Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.. Sana şunu yap geçer diyemem.. Bunun tek çaresi zaman sadece.. Biliyorum şuanda yıkılmış durumdasın "ben nerede hata yaptım" "neden beni aldattın" diye aklında çeşitli sorular ve sadece ağlama hissi var biliyorum. Ben de aldatıldım. Bu hissi çok iyi biliyorum.. Elinden geldiği kadar müzik dinleme ve kafanı dağıtmaya bak onu düşünmemeye.. Evli misin bilmiyorum ama evliysen bile bu sorun değil toparlarsın bence.. Biraz kafanı dinle yalnız kal, müzik dinleme, istersen saatlerce uyu video izle ya da başka bir şeyle meşgul ol.. Zamanın nasıl geçtiğini göreceksin.. Arkadaşlarını çağır onlarla takıl bir kaç gün..
Bu arada söylemeyi unuttum üzümlü kek yiyebilirsin.. Sevdiğim kitapta yazıyordu üzümlü kekin aldatılma sendromuna iyi gittiği..
41 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kocam değil yanlız kalmak istiyorum canım çok acıyor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun kolay bir durum değil. Büyük tepkiler vermektense biraz sakin ve yalnız kalmanı, sindirmeni öneririm. Aldatılmak senin suçun, hatan ya da yanlış yaptığın bir şey olduğunu göstermez.
Senin tek hatan ayrılmaya cesaret edemeyecek kadar korkak birisine gereksiz anlam yüklemek oldu. Ama insanlar son derece sahtekar ve iyi rol yapıyor. Seni kandırmış olması onun sorunu. Sen hayatına onsuz da çok güzel bir şekilde devam edebilirsin 😘01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 bu süreci nasıl atlacağım kafam iyi değil nasıl çalışacağım 😔
+1 yılayrıl ona ceza vermek için değil kendi saygınlığını korumak için o bu eylemi gerçekleştirebiliyorsa zaten sana kıymet vermemiştir sessizce kendin için uzaklaş
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yılımı mahvetti Allah bildiği gibi yapsın uzaklaştım
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmalısın
hiçbir şey söylemeden01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım dünden beri kendimi zor tutuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatından yok edeceksin tepki olarak içinden geldiği gibi veda et
21 Yorumla
Soran+1 yılVeda etmeye gücüm yok 😭 sesizce gitmek duyacaklarım canımı daha çok yakıcak
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılarak tepki verebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılSildim numarasını
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Üzücü bir durum bu, kolay olmayacaktır ancak zamanla iyileşeceksin. Öncelikle sakinleş ve duygusal kararlar verme. Bunun yerine arkadaşlarından ve aileden destek al. Konuşmak iyi gelecektir. Aldatılmak herkese başka türlü gelir. Bazıları öfke duyar ve intikam isterken, bazıları da kendini suçlar. Önemli olan kendini suçlamamak. İlişkinin sorumluluğu her iki tarafa aittir. Zamanında yeniden güvenebileceğin ve sevebileceğin birini bulacağına eminim. Şimdi odaklanman gereken tek şey iyileşmek. Kendine iyi bakmaya ve yakınlarınla zaman geçirmeye özen göster. Zorlu bir süreç olsa da bunu atlatacak güçtesin. Yolun açık olsun, iyi şanslar dilerim.
31 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok yanıyor anlatamam Allah kimseye yaşatmasın
Çok kötü bir durum açıkçası o an ne yapılır tahmin etmek çok zor ama sanırım ben son sözlerimi ağır şekilde söyler onu hayatımdan tamamen çıkartıp, hayatıma yoluma devam etmeye çalışırdım.
32 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl canım çok yanıyor. Yeni yıl hediyem ihanet oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşıma geldi direk iletişimi kestim, kendime zaman tanıdım iyileşe bilmem için, o pişman oldu zaten kaç güne döndü yalvardı affetmedim, beni rahatsız etmemesini söyledim, aylar geçti üstünden şu an çok çok iyiyim ama kimseye güvenmem gerektiğini çok iyi öğrendim, merak etme geçiyor hata seni daha güçlü biri olarak yapıyor alayına acımıyorsun artık
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun benim 2 yıllık sevgilim kıyafetlerim onun evinde kolyeme kadar sesizmi kalayım sence
Cevap sahibi+1 yılİsteme hiç bişey behane olmasın onda kalsınki gördükçe daha çok hatırlasın seni
Soran+1 yılAlmayacam. Benim ona hatıram olsun
Tepki vermicen bu durumda bir daha seni ne görecek ne duyacak sakin olacaksın terk edeceksin unutacaksın aldatmanın en büyük karşılığı o kişiyi ve onunla ilğili herşeyi unutmak TIR ben bak görürsün çok pişman olur. Denenmiş tecrübe bu
26 Yorumla
Soran+1 yılBende sesiz kalmak istiyorum sizdemi aldatıldınız
Soran+1 yılGeçmiş olsun sizde ben bugün öğrendim
Soran+1 yılSevgilim kocam değil
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun zor bir süreç ama kendini düşünmen ve ayağa kalkman gerek acı çekeceksin ama acıya kendini acıya fazla kaptırmamalısın çünkü psikolojin bozulabilir bu süreçte bir şeyler yapmak istemeyebilirsin ne zaman istersen o zaman yapmak istediklerini yaparsın bu bir kaç de sürebilir belki bir kaç ayda tamamen psikolojiye ve iradeye bağlı ihanet acısı unutulmaz belki ama sürekli aklına getirmekte yanlıştır sürekli aklına getirmemelisin ilk zamanların olduğu için zorlanacaksın sadece
15 Yorumla- +1 yıl
ve yıllar geçtiğinde bile sürekli hatırladığın bir şey olmayacak yani sen izin vermediğin sürece
Soran+1 yılDaha bugün yaşadım acım çok taze canım çok yanıyor.
