Sabah kahvaltılarında hangisini tavsiye edersiniz? Hangisi daha sağlıklı ve dengeli beslenmeme yardımcı olur?

Sabah kahvaltılarında hangisini tavsiye edersiniz? Hangisi daha sağlıklı ve dengeli beslenmeme yardımcı olur?

ülker kellegs special k bar
sade olanından
üzerine bol tarçın serpilerek yarım yağlı süt ile
ben bunu kahvaltıda yerdim diyetteyken 10 kilo verdim. yanına 2 zeytin yumurta peynirde eklerdim
Kesinlikle yulaf ezmesi daha doğal daha masum diğerlerine göre. Ben ekmek yerine olabildiğince yulaf tüketiyorum yoğurdumun içine omletimin için bulgur haşlayıp ona bile katıyorum hiçte zararı yok ;)
Yulafı ikindide tavsiye ediyorum ara öğünde. Akşamı az yedirir. Sabahta peynir salata ekmek yumurta çok iyi doyurucu oluyor
Yulaf ezmesini sade yemeyiy bişeyler yapıcaksan onla yulaf ezmesi
Cevap
11Cevap
Müsli vücudun karbonhidrat, protein, şeker, yağ ihtiyacını karşılarken, yulaf ezmesi sadece karbonhidrat ihtiyacini karşılar. Müslinin içinde bulundurduğu şeker ve yağ tamamen doğaldır ama bir diyet programına uyuyor iseniz musliden zaten alacağiniz şeker, yağ gibi gereksinimleri başka yemeklerden almamalısınız. Yulaf ezmesi ve müsli 1 su bardağında karıştırılıp yarım yağlı süt veya haşlanmış su ile tüketebilirsiniz.
tam buğday ekmek peynir domates yapıştır ne muslisi yulaf ekmeği
ikisinide hiç yemem ama yulaf ezmesi daha sağlıjlı bilgime göre
Yulaf ezmesi dahaa bu sabah yedim
Ben serpme kahvaltıyı tavsiye ederim.
yulafı biz koyde ineklere veriyoz kank yulaf yeme
İkisini de karıştırıyorum.
ekmk peynır domat cay
yumurta penir zeytin süt
ye gitsin :) ikisinide
Cocopops🙈🙊😂
Musli sevemedim bir
İkiside değil