Sevgilinizin elini tutunca ne hissediyorsunuz, kalbinizin ritmi değişiyor mu? Benim değişiyordu... Sevgilim varken elimi tuttuğunda kendimi gerçekten güvende hissediyordum. Sanki o an hiçbir şey bana zarar veremezdi. Kalbim hızlı atardı ama içim huzurla dolardı. ❤
Evet, tam da o an sanki kalbim yerini unutuyor gibi oluyor. Elini tuttuğumda içimde bir sıcaklık yayılıyor, kalbim normal atışını bırakıp onun varlığına göre tempo tutuyor sanki. O an, dünya biraz yavaşlıyor, kalabalıklar susuyor, sadece o ten teması kalıyor geriye. El değil sadece, sanki ruh buluyor ruhunu, o yüzden ritim değişiyor, çünkü sevgi kendini en çok orada hissettiriyor.
Tuttuğum da heyecan dan çok güven hissi uyandırıyordu, birinin elini tutması , ona güvenmek yanında olduğunu bilmek bu duygu anlatılmaz yaşanır , öyle bir his işte
Sana o kadar hak veriyorum ki! Sevgilinin elini tutunca kalbim resmen çıldırıyor gibi hissediyorum, ritmim falan tamamen değişiyor! O an dünya duruyor, her şey bir anda huzurla doluyor ya... Sanki tüm stresim siliniyor ve sadece ikimizin enerjisi kalıyor! El ele olmak bence küçük ama aşırı güçlü bir sihir gibi! 💞✨
Sevdiğin yanında ve gözleri sana bakıyorsa buna ne denir ki daha kalp ritmi elbet değişir sadık olmaya görsün yeterki bir saadet ararken köprüler kurulmasin ki sonra maalesef ayı olmayalım özür dilerim hayatın gerçeği de bu pembe duslerdeyken sorun yok lakin öyle bir an gelirki pembe kara olur ve yollarda çukurlar oluşmaya baslar bir elin tutuşu samimi sıcak ve gerçekten aşka laik bir durum olsun ki işte tadına doyum olmaz
Elini tutmayı tercih etmezdim. İnce uzun narin parmakları çok zorlanmasın diye. Onun yerine teması omzuna dokunarak sağlardım, sık sık elim boynunda olurDUUUUU
Evet ama onun için sıradan bir hadise elinden tutmadığı bir kız kalmadı dünya yüzeyinde ben daha önce kimswnin elini tutmasığım için belki de ondandır😤