- +1 yıl
sen bir süre kimseyle muhatap olma acını yaşa sonra ne yapman gerektiğine sakin kafayla karar ver
Soran+1 yılİnşallah atlatırim teşekkürler 🙏
- +1 yıl
İnşallah rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılTepki vermeden sessizce git. Canının yandığını, üzüldüğünü asla belli etme. Sen zaten ondan soğumuşsun istemiyomuşsun gibi davran. Sil her yerden. Öyle bi yap ki hatta “ben var mıydım” diye varlığını sorgulasın
25 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum canım çok yanıyor numarasını sildim
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anlıyorum seni. Ben de aldatılmasam da bi benzerini yaşadım. Canım çok yandı. Allaha havale et. Senin bu mutsuzluğunun üstüne asla mutlu olamaz merak etme
Soran+1 yılAllah bildiği yapsın inşaallah ben onu aldatmadım yalan söylemedim
Cevap sahibi+1 yılSen karakterli bi duruş sergilemişsin. Yanına kalmaz onun sen gönlünü ferah tut ❤️
Soran+1 yılİnşallah kendimi toparlayacam
+1 yılIcinde biriktirme. Sonra pskologluk olursun. Herseyi dök. Rahatla. Sonra yollarini ayir. Allahim da seni daha iyi insanlarla karsilastirsin. Erkekler kcin aglamaya degmez. Yani böyle aldatan tipler icin! O seni degil kendisni aldatmis. Seni enayi yerine koydugunu düsünme. Kizlar sizde akilli olun bes kurusljk adamlar icin namusunuzu koruyun. Seviyorsa evlenir öyle yapar ne yapacagini!
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllımı mahvetti Allah'a havale ediyorum. Arkadaşlar gözümü açmasa aptal gibi inanıyordum
- +1 yıl
O degilde aldattigi yeni sevgilisi biliyormuydu seninle birlikte oldugunu?
Soran+1 yılBilse mutluluk pozları verirmi
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılEğer evliysen kanıt bul ve hesabını sor. Maddi manevi tazminat nafaka iştirak nafakası vs vs donuna kadar soy ki bir daha aldatmak aklının ucundan geçmesin 👍 evli değilseniz bir an önce nikah masasına oturt evlen ve aldattığı ile ilgili belgelerle boşanma davası aç yani her türlü ağzına zıç 👍 bu arada aldatma aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir bunu asla unutma.
034 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kocam değil
- +1 yıl
Evlilik düşünüyor mu?
Soran+1 yılBenimle düşünüyordu yalanmış işte
- +1 yıl
Kesinlikle intikam almalısın 👍 öyle bir ders ver ki içine otursun.
- +1 yıl
Evlen o zaman sonra aldattığını belgele ve tekmeyi bas aklı başına gelsin 👍
Soran+1 yılşu an acı cekiyorum ne evliliği
- +1 yıl
Bende diyorum ki intikam almak için plan yap sen değil o karakter yoksunu acı çeksin diyorum 👍
Soran+1 yılNasıl intikam alıcam
- +1 yıl
Ezik gibi oturup ağlarsan ömür boyu seni ağlatırlar.
Soran+1 yılNapıcam çok seviyorum
- +1 yıl
Çok seviyorsan artık çok nefret edeceksin çünkü kadınlık gururunu ayaklar altına alıp seni aldatmış üstelik sen onu çok seviyorken bunu yapmış. Aranızda cinsellik var mıydı?
Cinsel ilişkiye girdiğiniz halde mi aldattı?
Soran+1 yılEvet vardı cinsellik 2 yıla yakın bir ilişki
- +1 yıl
İlkinse gece yağ kızdır ve kulağından dök 👍 kulak zarı kavrulup beyni kızarsın. İlkin değilse evlen ve dediğimi yap belgeleri ayarla boşan tazminat nafaka vs vs donuna kadar soy. Varlıklı biri mi?
