3 Yıllık sevgilim günlerdir yalan söylemiş üsterlik Kazak bir kız için?

3 Yıılık erkek arkadaşımım iş yerindeki yabancı bir personelle mesajlarını yakaladım. İkimiz de otellerde çalışıyoruz ama farklı otellerde. O kız ve erkek arkadaşım aynı otelde aynı departmanda çalışıyor. Benim bir süreliğine memlekete gitmem gerekiyordu ve evimin anahtarını kedime bakmadı için erkek arkadaşıma verdim. Ve evde kedi kamerası var bende kameradan onun bir arkadaşı ile iş yerindeki kadı. Hakkında konuştuğunu duydum. Sorduğumda kızın ona mesaj attığını ama kendisinin benim sevgilim var diyerek direkt engellediğini söyledi ama öyle değilmiş kızla uzun sohbetler etmişler iş yerinde de aynı zamanda beraber çalışıyorlarmış. Ben o kurulmayı duyduktan sonra onu evden kovdum telefonda. O da sen beni evinden kovdun diyerek trip atrı daha sonra ben öğrendim ki bana bir aydır düzenli yalan söylüyormuş o kızla mesajlarını yapay zekadan değiştirmiş ve ban attı bende yalan olduğunu farkedince şeytana uydum diyip af diledi ayaklarıma kapandı. Ve günlerdir özür diliyor ben artık onunla görüşmek istemiyorum çünkü kendimi çok kötü hissediyorum kendimi toparlamak için ne yapabilirim?
3 Yıllık sevgilim günlerdir yalan söylemiş üsterlik Kazak bir kız için?