Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İçinde bulunduğun durum çok zor bir durum. Evlenmeyi düşündüğün insanın seni aldatması, sende erkeklere güvenini yitirmene sebep olabilir. Ama şöyle düşün evlenmeden adamın gerçek yüzünü gördün, evlendikten sonra sana bunları yaşatsaydı emin ol acın daha fazla olurdu. Şimdi senin yapacağın en iyi şey kendine odaklanman, sana iyi gelecek şeylerle kendini mesgul etmen. 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ay4 yılın karşılığını kimse veremeyecek , zamanı kimse geri alamayacak ve yatağa girdiğinde o düşüncelerle tek kalacaksın , ne telkin verilirse verilsin için susmayacak, o peşini af dilemeyi bırakmadıkça unutamayacaksın çok zor günler olacak. karar vereceksin önce net bi şekilde bitti mi yoksa hala bir yerlerde sence kapı açık kalacak mı ona...
06 Yorumla
Soran11 ayYorumun o kadar beni anlattı ki zihnimden geçenleri söyledin.
- 11 ay
Sence affedecek misin?
Soran11 ayHayır bana kendini kanıtlamayan birini hayatta affetmem. Evet her iki tarafta hata vardır. Ama benim genelde sebeplerim oluyor. Ben şimdi başkasına yaklaştı mı bilmiyorum. Bunu bilmediğim için ayrıldım. Ama içimde bir şeyler koptu ya. Acı çekilir. Ben şu an diyorum ki. Şu an acımı çekersem daha kısa sürede unuturum.
- 11 ay
Sana ulaşabildiği sürece unutma kısmı zor olur gibi, kararında dönülmez bir fikir sahibi isen ilk önce sana ulaşmasını engelle. Sonrası için de kolaylıklar diliyorum zor bir durum ve sonrası da hiç kolay olmayacak umarım istediğin hayatı yaşarsın.
Soran11 ayBenim içimde biterse geri dönüşü olmaz. İnsan kendisini tanır. Bugün daha iyiydim ya. Ha bir de benimle konuşmak isteyen birçok kişi var. Öyle oyalandim. Çok iyi hissettim kendimi. Üzülüyorum ama geçecek. Bak bugün iyi yarin daha iyi. Sonra daha iyi ve en sonunda unutcam.
- 11 ay
Sevindirici bir durum bu şekilde her ilerleyen zamanda daha iyi hissetmen.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
11 ayEvet Bu çok zor bir acı seni anlıyorum ama yapacak bir şey yok maalesef. Bunu unutup hayatına devam etmelisin zaten zamanla alışırsın merak etme.
06 Yorumla
Soran11 ayAldatma dediğim şey başka instagram hesabını yakaladım gizli. Benim haberim yoktu. Bu aldatma için yeterli bir sebep dimi?
- 11 ay
Ne yaptiki
Soran11 ayE söylüyorum işte benim haberim olmayan hesabını gördüm bitirdim
- 11 ay
İyi yaptın
- 11 ay
Zamanla alışırsın
Soran11 ayAlışcam
Yapay Zeka Cevapladı
İçinin bu kadar yandığını hissedebiliyorum, gerçekten çok zor bir durum😔. Kafanı karıştıran o binlerce duygu arasında kaybolmuş gibi hissetmen çok normal. Şu an ağlamak, kendine zaman tanımak ve belki de yakın bir arkadaşınla dertleşmek sana iyi gelebilir. Her şey geçici, inansan da inanmasan da zamanla bu acı hafifleyecek. Sen asla yalnız değilsin, unutma!💖
12 Yorumla
Soran11 ayİnanıyorum sana. Ama şu an bu dediklerin bana geçmiyor.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayAynı şeyi yaşasam kesin ben de hissederdim. Bu anı yaşamak çok ağır, yanında olduğumu bil lütfen. 🍀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayHAyatına devam et ve sil gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayÖncelikle aldatmanın ne olduğunu iyice kafanda oturt. Aldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Buraya kadar tamam ise sonraki adıma geç.
Karaktersiz biri için üzülecek kadar aciz miyim?
Bu sorunun cevabına göre yazmaya devam edeceğim.
