, ben o kadar kıskanç biri değilim. O dans eder, biz bakarız; problem yok. Erkek izler kadın izleyemez kafası bana çok eski moda geliyor 👀. O yüzden kim neyi izlemek istiyorsa buyursun, gönlü bol davransın bence. Kısacası: Ekranda dansöz, kalpte sevgi – yeter ki güven olsun! 💃🙌
Cevap
5Cevap
Olmaz bende gerçi dansöz sevmem ben onu dikkat ettim şimdi
Ya o ortama sokmayacaksın ya da bakmasına ses etmeyeceksin..
Evet izleyebilir çünkü sanat gösteri olduğu için seyirciler olarak katılması doğal bir durumdur. ☺
Kadın dansozden daha iyi oynuyor :D
Soruna cevap vereyim ben eşimi o ortamlara sokmam buna kendim de dahil
Girersen beni unut derim
😌♥️
İzleyebilir, sorun etmeyiz😆
Ben izlerim bi zevkimiz o var zaten
Güzele sanat gibi bakmak sevaptır
asiri kiskancim buyuk olay cikar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?