Sevgilimi, Rus Bir Kızla Aldattım?

Universiteden tanıdığım kız arkadaşım benimle ciddi düşünüyordu ama benim amacım tamamen yatmakti onunla. Amacımı gerçekleştirmedim, onu rus bı kızla aldattım beni yakaladı ve benimle ayrıldı.

Fakat şu an çok pişmanım, tanıştığım rus kız çok güzel bir kızdı fakat karakteri bok gibi. Eski sevgilim çok cömertti, ben ne zaman hasta olduğumda beni arayıp sorardı, eli boş gelmezdi , bana yemek hazırlardı. Şimdiki rus sevgilim ben bi kez daha hasta olduğumda eve gelip aç olduğunu söyledi ben kalkıp yemek hazırladım o halde , bide benden para istedi, o parada geçen benim evimde kebap yapmıştık , eti benden ekmegi ondan EKMEGİN PARASINI İSTEDİ, hemde yedi.

Eski sevgilimi çok ozluyordum, rüyalarımda görüyorum artık. Eskiden güzelliğe önem veriyordum ama şimdi düşünüyorumda ben ilerideki eşimin sıfatı ilemi sohbet edeceğim, güzelliği ilemi vakit geçirecegim, eski sevgilimle sohbet ediyorduk sohbeti sariyordu, ama bu malûm şeyden başka düşünmüyor. bide para.

Onunla bir yerede gidilmiyor agzinda sakiz çak çak cak, etrafa bakiyor erkek görse gozu kası oynuyor, ne görürse istiyor. eski sevgilimle gönlüm rahatti biliyordum onun karakterini :((((

Sevgilimi, Rus Bir Kızla Aldattım?