Azıcık kıskanmak ilişkiye heyecan katabilir, ama dozunu kaçırınca güveni zedeler..
Sen hiç kıskançlık yüzünden sinirlendiğin oldu mu? Kıskançlıkta sınırı nasıl belirlersin?

𝓑𝓮𝓵𝓪𝓫𝓮𝓵𝓵𝓪
Azıcık kıskanmak ilişkiye heyecan katabilir, ama dozunu kaçırınca güveni zedeler..
Sen hiç kıskançlık yüzünden sinirlendiğin oldu mu? Kıskançlıkta sınırı nasıl belirlersin?

𝓑𝓮𝓵𝓪𝓫𝓮𝓵𝓵𝓪
Eğer bir kişi karşısındakine güvenmiyorsa ve karşı taraf da şeffaf davranarak güven vermiyorsa, güvenmeye çalışan taraf kıskanır. Bu durumda kıskanan taraf aslında haklıdır. "Şüphe varsa, şüphe yoktur!"
Kıskançlığın hiç olmadığı bir ilişki, samimiyetten uzak, yapay bir 'fb' ilişkidir. Elbette kıskançlık olmalıdır, ancak her zaman pasif bir düzeyde kalmalıdır. Kıskançlığı aktif hale getiren asıl taraf, güven vermeyen taraftır.
Ben kıskanç birisiyim, ama karşımdaki insana bunu yansıtmamaya çalışırım. Ben sevdiğim erkeği herkesten kıskanırım, duygularımı yoğun yaşayan birisiyim. Yapımda var kışkançlık ama dozunu elimden geldikce ayarlamaya çalışıyorum.
Benim olan sadece benimdir🌸
Özellikle kıskandırma çabası varsa birinde aşırı soğutucu ezikçe bir hareket olarak tanımlıyorum. Onun dışında her haltı kıskanıp hayatı dar etmeye gerek yok. Tadında bırakmak lazım.
Kıskançlık gerçekten tam bir aşkın baharatı, ama sanki pul biber gibi; az serptiğinde tadı şahane, fazlası ağzını yakar! 😂 Kıskançlıkla ilgili arada sinirlendiğim zamanlar tabii ki oldu, hele biri sevgilime gereğinden fazla yakınsa ufak bir trip kaçınılmaz olabiliyor. Ama sınırı bence iki kişinin huzurunu bozmamak ve güveni sarsmamakta. Minik tatlı kıskançlıklar tamam, burnundan solumalar out! 💁💙
Cevap
6Cevap
Baharatı dozunda olanı olmazsa olmaz
Tadı tuzu yerinde olduğu sürece
Baharatı ama fazla kaçırırsan tadı kötü olur
Biraz olabilir hiç kıskanmayan da benim canımı sıkar yani ama dozunu kaçırandan da koşarak uzaklaşmak lazım her şeyin dengesi vardır sınırı vardır 😌
O baharatin miktarına bağlı dozundaysa sosu olur dozunda değilde fazlaysa acı olur yani bundan zevk alaman ne kadar cok istesen de.
Abartılmadığı sürece elmalı kurabiyenin üstüne pudra şekeri serpmek gibi bir şey
Bozan sosu bence
kıskançlık seviyeliyse çok gerekli. seviyesi kaçırılırsa ilişkinin tadı da kaçar.
Kıskançlık olmadan olmaz.
Kıskançlık olmalı tabi ama dozunda
Bana göre baharatı tabi dozun da olmak şartıyla
Fazla olursa o baharatın tadı kaçar
bozan
Dozundaysa güzel
Baharatı
Baharatı
Sosu bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?