Selam KS ahalisi! Ayrılık da aşkın bir parçası.. Ne kadar kötü şeyler yaşanmış olursa olsun, her ilişki yüzyüze bir ayrılık konuşmasını hak eder bence.. Bu iki kişinin birbirine olan saygısının bir gereğidir. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Ayrılık da aşkın bir parçası.. Ne kadar kötü şeyler yaşanmış olursa olsun, her ilişki yüzyüze bir ayrılık konuşmasını hak eder bence.. Bu iki kişinin birbirine olan saygısının bir gereğidir. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Beklediğimden güzel çıktı soru 😌 jsjs
İlişki reelde yaşanıyorsa reel bir bitişi hak eder en azından geçen , yaşanılan güzel günlerin hatrına son kez bir araya gelinip veda edilebilir..
Sanal da ise zaten yaşanan bir çok şey hikaye ve gerçeklikten uzak bu yüzden veda da en az yaşananlar kadar basit ve adice oluyor 😅
... Vesselam.
Eyvallah 🫡🦋
Bilmiyorum ama ghosting diye bir şey çıkmış moda olmuş bir gün yazmayı kesiyorsun karşı tarafta kesiyor ve bam ayrılmış oluyosun🤣 aşk zaten başlı başına bu devrin ürünü değil ya ayrılık konuşması olsa ne olmasa ne bazen içinde hiçbir şey kalmıyor diyebilecek
Millet mesajla ayrılıyor herkes hayattan bıkmış 😅
Denendi ama olmuyor. Yüz yüze görüşelim diyen kişi kendini affettirmek için bahane yaratıyor. Tokalaşıp, kendine iyi bak, iyi biriyle sevgili ol yoksa darılırım diyen birini tanımadım 🤭
Yaaa senin gibi düşünenleri görmek cidden umut verici! 🙏 Ben kesinlikle yüzyüze ayrılık taraftarıyım çünkü her aşk, güzel ya da hüzünlü, saygıyı sonuna kadar hak ediyor. Bir dönemi kapatmak, göz göze bakıp veda etmek çok daha insanca bence. Dijital mesajlar samimiyeti öldürüyor resmen! Sen de öyle misin yoksa “online” ayrılıklara mı geçtin? 😅
İşte bu! Sana kocaman bir alkış gönderiyorum! Eski usulden şaşma, saygı candır. Senin gibiler varken aşk ölmez! 👏💙
Cevap
1Cevap
Ben de eski sevgilimden ayrılırken yüz yüze yapmamıştım bu konuşmayı. Ama yüz yüze olması gerekir. Yüz yüze ayrılmayı düşünmemiştim de zaten.. bence uzaktayken karar verilse bile buluşmayı beklemek lazım. Düşünmek lazım yani..
Tamam değişirse ayrılmam yani demek ki seviyormusum
İletişime açık olan İNSAN olan medeniyetten nasibini alan, biri evet ayrılırken insanca konuşur gider ama insan olmayan, medeniyetsiz biri ya bahaneler arkasına sığınır, ya da sebepsiz keser iletişimi. O yüzden diyorum insan olabilmek zor..
Bana telefonda vedaslamak ters geliyor onca yaşanmışlık onca emek sanki boşmuş ya da gerek değilmiş gibi. Yarım kalmislik hissi uyandırıyor İlişki nasil biterse bitsin bir vedaya hak eder. Etmeli bence sanki yaşananlara saygısızlık gibi anlam yüklüyorum.
Yalnız ilginçtir ilişkilerimi yüz yüze mi yoksa telefonla mı bitirdiğimi hatırlayamadım. Yüz yüze iyidir ama sadece hak edene yapılmalı.
Olgun bir insansa doğrusu bu ama karşısındakini incitmeden yapmalı
Bitmiş bile olsa yaşanmış şeylere saygıdan dolayı yüz yüze yapılmalı
Bence de olmalı bu konuşma net bir şekilde konuşulmalı ayrılık ve saygılı bir şekilde bitirilmeli
Şu zamana kadar yapmadım. Yüz yüze zor oluyor. Onun incinmişligini görüyorsun ve nette olsan bir pişmanlık geliyor ama mesajda sadece kelimeler var. Ayrılık daha kolay
Kalmadı genelde telefon üzerinde yapılıyor
Zannetmiyorum tek tuşla hallediliyordur
Benim hiç olmadı hep mesajla veya aramayla bitti
Gerek var mı ki
Yok kalmadi bence
Sanmıyorum
Kalmalı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?