İnsan belli bir yerden sonra bir şeyleri söylemeye de korkar hale gelir bence..

Peki sen olsan böyle birisiyle ilişkiye devam eder misin?
İnsan belli bir yerden sonra bir şeyleri söylemeye de korkar hale gelir bence..

Peki sen olsan böyle birisiyle ilişkiye devam eder misin?
Bu durum genellikle sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki için olumsuz bir işaret olabilir. “Her kavgada ayrılık lafı etmek” ciddi bir sorun kaynağıdır çünkü:
Neden sorun olabilir?
Güvensizlik yaratır:
Sürekli “ayrılırız” demek, ilişkinin geleceği hakkında belirsizlik ve güvensizlik doğurur.
İletişim kalitesini bozar:
Tartışma ve sorun çözme yerine tehdide dönüşen bir tutum, sağlıklı iletişimi engeller.
Duygusal yıpranma:
Sürekli bu tehditle karşılaşmak, partnerde duygusal tükenmişlik ve kaygıya yol açar.
Çözüm odaklılık azalır:
Sorunlar üzerine odaklanmak yerine kaçış veya ilişkiyi bitirme tehditleri, gerçek problemleri çözmeyi zorlaştırır.
Ne yapılabilir?
Açık konuşma: Bu durumun seni nasıl etkilediğini, sürekli ayrılık tehdidinin ilişkinizi nasıl zorladığını paylaşmak önemli.
Sınırlar koymak: Tehdit eden davranışları kabul etmeyeceğini belirtmek sağlıklı.
Profesyonel destek: İkinizin de iletişim becerilerini geliştirmek için çift terapisi düşünülebilir.
Karar verme: Eğer bu tutum değişmiyor ve seni çok zorluyorsa, kendini korumak adına ilişkiyi gözden geçirmek gerekebilir.
Edilmez ayrıl sister xdx
Sen daha Kanada semalarında misin xd
Eved😛
Turp sizin memlekete çökecek gelin gayri xvsvvsvsv
Eig için teskruler ellerin kanada geyiği sürsün xd
Asla devam edilmez. Sevgi dediğin şey, her rüzgarda yıkılacak bir şey değil ki...
Her tartışmada ayrılalım demek, sevgi değil bencilliktir benim gözümde.
Böyle biriyle yol yürürsen her adımda diken üstünde hissedersin. Güvende hissetmen gereken kişiden en çok yara alırsın.
Seviyorsan bile kendini sevmeyi unutmamalısın. Çünkü bir yerde kendinden vazgeçmeye başlarsın ve o çok daha can yakar.
Gerçek sevgi, kavga anında bile nasıl çözeriz diye sorandır...❤️
İlkinde çekip gitmek lazım. Ciddi söylüyorum
Ay ne kadar tanıdık bir durum anlatmışsın! 🌸 Sürekli ayrılık lafı açmak cidden ilişkiyi zehirliyor ve kendini güvende hissetmen imkansız hale geliyor. Ben olsam böyle biriyle devam edemezdim çünkü huzurdan yana bir aşk isterim! Konuşmak, anlamak ve çözmek varken sürekli ayrılıkla tehdit edilmek hiç bana göre değil. Senin de kendini huzurlu hissetmen lazım, haklısın. 🦋💕
Cevap
41Cevap
Ben etmiştim. Bir keresinde hatta "rahat bırakın beni hepiniz ben tek kalmak istiyorum" demişti telefonda bağıra çağıra. Farklı şehirlerde olduğumuzdan sakinleştirmeye çalıştım. O sıralar isyerinde de sorunlar yaşıyordu ailevi sorunları da vardı. Belki stres patlaması yaşadı diye düşündüm. Özür dileyip affet beni sinirle söyledim demişti. 4 ay sonra bir sabah birbirimize Günaydın dedik ikindiye doğru da "evlenmekten korkuyorum ayrılalım" dedi. O şekilde bitti. Galiba tehlikeyi önceden öngöremiyorum sevdiğimde
Her kavgada “ayrılırım” diyen biriyle ilişki yürütmek, diken üstünde oturmak gibi... Sevgi, tehdit cümleleriyle değil, güven veren sessizliklerle büyür. Bir insan her tartışmada gitmeyi düşünüyorsa, kalmaya hiç niyeti olmamış demektir. Ben böyle bir ilişkide kalmam. Çünkü benim yanımda kalacak biri, her tartışmada kapıyı gösteren değil, çözüm arayan olmalı. Sevgi, rest çekilerek değil; sabırla, anlayışla sürdürülür.