10 YorumlaEvlenmeden yüzünü göstermesi iyi olmuş evlenince daha kötü olabilirdin bence bir süre hayatına kimseyi alma arkadaşlarınla falan dertleş imkanın varsa da bir süreliğine en azından toparlanana kadar uzaklaşıp bir tatile çık evde kalmamaya çalış çünkü aklına gelebilir bu yaşadığın durum kafanı sürekli meşgul tutman lazım
10 Yorumla
11 ayBacım öncelikle geçmiş olsun, yaşadığın şeyler çok normal hislerin duyguların. Ama bir an önce kendini toparlamaya bakmalısın gerekirse terapiye git. Spora başla sana bir sürü kitap önerebilirim YouTubeda çeşitli kanallar var Esra Ezmeci Adil yıldırım gibi isimleri takip et. Aldatılmış olmak seninle ilgili bir durum değil tamamen karşındakinin karakteriyle alakalı hiçbir şekilde güzelliğinle zekanla kişiliğinle alakası yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
11 ayZamana ihtiyacınız var tek çare zaman ve bittirip spora basla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayMerak etme bu işinin sonunda üzülen sen olmayacaksın o olacak Öbüründe sendeki şeyi bulamayacak Sonra pişmanım diye geri gelecek O zaman bir tekme de sen Atacaksın
10 YorumlaBak güzel kardeşim. Yolun en başındasın sen. Bunu evlendikten sonra öğrenseydin daha kötü olurdu. Manifeston şu olsun. Hiçbir şey senden kıymetli değil. Sen yoluna bakacaksın. Darbe seni sarsmış olabilir ancak bir kayadan alabileceği tek şey toz olur. Sen yoluna bak. Başın dik olsun. Şerefsizlik ona mahsus olsun. Allah gönlünce versin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun. Zor işler bu aldatılmak falan kalp dayanmaz. Zamana bırakmak zorundasın. Yoksa geçemez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Aslında bunu evlenmeden önce öğrenmen iyi olmuş. Ucuz kurtulmuşsun
112 Yorumla
Soran11 ay4 senem gitti ona yanıyorum
32 yaşındayım
Evlencem derken hem de sevdim
Soran11 ayToparlanmak istiyorum bir de hesap sormak için yazıyorum küfür ediyorum
Bunu yapmak istemiyorum
Oyalanmam lazım
Soran11 ayHayır o yönden sorun yok
Sadece derdim şu onu unutmak ve mutlu olmak
Soran11 ayZamanı gelene kadar acı çekmek istemiyorum
Soran11 ayYapamazsın
Soran11 ayZor
11 ayEvlenmeden ne mal olduğunu görebilmişsin en azından bide evlenseydiniz daha kötü
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayYapan yatigina utansın sen yoluna bak gerçekten bazı şeyler üzülmeye değmez, hele hele seni düşünmeyen birine asla sen değerlisin herzaman
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Bence ondan kurtulduğuna şükredip yeni sulara yelken açmalısın yoksa benim gibi olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
11 ayŞükredeceksin ırıspı cıcığından evlenmeden kurtuldun diye nerden dönsen kar sayacaksın
10 Yorumla
11 ayDayanma değil herife ve kıza bi dayayacaksın sonra bakacaksın hayatına keyfine
00 Yorumla
11 ayMisilleme yap.
Ama, evlen öyle yap, daha derin oluyo.
00 Yorumla
11 ayDaha güzel bir hayat seni bekliyor bunu düşün yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAyy kahrolmayı yıkılmayı ne kadar seviyorsunuz ya millet on senelik evliliğini bitiriyor baba evine dönüyor çocuğu ayrı etrafın bakışları ayrı öyle olanlar ne yapsın peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySüper olmuş bacım ya evlenseydin bu havhavla kutlama yap sana hiç bir şey olmaz aslan kızım benim
15 Yorumla
Soran11 ayHavhav ne
Cevap sahibi11 ayKöpek kişisi
Soran11 ayPardon anca dank etti
Haklısın
32 yaşındayım evlilik düşünürken şu an zor geliyor
Cevap sahibi11 ayBirine sadaka vermişsin Allah yüzüne bakmış bacım biraz ağla sonra kalkk
Soran11 aySen de haklısın
Bir de inkar ediyor seni çok seviyorum diyor
Ama benden gizli instagram hesabı gördüm
Anladım aldattığını
Benden gizli neden hesap açar
Akrabaları olan hesapta ben varım
Ama o başka yeni hesap açmış
Ben de kavga ettim bitirdim
Gizli Üye(36-45)11 ayÇok yeni olduğu için şu an evet asırıı canın yanar. Ama gün geçtikçe alısırsın. Daha kötüsü evlendikten sonra olması olurdu. Kucagında bebekle.