Soran+1 yılEvli değiliz ki tazminat alayım.
- +1 yıl
Diyorum ki evlen sonra bas tekmeyi diyorum, aldatmak neymiş görsün 👍 oturup sünepe sünepe ağlama.
- +1 yıl
Yoksa adam evli mi?
Soran+1 yılHayır evli değil
- +1 yıl
O zaman ne yap ne et nikah masasına oturt o zamana kadar cinsellik yok de gerekirse 👍 nikahı bas sonra bir yalan atıp cinsellik yaşamadan ayrıl. Bu süreçte aldatma belgeleri tamam olsun dava açıp intikamını al.
Soran+1 yılAdam aşkini ilan etmiş benimle evlenirmi
- +1 yıl
Hani seninle evlilik düşünüyordu?
Beraber mi yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılAra ara kalıyordum kıyafetlerim onun evinde işte
- +1 yıl
Bu adam seninle evlenmek istiyor muydu?
Soran+1 yılEvet benim bazı hatalarım oldu. o yüzden uzadı
- +1 yıl
O zaman hiç boş yere ağlama 👍
Soran+1 yılOnun gibi yapmadım
- +1 yıl
O zaten karaktersizliğini göstermiş sende boş yere karakter yoksunu biri için ağlama 👍
Soran+1 yıl2 yılım gitti emeklerim gitti
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Soran+1 yılSağol 😔
- +1 yıl
Günaydın 🔆🔆🔆
Soran+1 yılGünaydın
- +1 yıl
Neye karar verdin?
Soran+1 yılYanlız kalmaya
- +1 yıl
En güzeli 👍
Sence fed faizi ne zaman düşürmeye başlar?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından sevgiliyken farkına varmışsın bazı arsızlar evleniyor bir de sonra devam ediyor aynı şeylere. Yani iyi yönden bakacaksın maalesef
15 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭. Aklım almıyor hala
- +1 yıl
Toz pembe bakıyoruz çünkü temiz kalbe sahipsin, bakma! ailene bile güvenme diye bir yorum var.
Neler var neler , anlattığını hergün okuyoruz her yerde. Takma kafana bir kez ağla tam ağla ertesi gün unut ve sil. Ders alacaksın bir daha öyle temiz kalple bağlanma
Soran+1 yılTeşekkürler ağlamadan unutulmuyormuş. bu yıl biraz daha büyüyecem anlaşılan
- +1 yıl
Ağlamak insanı küçültmez rahatlatır. Her gün büyüyoruz
Soran+1 yıl😭. En azından bir süre
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana şunu söyleyim… bazen sessiz kalmak en büyük cevap öte yandan cezadır. Yazar durur hiç muhatap bile olma.
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru sildim numarasını ne hali varsa görsün
Cevap sahibi+1 yılSilsen ne ki ulaşmak isteyen yine dolaylı yollardan yine yazar veya arar ama hiç aldırış etme. Baktın ki rahatsız ediyor gidersin numaranı değiştirirsin 😉
Soran+1 yılEtmez o herşeyi göze almış beni gözden çıkarmış aşkını ilan etmis
+1 yılMerhaba geçmiş olsun kesin eminsen eğer ilişkiyi bitirip onu her şekilde değersiz kılmanızdır o nasıl olacak dersen umursamıyacaksın bu kadar basit
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler tartışmaya bile değmez
- +1 yıl
Rica ederim 🙂ilacı hemen anlamışsın umarım başarırsın 🙂
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
İnşallah 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyseniz, boşanma hakkınız.
Değilseniz, terketmek kendinize saygınızdır.
Devam etmek, ödüldür zira..
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim
- +1 yıl
Söylediğimi tekrar etmeme gerek yok sanırım..
Soran+1 yılTeşekkürler
Öncelikle sakin ol, fevri davranma. şu an intikam almak için çok güzel bir zaman. Öğrendiğini belli etme sende ondan badka şekilde intikam al.
111 Yorumla
Soran+1 yılHersey ortada iken onun yalanlarına nasıl göz yumucam
Soran+1 yılOndan bir farkım kalırmıHakliyken haksız duruma düşmemmi oda demeyecekmi zaten oda öylemis hiç pişman olmaz yaptiklarına
Soran+1 yılİntikam almayacam. kendi yalanlarinda boğulsun
Soran+1 yılTeşekkürler yeni yıl hediyem ihanet oldu :(
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanıt bulmaya çalış.
