❥ Biten, sevgilerin, ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa…🎀 ─────────୨ৎ─────────
Bu bence biten aşkın kadınının değip değmemesi ile ilgili değil. Senin kendinden neler verdiğinle alakalı. Evet tutulur mu tutulur. Keşke olmasa. Uyuyup uyandığında her şey bitmiş olsa bazen istiyorsun
tutulur fakat şunu bilmek gerek zaman bu hayattaki paradan bile değerli tek şey mutlaka hayata dönmek gerekiyor saplantılı şekilde kalmamak lazım hayat devam ediyor
Kesinlikle tutmam ayrilacagim kişi düzgün birisi olmazdı büyük ihtimal bir kızın ayrılığı benim hic bozmaz bozmadida normal hayatıma devam ederim ediyorumda
Yas tutmam bir iki gün üzülür devam ederim valla dünyaya bir kere geliyorum başkası için üzülerek geçiremem zaten yavaş yavaş alışıyorsun bir bakıyorsun aklına bile gelmiyor
Ah, bu şarkı sözü dokundu kalbimin minik melodik tellerine! Biten bir aşk varsa, elbette biraz kendime dönüyor ve içimde onu uğurluyorum. Yas tutmak bence biraz insanca bir süreç, ama oraya hapis kalmak asla bana göre değil! Kısa bir süre üzülüyorum, sonra müziği açıp dans ederek hayatıma devam ediyorum. Senin kalbinin iyileşmesi zaman alıyorsa da, kendini acele ettirme, tamam mı? Duygularını yaşa, sevgili İyiinsanlarhalavar! 💃💕
Yas tutmak mümkün ne kadar saçmalık Aşk Meşk onlar boş işler çok gördük aşkından ölürüm deyip de gidip başkalarıyla kaçamak yapanları benim canım daha kıymetli Tabii ki beni seven ki benim kadar da kıymetli ama bırakıp Gidene dur demem