00 Yorumla
11 ayKaraktersiz bir insan için üzülmeye deyer mi sence, hayır. O seni kaybetti ve terbiyesiz haksız olan kişi o. Birak o pişman olsun. Belki evlenince yapacaktı. Allah erkenden korumuş seni böyle bir insandan uzak dur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySüreci bu kadar uzatmayacaktın. Sıkılıp başka dala konuyorlar. Bende yaşadım aynı durumu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen olsam bir işin varsa ilk tatile giderdim tek başıma
00 YorumlaSen ilk değil son değilsin
Kaybeden o olmuş de, kalbini değil mantığını dinle.00 Yorumla
11 ayGeçmiş olsun dayanacaksın yapacak başka bir şey yok
00 Yorumla
11 ayEvlenince aldatılsan daha mı iyi olacaktı
014 Yorumla
Soran11 aySen ama hep sert cevaplar veriyorsun
Soran11 ayAma iyi ki seni tanıdım ya
Soran11 ayBen yardımın için hala dua ediyorum sana
- 11 ay
boş ver üzülme bir dünya erkek var.. Dünya böyle artık medya internet vs insanların beyninin yıkanması yüzünden karaktersizlik diz boyu.. kaliteli bir yalnızlık daha iyidir yoksa stres hayatından çok şey götürür
Soran11 ayİyi ki varsın Mithat 🌸
- 11 ay
Rica ederim ama seni hatırlamıyorum 😀
Soran11 ayKötü kestik konuşmayı boş ver 😁
- 11 ay
Watsapdan mı engelledim seni
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Senin sevgiln yoktuki noldu yalan mı konusuyodun
Soran11 ayAcaba kimle karıştırdın hep vardı
- 11 ay
Yaz özelden karıstırdım herhalde
Soran11 ayYok yazmam
Zaten kavga etmiştik
Sadece şunu diyorum
Bana yardımcı oldun hala dua ediyorum sana- 11 ay
Gcy grubuna aldıgım kişimisin
11 ayDayancan mecbur 3 5 aya atlatırsın
016 Yorumla
Soran11 ayŞu an iyi değilim
Dediklerine katılıyorum. En az 1 ay oyalanmam lazım. Ne yapcam bilmiyorum.- 11 ay
olumlu yandan düşün evlenip çocuk olabilirdi sonra seni hamile bir şekilde bırakabilirdi veya çocuk doğduktan sonra bırakabilirdi olumlu yönlenden kendini motive et veya youtubeden gurkan keçeçi videolarını hızla baya bi video var temiz adam
Soran11 ayBakınca daha kötü olmayayım ben onu unutmak istiyorum
- 11 ay
gürkan keçiçi videolarını izle kötü olmassın orada kendine göre videoları seç binbir türlü paylaşım var adam yaşamaış geçirmiş biri kötü olmassın hem iç rahatlatıyor bazı kısımlarda o yüzden motive ver kendine olumlu yönden düşün kendini dibe çekersen daha kötü hissedersin
- 11 ay
bunu sadece 1 bilemedin 2 kere yap sonra onunla alakalı şeyleri izlemeyi kes
Soran11 ayBenim evden çıkmam lazım
- 11 ay
çıkma sabah sabah dediğimi yap
- 11 ay
darlanıyorsun biliyorum kötü bi his çık dolaş gel dikkat et
Soran11 ayBen 7 24evdeyim maalesef
- 11 ay
hm ara ara çık kanka olmadı gariban biri bul kendine aşık et içini doldur sonra terk et :D geçiçi rahatlama yaşarsın yapamıyorsanda kafanı dağıt mecbur çekicen o acıyı acıdan kaçma
Soran11 ayYurtdisindan biri var onu sevmeye çalışıyorum yapamıyorum
Giderim yurtdisina oh ne güzel bana taktik verin nasıl birini zorla severim
Benim kalbimi dinlemekten çok yoruldum ya- 11 ay
içinde bi yara varken birini sevmessen çok zor kendini kandırmış olursun o yaranın biraz tarihi geçmesi lazım biraz kapanması lazım ondan sonra seversin ufak ufak açılırsın bu yarayla gidersen sadece kendi içindeki boşluğu doldurursun karşıdakinin sana en hafif kırıcı sözü o yarayı sızlatır çok çok gariban içi temiz saf birini bulman lazım sana saf ilgi versin onuda zor bulursun
Soran11 ayNeden günahına gireyim o garibanın? Bu dediğinin bana yapılmasını istemem. Neden başkasına yapayım. Gerçi böyle iyi olunca mutsuz oluyorum dimi. Kötü olmam lazım.
