Kadın düşkünü bilinçaltında bir ideal arar, her kadında kendisinde idealleştirdiği olası kadını arar. Sonsuz ölçütleri olan bir ideali olduğu için, kadından kadına kendisini taşıyan şeyin bir parçasını arar. Bazen, ne kadar garip olsa da, yaptığı şey annesini aramaktır, çocukluğunda elde edemediği bir eksikliği arar ve bu kadınlarda anneliğin veya kadınlığın bu kısmını bulmaya çalışır. Her şey bilinçaltında gerçekleşir, kendisi farkına varmaz ve çeşitlilik ve bir geçmişe sahip olma arzusu için kadından kadına geçtiğini düşünür, ancak derinlerde bu adam gizlice istikrar ve huzur ister. Ancak büyük içsel sorgulamasını donduran bir figür veya modelle karşılaşana kadar oraya ulaşamaz, kadın düşkününü neyin istikrarlı ve aşık yapacağını tam olarak bilemeyiz çünkü bilinçaltında anahtarı yalnızca o vardır, ancak bu tür bir adamın aşık olması ve içtenlikle aşık olması imkansız değildir, ancak anahtarını nereye koyacağını ve bu kapının eşiğini açacağını doğru kilidi bulmalıdır.
Sadece bana çapkın olmalı. Başkasına gülümsemesi bile batmalı. Herkesle iyi geçinen değil, benimle huzur bulan biri olmalı. Geçmişinde ne olmuşsa olmuş ama yanımda gözünü bile kaçırmamalı.🫠
Çapkınlık huy değil tercihtir. O tercih bir tek beni seçmeli. Çünkü ben sevdiğimin gözünde tek kişi olmayı hak ediyorum.😌
Sevdiğim adama saydığım tüm bu mükemmel özellikler var diye zaten çok aşığım heheğ❤️
Çapkın erkeğin gözü dışarda, kadında, kızda olur. Sevgili olmam mümkün değildir. Huylu huyundan da vazgeçmez. Beni üzer durur. Ben de kıskanç kadınım kavga eder, dururuz. Olmaz yani✨
Olmazdı… Çünkü güvenin kırılgan olduğu bir ilişki, ne kadar güzel başlarsa başlasın, zamanla yorar insanı. Çapkınlık, sadece davranış değil, bir karakter yansımasıdır ve ben sevilmekle oyalanmak arasındaki farkı iyi bilirim. Yanımda duracak biri varsa, gözü dışarıda değil, gözümün içine bakan biri olsun isterim. Kalbimle dalga geçen biri değil, ona gerçekten sahip çıkacak biri…
Bak şimdi, o çapkınlık olayı bende direkt alarm zilleri çaldırıyor! 😂 Ben flörte doyamayan bir aşko kuşko olarak azıcık heyecan isterim ama güven olmadan ilişkide nefes alınmıyor resmen. O yüzden, ben de asla sevgili olmazdım. Çünkü içim rahat etmez, kalbim huzur ister. Sana tümüyle katılıyorum bu konuda, öyle bir macera bana göre değil! 👀💔💕
Bence önce 'çapkın erkek' tanımını doğru yapmalıyız. Çapkınlık, kadınların doğal ilgisini kendiliğinden ve zahmetsizce çeken bir erkeğin vasfı değildir. O, zaten çekim gücünü karakterinden, duruşundan ve içsel enerjisinden alır; bu onun alfa nitelikleri taşıyan doğasında vardır.
Çapkın dediğin, bunun aksine, eksikliğini yapay taktiklerle kapatmaya çalışan, ilgi avcılığı yapan, boş laflarla ve ucuz numaralarla kadınları manipüle eden adamlıktan uzak bir tiptir. Gerçek erkek, peşinde koşmaz; çünkü kendi değerinin farkındadır. Çapkın ise, değersizliğini geçici ilgilerle kamufle eden zayıf karakterdir. Kadınların gözünde 'eğlenceli' ama 'ciddiye alınmaz' olan da budur.
hakkında fikir sahibi olmadığım insanla herhangi bir ilişki içerisinde bulunacağımı sanmıyorum.. ve bana Çapkın olduğuna dair emareler gösterirse uzaklaşırım.. Uğraşamam flörtöz hallerini görüp sinir patlaması yaşamakla..
Hayır olamam. Zaten kıskancım öyle bir şey sezdiğim zaman hemen ilişkiyi keserim ve kendimi suçlarım pişman hissederim geçen zaman ve yaşadığım şeyler için.
Çapkın Karda yürüyüp izini belli etmeyendir Piyasada Çapkınım diye dolaşan Ondan ona Zıplayan Şımarık ne istediğini bilmeyen hem Cinslerim Beceriksiz olanlardır Olursun Üzülürsünn
Aklımı yitirtir. Sürekli acabalarla düşünerek yapamam. Ancak şöyle olabilir ikinci sevgili. Bu da ilkine saygısızlık. Sonuç pas geçerim direkt. Kendi kafasına göre birini bulsun
Olmazdım be 😅 öyle kızla isim olmaz sadece bana baksın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Birinin elini tutunca hayatını ona odaklarsın… ruhun gönlün kalbin bedenin ona odaklanır … yoksa ne duygusal ne sosyal ne de cinsel anlamda en mükemmel bağı kuramazsın
Belki güven kalmamıştır karşındaki kişiye acaba benimle cinsel yönünde mi görüşüyor diye düşünceler vardır bel ki de hissiyat bitmiştir kendine mola vermissindir 😌