Sağlam kanitlar bilmaya çalış ve sakn evi terk etme evi terk edersen anayasaya göre evli bir kadın olark ev terk etmek ağır kusur sayılıyor gerekrse o mali tut kolundan at kapıya ama sakn hakliyken haksz duruma düşme03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim canım kocam değil resimleri boy boy paylaşmış aşk şarkıları ile aşkını ilan etmiş herkese daha ne kanıt olucak
Cevap sahibi+1 yılPardon eşin sandm
Sktr et o karaktersizi zatn
Soran+1 yılÇok seviyordum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi bir şekilde arkanızı dönün ve değerinizi bilmeyen o insandan uzaklaşın.
Bir daha geriye dönmemek üzere..014 Yorumla
Soran+1 yılSence tepki vermeden sessizce mi ayrılayım. yoksa hesabını sorayımmı?
- +1 yıl
Boşverin.
Hesap sormanız bu kişiye kendini değerli hissettirir.
Ama hesap sormaz iseniz o da değersiz hisseder, azıcık aklı varsa..
Soran+1 yılKendimi zor tutuyorum. Onun haberi yok benim öğrendiğimden
- +1 yıl
Büyük tepkiler verip kendinizi yıpratmayın değmez.
Soran+1 yılAynen öyle tekrar tekrar yalanlarını dinlemek istemiyorum
- +1 yıl
Ve böylesi insanları hayatınıza almamalisiniz..
Soran+1 yıl2 yıldır anlayamamışım
- +1 yıl
Neyse artık öğrenmiş oldunuz bundan sonrası için daha dikkatli olursunuz :)
Soran+1 yılTeşekkürler artık aşk meşk istemiyorum bana ders oldu
- +1 yıl
Böyle böyle tecrübe edineceksiniz ve hayatınızda daha sağlam adımlar atacaksınız :)
Soran+1 yılAğır bir tecrübe oldu
- +1 yıl
Geçmiş olsun 🙏
İyi günler dilerim 🎀
Sohbet için teşekkürler 😊
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTek yapacağın şey ayrılmak olmalı. Üzüldüğünü, kırıldığını belli etme ona karşı. Kendi içinde yasa.
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler öyle yapıcam benden haber alamayacak asla
- +1 yıl
İnşallah en kolay şekilde atlatırsın, zor bir durum.
Soran+1 yılOlayın şokundayım hala
- +1 yıl
Bir süre öyle olur sonra acını yaşamaya başlarsın sonra inşallah atlatırsın.
Soran+1 yılİnşaallah 😭
+1 yılCiddi ciddi sormuş olamazsın, azıcık onurun gururun varsa ayrılırsın, aldatmanın affı olmaz...
132 Yorumla
Soran+1 yılSormadım ona sildim numarasını.
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın kendine saygın olsun 😊
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🤗 kalbini de gerçek aşka kapatma her erkek it kopuk değildir, efendi erkekler genelde suskun olur siz kızlar gibi çekinendirler...
Soran+1 yılArtık istemiyorum benimkinde efendiydi ne oldu
- +1 yıl
Hayır seni aldatan efendi falan değildi karıştırıyorsun, saf olma. Gerçek efendi erkekler sevdiği kadına öyle bir değer verirler ki o kadın kendini bulutların üzerinde gibi hisseder ve iyi gününde değil kötü gününde de bunu yapar
Soran+1 yılOda değer veriyodu hasta olduğunda ortalığı yıkıyodu nasıl oldun naptın diye ben ne yemek yersem ondan yerdi sen seçeceksin. Gözünü gözümden ayırmazdı hep benini izlerdi. hepsi yalanmış 😭
- +1 yıl
Seni psikolojik olarak etkilemeyi başarmış, daha gözlemci ol ama her yüzüne gülenede aldanma bak gör kıymetini bilen biri belki çevrededir belki çevrene yeni girecektir yeter ki kontrollü izin ver
Soran+1 yılBeni deli gibi kıskanıyordu herseyden. Telefonunu elime veriyodu ne oldu kim olsa etkilenmezmi
- +1 yıl
Sana bir şey söyleyeyim siz kızlar eğer aklınızı da kullanacaksanız, 15-17 yaşlarınızda dünyayı toz pembe görüyorsunuz 20-25 yine toz pembe görüyorsunuz ama biraz mantıkta kullanıyorsunuz, 25 ve üzeri genellikle yüzünüze gülen sizi manipüle eden erkekler tarafından darbe yedikten sonra gerçek efendi erkekleri bile sorguluyorsunuz...