- 11 ay
bana yapıldığı için acımıyorum bu saaten sonra kimseye
Soran11 ayAma işte ya sen de o garibanlardan biriysen?
- 11 ay
eskiden öyleydim gözüm açıldı kanka
11 ayBen işte bu yüzden sevgili yapmıyorum artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
11 ayAyrılacaksın sonra da unutacaksın
00 Yorumla
11 ayBir daha asla sevgili yapmamak üzere yola çık
00 Yorumla
11 ayGeçer geçer bu da geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYaşattığını yaşatmadan ölme
020 Yorumla
Soran11 ayBen mi
Cevap sahibi11 ay👍 sen
- 11 ay
Neden aldatsin terk etsin ona cezasi yeter
Soran11 ayİçim almıyor ki kimseyi ama şunu yapabilirim ben de zaten seni aldatmistim
Yalan mı gerçek mi diye içinde kemirir durur
Cevap sahibi11 ayBu ona ceza olacak mı sanıyorsun. Onu kaybetmek bir anlam ifade ediyor olsaydı buna sebep olacak bir şey yapmazdı. Gerçi aldatmanın bile ceza olacağıni zannetmiyorum. Ona en büyük ceza yokluğunda mutlu olduğunu görmesi olacak
Soran11 ayKesinlikle çok doğru
Soran11 ayBen mutlu olmak istiyorum
Ama bu süreçte dusunmek istemiyorum
Mutlu olmam için ona yazmamaliyim
Cevap sahibi11 ayKıyamam kuzum ya gözüm doldu mk. Psikolojini o kadar iyi anlıyorum ki. İlişkimizin 1,5 yılı boyunca diğer sevgilisiyle yaşayan, 6 ayı boyunca uzak mesafe ilişkisi yapan, kapımda ağlayıp yere diz çöküp ertesi gün başka kızlara diz çöktüren (!) bir kardeşim evlilik yolundaki uzun soluklu bir ilişkiden kurtuldum. Allahım canımı al diye dua ederek uyurdum geceleri. Nefes alamıyordum, bu acı hiç geçmeyecek sanıyordum. Böyle can verecekmişsin gibi geliyor. Şu an üstünden 2 sene geçti, yüzünü bile hatırlamakta zorlanıyorum. Öyle geçer gibi içi boş tavsiyeler vermek istemiyorum. Çokça kez aldatılmış biri olarak söylüyorum, için aynı acıyı çektiğini görmeden soğumaz. Kendine yediremiyorsun. Pişman olup ayaklarına kapansa affetsen bile hayatın boyunca sindiremeyeceksin içinde o kin hep kalacak. Ona değil kendine üzülüyorsun. Apt4l yerine konmuş olmak, yaşananı haketmememiş olman, emeğinin sadakatinin karşılık bulamaması, sen bunu sindiremiyorsun ve kendine kızıp duracaksın. Onun canını yakmak istiyorsan hep güleceksin. Seni mahkum ettiği onsuzluğun aslında sana bir ödül olduğunu göstermelisin. Gözyaşlarını gizle, öfkeni gizle, sadece ona teşekkür et. Erkekler olayı karşılayış biçimine göre yargılar ve neticeye odaklanır, seni o raddeye nasıl getirdiği önemli değildir. Bir hatanın buruk bir tebessümle karşılanması, kavga kıyamet yerine bir veda öpücüğüyle son bulması hayatı boyunca ona vicdan azabı hissettirecek ve sana haksızlık ettiği kafasına er geç dank edecek. Keşke zamanında birisi bana bunları söyleseydi diyorum.