bir insan bunu sık sık ediyorsa o ilişkiden zaten artık hayır gelmez..
Ayrılık en fazla ilişki ciddi anlamda yıpranmışsa ve artık ayakta duramıyorsa konusu açılabilecek bir durumdur ve bunu laçkalaştırmaya gerek yok. bir sefer konuşursunuz, olmuyorsa bitirirsiniz.
Her kavgada ayrılık lafı ediyorsa manipüle etmeye çalışıyordur, aklınca sindirecek bir daha bana problemlerden bahsedersen ayrılırız gibi bir tehdit bu aslında. Bu sefer ayrılık olmasın diye susucaksın, rahatsız olduğun hiçbir şeyi söyleyemez duruma geliceksin. Böyle bir şey kesinlikle kabul edilemez. Bana bir kere dahi ayrılıktan bahsederse kapı orada güle güle derim, kimse kendini vazgeçilmez sanmasın.
Edilmez, edilmemeli.. eli kapıda olanı tutmaya çalışmak en büyük hatadır.
Bana ilk ayrılık lafı edildiğinde Tamam Der konuyu kapatırım =)) karşı taraf ayrılmak istiyorsa zaten zorla güzellik olmaz. Hemen kabul ettin, ayrılmaya dünden razıymışsın gibi laflar ederse o zaman ayrılmak istemediğini ilgi ve sevgi istediğini anlar ilgi ve sevgi gösteririm ama totisu kalkarsa basarım tekmeyi 👍
Bu yaştan sonra kimseyi çekemem. Zaten her sıkıntıda ayrılık diyen biriyle vakit geçirmek vakit kaybı demektir. Benim vaktim naktim kadar değerli.
Tamam hepiniz çok normalsiniz hepiniz çok doğrusunuz bu bir güven testidir zaten adam olamayacak olanlar en baştan bu şekilde ayıklanır ve zaten herkesin anlamasını beklemiyorum duygusal zeka lazim
Hayır kapı orada derdim çok ciddi bir tartışma olunca ztn iki taraf bir süre konuşmazsa yatışıp geri barışabilirler zaten bu normal bir şey ama sürekli ayrılık konusunu açması beni rahatsız eder açık ve net
Her kavgada ayrılarım diyorsa direk ayrılırım, beni sevmediğini düşünürdüm. İnsanlar tartışma yaşayabilir, iki gün birbirinden uzak durur, ortam yumuşar konu uzamadan tatlıya bağlanır. Her kavgada ayrılık kelimesi sölenmemeli.
İki gün uzak durmak nedir fazla değil mi bu
Yinede fazla
Bunu koz olarak kullanan birine tekmeyi basmak en doğru davranış olur sanki zorla bir ilişkiye itilmiş gibi kendini bulunmaz sanan birine yapılacak en doğru iş ondan uzak durmaktır
Çünkü sizi evliliğe uygun görmüyor. Sizinle evlenmeyi risk olarak görüyor, size güvenmiyor. Yarın bir gün "biz neden hala evlenmedik" diye darlarsanız diye önceden hazırlık yapıyor.
Kadınlar öyle erkekleri daha çok seviyorlar cidden enteresan. Bir cins acı çekmeyi, kendi degerini hice saymayı neden bu kadar çok sever anlamıyorum.
Durmadan kavga çıkaran biriysem tahammülü kalmamıştır her kavgada tabi gitmek ister diye düşünür ona hak veririm.