- +1 yıl
Aslında yapmanız gereken şey çok basit yüzünüze gülen psikolojik hile yapan erkeklerden kaçmanız daha yolun başında aklınızı kullanmanız gerekiyor
Soran+1 yılBilemiyoruz sahip cıkınca ilgi kıskanclik yapınca gercek seviyoruz saniyoruz
- +1 yıl
Sana uzun uzun anlatmak isterim ama vaktim yok şunu söyleyebilirim gerçekten seven sevdiğini içinden de sever karşılık beklemez bu senin ve herkes içinde geçerli
Soran+1 yılKarşılığı bu oldu işte
- +1 yıl
Belli ki içini dökmek istiyorsun merak etme sana yan gözle bakmam, özelden mesaj at konuşalım aslında benimde içimi dökmek istediğim bir arkadaşa ihtiyacım var. Tekrar söylüyorum bana bunun açıklamasını yatırdın ya sana kafanda düşündüğün şekilde yaklaşmaya hiç niyetim yok
Soran+1 yılAnladım şu an iyi değilim. Canım çok yanıyor
- +1 yıl
Yanlış anladığına %1500 eminim. peki daha fazla gözlemci ol ve bir erkeğin samimi merhametine samimi sevgisine birde menfaati var mı ona bak
Soran+1 yılAnlayamıyoruz işte sonradan degisiyolar
- +1 yıl
Aslında görüyorsunuz illaki bir şekilde kendinin gerçek yüzünü belli ederler size de tatlı yalan söylerler, siz toz kondurmak istemezsiniz neyse üzerinize gelmek istemiyorum 😔 sizden ricam daha gözlemci olun ve efendi nazik ince düşünceli biri çıkarasa bir şans vermeyi çok görmeyin... Herkesin sevilmeye ihtiyacı vardır sağlıcakla kalın
Soran+1 yılArtık aşık olamam kimseye güvenem
- +1 yıl
Kendine biraz zaman tanı ama vazgeçme, vazgeçersen seni gerçekten çok sevecek olan erkeğin günahına girmiş olursun...
Soran+1 yılSeven zaten var yıllardır olmuyor kalbim atmıyor şans veremiyorum
- +1 yıl
şu an sıcağı sıcağına zaten olmayacak kendine zaman ver ama o pisliği düşünme şöyle düşün ya evlendikten o pislikte hamile kaldıktan sonra öğrenseydin verilmiş sadakan varmış ki Allah seni o pislikten kordu
Soran+1 yıl😭😭 maalesef öyle
- +1 yıl
Biraz ağla sonra kendini topla silkelen kalk bir duş al daha sonra çay kahve neyse artık koy kendine ve kendinden ôzür dile başkasından değil yaptığın hatalardan ders çıkar
Soran+1 yılSabahtan beri ağlıyorum evdekilerden gizliyorum. yarın nasıl işe gidicem nasıl çalışacağım
- +1 yıl
Az önce söylediğimi yap başka bir şey düşünme kendine saygın olsun biraz hadi be kalk şimdi duşunu al söylediklerimi yap
Soran+1 yılAldım yarın için hazırlanacağım.
- +1 yıl
Ha şöyle bir i*t için kendini üzme ama sende dikkatli ol aşka küsme iyi bir gözlemci ol illaki seni tahmininden daha çok seven biri karşına çıkacaktır
Soran+1 yılKimseyi istemiyorum 😭
- +1 yıl
Peki nasıl istiyorsan öyle olsun 🤗 ama kendi daha fazla üzme
Soran+1 yılKeşke elimizde olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz saçma ve sallamasyon cevap gibi gelebilir ama inan tek çözümü bu umursama
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın gözümden düştü işte
- +1 yıl
1 2 gün üzüleceksin daha sonra geçicek hekesin başına geliyor bu bir sana özgü değil sakın ben aldatılcak birimiyim neden aldattı gibi soruları kendine tekrar tekrar sormayı deneme
- +1 yıl
Denersen şuna benzer seni bir zehirli yılan ısırdı sen bundan kurtulmak yerine beni neden ısırdın diye yılana soruyorsun
Soran+1 yılHaklısınız diyecek bişey yok
- +1 yıl
İyi günler güçlü kalın
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapacağını bilmiyorsan oncelikle kendini korumaya al ve mantıklı düsün. İnsan herseyi maalesef yasayabiliyor bu yüzden önemli olan artık senin ne hissettiğindir.
17 Yorumla
Soran+1 yılNefret kin hissediyorum aldatılmıs aptal yerine konmuş
Cevap sahibi+1 yılBiraz yalnız kal saldırarak çözemezsin
Soran+1 yılşu an kendimi tutuyorum
Cevap sahibi+1 yılÖnce iyice dusun atacagin adımi uzun vadede kendine zarar verecek bir sey yapma
Soran+1 yılşu an sesizliğimi koruyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki ne yapmayi dusunuyorsun
Soran+1 yılHiç bir zaman bitti konu kapandi
+1 yılnasıl öğrendin acaba merak ediyorum anlatırsan sevinirimm
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim sosyal medyam yok arkadaşım görmüş kızla resimlerini aşk sarkilarini bana attı
- +1 yıl
kötü olmus gerçekten ne hissediyorsun peki uzun bir ilişki miydi
Soran+1 yıl2 yıllık emek verdiğim ilişkiydi 😭
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sebebi de olmaz bahanesi de olmaz. Yapmanız gereken tek bir şey var
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerek
- +1 yıl
Terk etmek başka ne olacak
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatıldıysan ayrılmalısın yeni birisini bulmalısın, Seni aldatıyorsa seni gözden çıkarmış demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kendimi toparlanan gerek
Cevap sahibi+1 yılevet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olayı biraz anlatmak ister misin? hem rahatlarsın hem belki bir çözüm üretiriz?