Soran11 ayHer kelimen o kadar doğru ki
Şu an gerçekten sevgiye ilgiye aç hissediyorum kendimi
Cevap sahibi11 ayO süreçte kimse benim yanımda olmadı istersen ben bu süreçte yanında olabilirim. Şu anki mevcut ilişkimde benzer bir durum yaşıyorum. Belki birbirimize destek ve motive oluruz
Soran11 ayNasıl yani yine mi kötü gidiyor?
Cevap sahibi11 ayŞu anki ilişkim mi
Soran11 ayEvet
Cevap sahibi11 ayAynen bunda da sosyal medya mevzusu var iste. Açık saçık kızları beğendiğini başka hesaplardan başka kızları takip ettiğini görüyorum falan
Soran11 ayNerdesin sen nerelisin
Cevap sahibi11 ayİstanbul sen
Soran11 ayAydın
Soran11 ayHesabın var mı
Cevap sahibi11 ayBana fake bir hesabını ver buradakiler görüp y4vşamasın hemen
Soran11 aygel_geldi12345 Instagram
Kisasa kısas
11 Yorumla
Soran11 ayBitirdim
11 ayGeçer geçer dert etme
10 YorumlaSana itaat edecek bi köle bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı.
11 ayAh güzelim dayan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Zamanla alışırsın
00 YorumlaŞükret evlenmeden gördün
00 Yorumla
11 ayZamanla geçiyor..
00 Yorumlaadresini ver fuhuş ihbarında bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayNasıl anladın ki
019 Yorumla
Soran11 ayBenden gizli instagram hesabını yakaladım
Kimler var bilmiyorum
Aile ve akrabalarının olduğu hesapta bir tek ben varım
Ama o benden habersiz başka hesap açmış
İş yeri hesabında kadınlar vardı kızdım sildi
Sonra bir daha gördüm ben de sinirlendim hesap açtım onun sinir olacağı biriyle takipleştim
Bugün de onun başka hesabını gördüm
Cevap sahibi11 ayOnun sinir olacağı biri kim nasıl yani
Soran11 ayBen dinsizim yurtdisinda yaşamak istiyorum
Biriyle takiplestim benim gibi dinsiz ve amerikada yaşıyor
Hem de hemsehri çıktık ama tanımıyoruz birbirimizi
Onun hesabında kadın görünce hemen ben de ekledim
Sonra bugün başka hesabini gördüm
Ne zaman açtı bilmiyorum
Cevap sahibi11 ayİlginç yaa arada konuşalım mı istersen
Soran11 ayYok ya ben iyi olmak istiyorum
Cevap sahibi11 ayBen kötü yapmam ki zaten
Soran11 ayYok hep onu hatırlatacak şeyler konuşurum kötü olurum istemem
Cevap sahibi11 ayYoo onu konuşmayız ki
Soran11 ayNe konuscaz
Cevap sahibi11 ayNormal sohbet ederiz
Cevap sahibi11 aySevindim değmez yaa
Soran11 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi11 ayRica ederim, arada konuslım mı istersen
Soran11 ayNiye?
Cevap sahibi11 ayBilmem istersen yani 🤷🏻
Soran11 ayİstemem küçüğüm.
Cevap sahibi11 ayKaçsın ki
Soran11 ayİyi geceler kardeşim
Cevap sahibi11 aySana da ablam
Gizli Üye(25-29)11 ayNasıl öğrendin ki
01 Yorumla
Soran11 ayBaşka instagram hesabını yakaladım. Bu yetmez mi?
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gel kurtarayım seni
02 Yorumla
Soran11 ayBen ciddi bir şekilde üzülüyorum dalga mı geçiyorsun
Gizli Üye(36-45)11 aySebeplerini sorgula
10 Yorumla
11 ayGeçmiş olsun
11 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim
11 ayAyrılmalısın
10 Yorumla
11 ayYak bi
Sigara10 YorumlaPsikiyatriye git