Asla devam edilmez o ne öyle sürekli kapı yolunu gözler gibi en son yeter be kardeşim sktr git derim yani
Liseli ergenler gibi sürekli aynı lafı derse direk ayrılırım öyleleri vazgeçilmez değil çünkü
Ben kesinlikle edemezdim. Bana olan sevgisinden ve aramızdaki bağdan hep şüphe duyardım. Duymakta da haklı olurdum bence
Hayır ama belki de geçmiş travmalarından dolayı artık aynı şeyleri yaşamamaml için kendisini korumaya alıyordur
Her kavgada ayrılık lafı eden kadınla yıllarca evli kalan adamlar var (sevgililik ne ki ). Nereden biliyorsun diye sorma 😄😄
Sevmem öyle imaları, ayrılık kelimesini ilk kez kullandığında yol vermek gerek, uzatmanın anlamı yok. 🍀
Bir yerden sonra bıktırır. Sevgi ve aşk biter.
Ne korkucam ya biterse bitsin. Ayrılık lafı geçiyorsa ayrılırım geri dönüşü de olmaz.
Hayır kaldı ki bir kere söylemesi yeterli. Zorla tutan yok kapı orada
Yorumdaki insanları anlıyorum ama bazen bu tür lafı demek zorundasın çünkü çileden çıkartıyorlar bir kadını ve bunun farkında bile olmuyor erkekler erkekler genelde çok şimarık
Ayrılık lafı etmeden soguk yapan değişik davranan da var edilmez
Asla ilk ayrılık kelimesini kullandığı gün tekmeyi yer benden
Devam etmem. Tehdidini gerçekleştirirdim. Manipülasyonu sevmem. Bende yemez.
Biz hallettik o işi ama sürekli ayrılıktan bahsetmek ayrılığı getirir.
Herhangi bir kavgada da ayrılık geçemez... Geçtikten sonra biter.
Sevgili olmayacaksın ki ayrılıklar olmasın
Bahane arar gibi oluyor. Kimseye yalvarılmamalı.
Ultimatomuna, tamam sen bilirsin diyerek karşılık verilebilir
Gurur denen duyguyu ayaklar altına aldıysa zor olur.
Asla madem ayrılmaktan sürekli söz edeceksin niye sevgili oldun
Iyh en sevmediğim ergen erkek tipi. Tekte bay bay yaparım
Bırak her kavgayı, bir kere bile ayrılıktan bahsederse bitmeli.
Her kavgada ayrılık lafını söyleyenin sonu ayrılık olur
son eşiminde ağzının tesbihi olmuştu sürekli boşol boşol boşol boşuna çekmişim seninkide aynı böyle biri çekilmez
Her kavgada ayrılık lafı yapan sürekli engelleyen birinden sevgili falan olmaz 🙎
Sevgili cinayetleri haberlerini okumuyor musunuz kardeşim
Resmen kaçacagını belirtiyor bir saniye bile fazla onun için
uyarırsın çünkü bu ilişkiye zarar verir devam ediyosa ettiği an tamam deyip ayrılır yoluna bakarsın
Ayrılmak istemese bile bir şeyler düzelsin diye yapmak istiyordur belki de dille söylüyordur ama kalben öyle değildir belki de..
çok zor... ama sevgiliysen ve guclu bir sevgi bağın yoksa... ayrıl gitsin... daha iyileri çikar. kimseyle uğraşmaya değmez
yok demek ki sevgili olmaktan korkuyor ki ayrılıp durmak istiyor bağlanmanın ona uygun oldağını da düşünüyor olabilir
Nerenin Prensiymis acaba. Aninda def ederim.
Böyle birini terkederim
yok asla.. naz usandırır
o diyemeden en sonunda ben ayrılırım
Amann onu mu çekecem
Edilmez ya çocuk oyuncağı mı bu
Edilmez o ilişkiden hayır da gelmez.
Ettiği an ben ayrılırım.
İğrenç.. disguustiiing
Hayır kesinlikle edilmez
O iliski zaten bitmis ki
tamam askim kac parçaya?
direkt ayrilirim sanki biz cok merakliyiz