05 Yorumla
Soran+1 yılher şey göz önünde arkadaşım sabah resimlerini attı kızla aşk şarkıları koymuş aşkını ilan etmiş işte
Soran+1 yılEvet sosyal medyada herkese açmış aşkını ilan etmiş işte. onun seviyesine düşmek istemiyorum
+1 yılhiçbir şey yazmadan demeden heryerden engelle realdada it
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler sildim numarasını
+1 yılEvli değilsen şanslısın daha bu durumdayken bunu yapıyorsa sevinmen gerekir bence evlenmiş olsaydın ve çocuklarında olsaydı bunu nasıl kaldırabilirdin
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 😔
- +1 yıl
Onun için kendini üzmene değmez sevin bence
Soran+1 yılElimde olsa üzermiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman boş ver. Bas engeli yoluna bak hayat devam ediyor asla geri dönme
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 sesiz kalmam doğru olur mu
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Ses çıkarma onu önemsiyormuş gibi olmasın herkes kendi yoluna
Soran+1 yılAynende öyle bu saate kadar hesap sormadim
soğuk kanlı ol ağlayıp zırlarsan kendini affettirmeye çalışır. üzülmediğini kendinin daha önemli olduğunu onun aptal gibi göründüğünü göster ona kudursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAffettirmeye calışmaz ilan etmiş aşkını
Bende aldatıldım kırdım döktüm içimin soğuması yine de geçmedi önemsememişsin gibi davran bak nasıl kuduracak
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru teşekkürler 🙏 kendi pisliginde boğulsun pislik
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. sende aldat ödeşmiş olursunuz oda öğrenince kötü olcak çünki 😂😂
00 YorumlaBen senin yerinde olsam o fotoğrafları ona yollar ne güzel çıkmışsınız yazardım. Sonradan her yerden engeller ulaşmamasını sağlardım.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Aynı şey benim başımada geldi ben ayrıldım ve onu unuttum şu an çok mutluyum
112 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun canım. Benim acım taze çok seviyordum
- +1 yıl
İnşallah hep mutlu olursun
Soran+1 yılİnşaallah toparlayacam
+1 yılTebrik edecek halin yok söyleyeceksin direk
06 Yorumla
Soran+1 yılYani sesizmi kalsam engellesem
- +1 yıl
Onuda sen bilirsin alışkanlık yapmasın sonra
Soran+1 yılNe alışkanlığı
- +1 yıl
Tekrar aldatmasın
Soran+1 yılAffetmeyecegim bitti çok sevdemde
- +1 yıl
👍
tek yapabileceğin şey uzaklaşmak sebebini sorgulamamak hayatından çıkmak
03 Yorumla
Soran+1 yılher şey ortada zaten sorgulanacak bişey kalmadı adam seçimini yapmış
Soran+1 yılBen o acısıyı yaşadıktan sonra pişman olsa ne yazar olmasa ne yazar 😭
Aldatmayan kalmadı galiba artık herkes herkesi aldatıyor artık
016 Yorumla
Soran+1 yılYalancı beni kandırdı :(
Soran+1 yılEvlenecektik bekle diye
Soran+1 yılEvet evinde kalıyordum
- +1 yıl
Bakın erkeklerin çoğu hepsi demiyorum kullandıkları kadınları evlilik bahanesiyle kaldırırlar ve iş ciddiye geldiğinde başkasını bulurlar bu yüzden evlenmeden önce aynı evde yaşamak cinsellik yaşamak doğru değil
Geçmiş olsun demekten başka elimden başka bir şey gelmiyor
Yeni bir sayfa açın kendinize artık ondan size bir hayır gelmez bu saatten sonra
Her yüzünüze gülene de aldanmayın sakın
Soran+1 yılTeşekkürler. Yeni yıl hediyem. ihanet oldu 😔
Soran+1 yılGetirdi getireceğini 😔
Soran+1 yılBakalım ne cıkıcak
Soran+1 yıl33 yaşındayım
Soran+1 yılÇok sevince yaşın önemi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliysen boşan sevgiliysen ayrıl
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 2 yıllık
+1 yılİlişkini bitir kafanı dinle bişey yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılSildim hiç bişey demeden
Neden aldattı? fiziksel olarakmı
11 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyada kızla fotoraf koymuş aşk şarkıları ilanı Aşk işte
+1 yıl7 sülalesine söv önce sonrasına bakarız Ayten
01 Yorumla
Soran+1 yılİçimde kalsın sesizlik en büyük ceza
- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin sandım ya sevgilinmiş ayrıl gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimdi sildim numarasını
- +1 yıl
Engellemeseydin ama arar ya da mesaj atar veya karşına çıkarsa barışma sakin
Soran+1 yılAsla bitti gözümden düştü işte
- +1 yıl
O zaman acını yaşa bitsin gitsin
Soran+1 yıl😭😭 aynen öyle
Buradan mı tanışıyordunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır arkadaş ortamından arkadaşımın arkadaşıydı
- +1 yıl
Son bir kaç yıldır sapkın akımlar çok arttı. Eş değiştirmeler, açık ilişkiler v. s. Bazı güruhlar ciddi başarılı bir şekilde beyin yıkıyor bu konuda, özellikle aldatılmayla ilk defa karşılaşanların psikolojik darlığını kaçırmıyorlar. tanıdığını sandığın şahsı aslında yeterince tanıyamamışsın, çift karakterliymiş, olaya öyle bak derim ve kendinde bir problem kesinlikle arama. seni de yoldan çıkarmasınlar bu vesileyle.
