Sevgilim depresyonda, ailevi, okul sorunları vs. Cuma günü bana haksızlık ettiğini kötü davrandığını söyledi, evet dedim. Sana bunu yapmaya hakkım yok vs dedi ayrılıktan söz etti. İyice düşün konuşuruz dedim. Cumadan beri ne yazdı ne etti, düşünmek bu kadar uzun sürer mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence o ayrılmak istiyorsa düşünmesi için tekrar süre veremene gerek yok. Bazen insalar yıpranıyor oda muhtelemen o süreçtedir zaten elindekini kaybettiğini anlayınca gelip senden özür dileyecektir. Eğer seni sevmişse...
İşte iyice düşün dedim yalama olmasın diye, o da tamam dedi. Cumadan beri ne yazdı ne etti 3 4 gün düşünmek mi sürer?
Yok o kadr uzun sürmez bir düşünme. Yani en azından ben kaybetmeyi göze aldığım bir insan için düşünmem.
İşte anlamıyorum , ayrılmak olsa niyeti o gün veya ertesi gün evet düşündüm ayrılalım demez mi? Neden 3 4 gündür yazmıyor madem vs , düşündüm ettim diye
Ben şunu söylemek istiyorum. Gerçekten dünya hassas kalpler için cehennem yeridir. Onu yazmasını beklemek veya acaba cevabı ne diye beklemektense yaz ona ya son defa evet veya hayır desin bitsin. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.
Sen ona yaz ha cevap vermiyor vs. Ya da hala kararsızsa üzgünüm seni kaybetmekten korkmuyor.
Olacakları izlemek istiyorum, ne zaman yazacak veya yazmayacak ama yazması lazım sonuçta ayrılmadik yani ayrılık konuşması yapmadık. Ayrilacaksada bitti demesi lazım. İyice düşün konuşuruz demişim
Yani umarım her şey gönlünce olsun inşallah.
Teşekkürler sagol
Birini bulmuş ve sana yol vermiş. Ailesiyle sıkıntısı olan insan sevgilisine koşar ve ondan destek alır
Bana koşuyor zaten ama zaman zaman kötü davraniyordu vs
Madem öyle iyice düşün dedim o gün veya ertesi gün neden ayrılalım demediki hala düşünüyor anlamadim
Ne düşünmesi 😳
Çevrimiçi durumu kapalı mı kızın?
Hayır açık
Ayrılıkla alakalı konusunca iyice düşün dedim işte, neden öyle dedin?
Ben olsam senin yerinde yanında o istediği sürece olduğumu destek olacağımı söylerdim. Eğer seviyorsan bir süre onu idare etmelisin.
Zaten yanındayım bunu biliyor ama bu süreçte bazen bana kötü davranıyor bazen değişik vs vs. En son ayrılıktan bahsedince iyice düşün dedim tamam dedi falan, cuma günüydü. O günden beri ne yazdı ne etti
Bu sürede biraz uzak dur bence. Başka biri olma ihtimali var mı?
Yok bence, depresyonda. Uzak durayım dedim işte, ama 3 4 gün surer mi düşünmek, kesin ayrılık niyeti olsa o gün veya ertesi gün düşündüm ayrılalım demez mi?
Bence sen çok düşünme. Niyet okumaya da çalışma. Rahat bırak sorunlarını çözsün gelir sana tekrar ama üstüne düşersen ayrılırsınız
İşte üzerine düşmek istemiyorum sorunları vs çok ama iyice düşün konuşuruz demişim cumadan beri yazmamasi ne bileyim. Düşünmek bu kadar uzun mu sürer ya dedirtiyor insana
Sürer ya daha çok zaman geçmemiş bence. Sen haber beklediğin için sana uzun geliyo sadece
Ne bileyim ayrılık için iyice düşün demişim,4. gun bugün.
Bunu düşünmek 4 gün surer mi
Sürer
Nasıl sürer ya , ya ayrılmak istiyosundur ya istemiyosundur ama..
Düşünecek tek şeyi sen değilsin şu aralar. O yüzden biraz zaman ve ya en azından 1 hafta 15 gün
Bir ayrılıkta şefkati konuşan taraf sevmiyordur
Sen o kızı unut
Neden