Ben ne kış ne yazciyım ben bahar aylarini severim ilk bahar hafif hafif eserken güneşde tepemizde olacak etrafda çicek kokuları olacak İstanbul boğazina karşı bir tepede cayini iciceksin valla icim ısındı 😅
Parfüm, deodorant diye bir şey sıkıyorsun ve inanmayacaksun ama ter kokusu yerinde güzel bir koku geliyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ter kokusundan mi bahsediyorum, okudugunu anlamada sorun mu yasiyorsun sen yoksa? Terlemek dedim, ter kokusu degil, aradaki farki anlayabilecek kapasitede olduguna inaniyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben ne kış ne yazciyım ben bahar aylarini severim ilk bahar hafif hafif eserken güneşde tepemizde olacak etrafda çicek kokuları olacak İstanbul boğazina karşı bir tepede cayini iciceksin valla icim ısındı 😅
Yazdan daha tercih edilebilir, evet
Terlememek için önlem al sende kapalımısın?
Degilim ama ne alaka, aciklar terlemez mi
Terler tabiki herkes terliyor 🙂 valla yazın allahdan yalnız oluyorum eve gelince herseyi cikarip atiyorum😅
Parfüm, deodorant diye bir şey sıkıyorsun ve inanmayacaksun ama ter kokusu yerinde güzel bir koku geliyor
Ben ter kokusundan mi bahsediyorum, okudugunu anlamada sorun mu yasiyorsun sen yoksa? Terlemek dedim, ter kokusu degil, aradaki farki anlayabilecek kapasitede olduguna inaniyorum.
Okuduğumu anlamakta sorun yaşıyorum.
yazın leş gibi kokan sensin diğer insanlar parfüm ve deodorant kokuyor
Okudugunu anlamada sorunun mu var?
Ben ter kokmaktan bahsetmedim, terleme olayından bahsettim, aradaki farki anlayabilecek kapasiteye sahipsindir umarim.
Eğer az üşüceksek, üşümek
Cok usuyeceksek?
Zatürre olurum terlemeyi seçerim
Ben seni korur kollar bebekler gibi bakardim ama pekala, sen bilirsin
Özellikle adana gibi bir yerde
Evlerden irak
Hava buz gibi ben sobanın yanındayım
Harika
Sobanın yerini hiçbir şey tutmuyor
Bence en iyisiSevismek
Tabiki kışın tatlı tatlı üşümek
Degil mi degil mi