Soran+1 yıl2 yıl anlayamadım aptalmışım. İşte
- +1 yıl
Haberin olmadan öncede kaçamakları, gözü dışarda oluşu olmuştur mutlaka. O alışkanlık vardır onda, instagram bile gizli profil v. s. her türlü amaca hizmet ediyor, simdiki telefonlarda öyle, sana denk gelen bos temiz bir profil kullanırken sen olmadığında p*rnografik profiline gecebilir. Bağlandığın biri varken başkasına ilgi duyabilmesi için insanın bir defa fıtratında o olması lazım. Varmış demekki. Bu arada spontane göz kayması olabilir erkeklerde bu aldatacagı anlamına gelmez, psikolojik problemleri varsa sevdigi depresyona sokmuşsa olabilir, ben hayat tarzı çeşitli kadın arkadaş peşinde olanlardan bahsediyorum.
Soran+1 yılPskiyatri tedavisi görüyor ona rağmen kabul ettim idare ettim
+1 yılTepkisizlik en büyük tepkidir:)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Umarım çok fazla zaman geçirmemişsindir.
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yılım çöp :(
Soran+1 yılİnşaallah teşekkürler 🙏
Çok zor bı durum açık açık konuş ve ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyecek seviyorum başkasını sen daha iyilerine layıksın banada by diyecek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvli misin kanka nasıl oldu
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevgilim
- +1 yıl
Hımmm o zaman şanslı say kendini
Soran+1 yılNe farkeder sonuçta aldatıldım
- +1 yıl
Iyimis evli ölüp aldatılan ne olacaktı bırak iste
Soran+1 yılHayatımı mahvetti
+1 yılÜzülme, bir gün olacaktı zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni aptal yerine koydu :(
- +1 yıl
Ne alakası var?
Soran+1 yılÇok alakası var sürekli bekle yoğunum işim var meğer başkası varmış. deseydi ayrılalım diye çokmu zordu
- +1 yıl
İkinizi de seviyordur.
Soran+1 yılBöyle sevgi batsın yerin dibine
- +1 yıl
Beddua edersen, böyle üzülürsün.
Soran+1 yılBen onu aldatmadım yalan söylemedim vicdanım çok rahat o düşünsün
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce elaleme rezil et sonra da ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğermi sence zaten herkese açmış ilan etmiş aşkını
Soran+1 yılUğraşmam değmez onu seviyorum diyecek banada bu by
+1 yılBirak gitsin ya kendisi utansin
012 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 2 yılımı mahvetti
- +1 yıl
Evlimisin
Soran+1 yılHayır sevgilim
- +1 yıl
Iyi barim ona sevindim oteki oy le daha sikinti olurxu ama yapmamasi gerekiyo be
Soran+1 yılKeşke ayrilalim deseydi adam gibi tamam derdim. yalvarmazdım. bu şekilde gururumu kırdı aptal yerine koydu
- +1 yıl
Niye boyle yapiyolar bilmiyom bu yuzdende senin kafanda soru isareti olur birtane daha bulursun ama acaba buda yabarmi diye buyuzden keskeler hic bitmez
Soran+1 yılArtık benim için Aşk bitmiştir 😔
- +1 yıl
Oyle deme ya yene cikar kassina birisi
Soran+1 yılİstemiyorum artık kimseyi
- +1 yıl
Kerkesin vardir sikintisi benmde ailemle mesala
- +1 yıl
Yine senin hakkinda doruyu tamin etmisim
Soran+1 yılBenimki aldatılmak
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla duygusallığa girmeden tamam de geç.
