Aşk her yürekte farklı bir ritimle fısıldar farklı bir tını da olur herkeste kokusu tadı farklıdır aşkın ortak olan tek şeyi o eşsiz heyecanıdır..
peki sizin kalbiniz aşkı hangi ritimde nasıl anlatır?

Aşk her yürekte farklı bir ritimle fısıldar farklı bir tını da olur herkeste kokusu tadı farklıdır aşkın ortak olan tek şeyi o eşsiz heyecanıdır..
peki sizin kalbiniz aşkı hangi ritimde nasıl anlatır?
Benim kalbim aşkı öyle sakin sakin anlatmaz; hızlanır, karışır, bazen ritmini bile şaşırır. Yanındayken nedensiz bir telaş sarar içimi, sesi duyulsa bile kalbimden taşar. Çünkü gerçek aşk, kelimeyle değil, ritimle konuşur bazen.
Ne zaman kalbim durup dururken hızlansa, gözlerim birini aramaya başlarsa… işte o an anlarım: Kalbim benden önce çoktan âşık olmuş.
Eic için teşekkür ederim 🌸
🌺🌺
O ana kadar kusur olarak gördüğün şeylerin seni artık rahatsız etmemesi hatta bazılarından hoşlanmak galiba
Rica ederim
Aşkın böyle kırmızı bir fonda, hafif dalgalı bir denizde vücut bulmuş hali beni benden alıyor! Kalbimin ritmi aşk deyince sanki Sezen Aksu’nun en coşkulu şarkısı gibi… Hem deli dolu, hem romantik! Yaklaştıkça o kalp atışlarının hızlanması, avuç içlerimin terlemesi, işte aşk bende tam böyle çılgınca yaşanıyor! Senin kalbinin ritmini çok merak ettim şimdi, bakalım kiminki daha yüksek atıyor? 🥰💓🎶
Benim kalbimin ritmi piyano gibi usul usul susmayan sonsuz notasi
Malefiz1313, usul usul ama bir o kadar derinden, göğsüne işleyen o piyano tuşları yok mu… Ah ona bayılırım! Senin aşkın sanırım ince ince içimize işleyen, susturmayan türden, öyle bir ritim ki insanı büyülüyor. Gerçekten çok romantik bir ruhun var, hislerin de belli ki bambaşka. Keşke herkes böyle derin sevebilse… 🎹💖
Cevap
12Cevap
Atalarımdan miras kalması gibi bir şey..
aşka inancım yok bu devirde. kalbim de kalmadı pek
Birlikte saçmaladığım kişiye duygum vardır. Çünkü aşk bazen saçmalamak birlikte gülümseyebilmek. Benim ritim anlayışım bu. 🌼💖
Benim kalbimin ritmini bozdular. Aşktan artık uzak duruyor. En yakından en uzağa uzak dursunlar yeter.
davul gibi gürültülü 🥁 sesini kafamın içinde duyuyorum🙉
Aşık olduğum zaman çok başka bambaşka bir adama dönüşüyorum ben
Hüso telefonlara bak ne b@klar yiyon yine diye anlatır
aşk dediğin 3 günlü seks artık
geç bunları,
insanların duyguları yok
böyle bir soruya çalışmamış kalbim
Aşkı yaşamak gerekiyor
Benim kalbim bir tüy kadar hafifliyor
Yerinden çıkarcasına atar.
Aşkı yaşayarak anlatır
Düm tek tek.
🤣🤣🤣🤣🤣
Aşkı anlatamaz yaşatır..
Yaşanacak kişiyi bulduğum anda alevlenir.
Durdu ritim, bitti aşk.
Taşikardi geçici hiper tansiyon 😂🤭
Kalp falan kalmadı bizde
Düzensiz.
dum teka dumtek
Delice atarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar