Zamanında yaptıklarımı söyleyeyim. Eşim ile üniversitedeyken tanışmıştık. Onun için mesela Bir gece yarısı yurda yiyecek götürmüştüm karnı acıktı diye üşüyor diye elektrikli soba götürmüştüm o şekilde bir şeyler yaptım elimden geldiği kadar. Götürdüm derken öyle yakın bir mesafe değildi uzaktı gittiğim yol. O zaman tabii ki öğrencisin araba da yok yürüye yürüye yurda gidip geliyordum.
Aşkta fedakârlık benim için karşılıksız bir şey değil, tam tersi, yürekten gelen bir dengedir. Sevdiğim insan için elimden geleni yaparım ama kendimden vazgeçmeden, kendimi yok saymadan… Çünkü aşk iki kişilik bir yer, sadece birinin çabalamasıyla yürüyorsa orası sevgi değil, mücadele alanına döner. Gerçekten seviyorsam, onun iyiliği için kendi konfor alanımdan çıkarım, gerekirse sessiz kalırım, geri planda dururum ama tüm bunları kendi değerimi unutmadan yaparım. Aşk varsa emek olur ama fedakârlık kendini kaybetmek değil, birlikte büyümektir.
Dağ gibi durduk ama o durmadı o yüzden kimseye değer vermeyin fazla sizi nasıl görüyorsa sizde öyle görün çok değer verince sonu hayal kırıklığı oluyor
Aşırı romantik bir vibe aldım buradan! Aşkta ben de tam bir “dağ gibi arkasında durma” ekolündenim. Sevdiğim insan mutluysa, içim kıpır kıpır olur. Birlikte gülmek, bazen de dertleri omuzlamak; aşk bana bunu hissettiriyor. Yer gök aşkla dolsun, kalbi huzurla taşsın diyorum! Sen de öyle misin, yoksa biraz daha kontrollü müsün? 💖✨
Aşkta fedakârlık ederim ama kendimi yok sayacak kadar değil. Karşılıklıysa, emek vermek de ödün vermek de güzel Ama tek taraflıysa fedakarlık zamanla yorgunluğa dönüşür. Seviyorsam uğraşırım ama sevildiğimi hissetmiyorsam kendimi kaybetmem.
Senin için aşka önemli olmamalı l. Önemli olan geçinebileceğinin işin, kalabalicegin bir ev ve ufata olsa yatırım yapabileceğim bileceğin bı gelirin olsun. Aşk bu duyada da yoktur bir hevesdir. Kısa ömürludur evlensen bile ziyan eder hayati
Seven insan illa ki belli bir yere kadar fedakarlık yapıyor. Ama bu fedakarlık eğer insanın kendisine zarar verecek düzeyde ise durması gerekmektedir. Zira o fedakarlık değil int*hardır.
Valla universite mezunu olarak tekrar sinava girdim onun yasadigi ildeki universiteyi kazanip (tercihleri ona gore yapmistim) kaydimi yaptirdim. Oyle kaldi... Saglik olsun 😅
Onun mutlu olması için herşeyi yapabilirim, onunla ağlar, onunla gülerim, derdini, derdim bilirim, dağ gibi dururum evet, baş tacı yaparım, bana güven vermesi gerekli, önceliğim olur benim için
Onun duygu ve düşünce değerini önem verir, özünde dilleri ve kalbini değer veririm onu olduğu gibi kabul eder her koşulda severim. Oda beni böyle kabul etmesini, sevmesini isterim. 🌸
Karşımda ki kişiye bağlı ama ben tek başıma fedakarlık göstermek istemem karşımda ki erkekte benimle birlikte fedakarlıj göstermeli kendimi enayi gibi hissederim yoksa
Seviyor kısmı bana rast gelmedi. Yoksa bir halusinasyon muydu? Erkekler sevmez adamlar sever. Demek ki kesişen bir küme bulunamadı. Düzgün seven ve düzgün diger seven bir araya gelemedi. Kesişen küme oluşamayınca küsüşen küme oluştu
O ne kadar fedakârsa, bende o kadar fedakârım. Ne eksik, ne fazla.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
İnanamazsın neler yaptığıma, dağ gibi arkasındayım. Çevresi dahi üzemez onu ben olduğum sürece çevresi düşmesi için bekliyor ama avuçlarini yalarlar daha beter olcak o çevresi haberleri yokkk