01 Yorumla
Soran+1 yılSesizmi kalmalıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBence zayıf durma dik dur
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl durucam 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvli misin? Sevgili mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili
- +1 yıl
Kes irtibatı yüzüne bakms
+1 yılBence sende aldat o da hissetsin o duyguyu
031 Yorumla
Soran+1 yılOnun seviyesine mi düşeyim. benim gururum ne olucak?
- +1 yıl
İntikam nasıl alıcaksın başka
Soran+1 yılSesiz kalamakta cevaptır anlayana
- +1 yıl
Of saçmalama ya sessiz kalmaktan anlayan birisi olsa aldatmaz zaten
Soran+1 yılSöylesem diyecek evet ben onu seviyorum sen daha iyilerine layıksın by bunu duymak beni daha çok üzecek
- +1 yıl
Bence de daha iyi birisine layıksın doğru söylüyor seni nasıl üzebiliyor ya ben bunu anlamıyorum
Soran+1 yılBu sözü duymak istemiyorum
- +1 yıl
Neden istemiyosun belki birisi çıkıcak karşına seni senden daha çok sevicek ne biliyorsun
- +1 yıl
Neden gizli kalıyorsun ki hem sohbet etmek istiyorum özelden seninle
Soran+1 yılZaten beni sevenler var ondan çok çok üstün benim sorunum aldatılmak
- +1 yıl
Bu aşman gerekiyor biliyorsun değil mi
Soran+1 yılAşmam aylarımı bulur
- +1 yıl
Olsun bulsun yanında olmak isterim
Soran+1 yılSağolun 😭
- +1 yıl
İyi ol istiyorum
Soran+1 yılİnşaallah toparlayacam bir kaç aya
- +1 yıl
Aslında tanımakta isterim seni böyle üzücü bir konunun vesile olması da iyi değil ama bilmiyorum sen ne dersin
Soran+1 yılşu an canım çok yanıyor yanlış kalmak ağlamak istiyorum
- +1 yıl
Acını dindirmek istiyorum zaten bende ağlamanıda istemiyorum lütfen
Soran+1 yılElimde değil
- +1 yıl
Kıyamam ya sana ben ama toparla bırakma kendini emin ol bu senin suçun değil
Soran+1 yılBenim suçum değer verdim adam sandım onun suçu yokki
- +1 yıl
Saçmalama ya insan insana tabi ki değer verir ama insan olana işte ya senin gibi bi kadını üzmüş o kadar sinir doldum ki
Soran+1 yılAllah'a havale ediyorum
- +1 yıl
Öyle yap ve üzme kendini
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Teklifim hala geçerli bu arada sohbet etmek tanışmak seni daha da yakından tanımak isterim
Soran+1 yılSağol hiç hazır değilim
- +1 yıl
Hazır olmanı gerektiricek bişey yok sadece yanında olmak için
- +1 yıl
Nasılsın
- +1 yıl
İyi misin merak ediyorum seni ya bi dm ye gelsen keşke
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sakın ol , nasıl öğrendin?
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim sosyal medyam yok arkadaşım gördü bana söyledi resimlerini attı
Soran+1 yılBaşka kızla :(
Soran+1 yılDaha ne yapıcam adam Aşkını itiraf etti herkese seçimini yaptı
Soran+1 yıl2 yıl neler geçti anlatamam ara ara evinde kalıyordum esyalarım onun evinde kıyafetlerim
+1 yılAyrıl işte neyin kafasını yaşıyorsun 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim sesizce
- +1 yıl
İyi yapmışsın olurda karşına çıkar konuşmak ister falan duymamazlıktan ve görmemezlikten gel
Soran+1 yılAynen zaten karşıma çıkamaz
- +1 yıl
Belli olmaz hiç 😁
+1 yılAyrıl ve bak yoluna
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım tek kelime etmeden
+1 yılGüçlü ol ve yol ver biraz da asagila
03 Yorumla
Soran+1 yılSence tepki vermeliyim o bilmiyor benim öğrendiğimi yoksa. Sesizcemi ayrılayım
- +1 yıl
Rencide Bile et
Soran+1 yılNasıl
Evli misiniz?
Çocuk durumu nedir?03 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevgilim 2 yıllık
Soran+1 yılDaha neler değmez onun için cezaevine girmeye
+1 yılAllah beyin vermişşş.
Ayrıllll
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayrılacam. Sesizcemi gitsem. yoksa hesabını sormalımıyım
- +1 yıl
İçinden geçeni yap
Soran+1 yılİçimden iyi şeyler geçmiyor
- +1 yıl
İçinden geçen nedir.
Soran+1 yılEvine gidip onu orada parçalamak
- +1 yıl
Dayak yeme.
Ya da tekrar kandırılma da
Soran+1 yılYemem dayak artık inkar edemez her şey ortada
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılHemen bitir kadınlık gururunu incitme
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım sildim numarasını
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım