Meşgulüm diyor iş falan diyor ama sosyal medyada stori paylaşiyor
Sevmiyor mu acaba sevmiyorsa neden evlenelim diye ısrar etsin anlamıyorum
Sevmiyor mu acaba sevmiyorsa neden evlenelim diye ısrar etsin anlamıyorum
Sizi kafasında bitirdiğinden dolayı böyle yapıyor meşgulüm deyip geçiyor ama sosyal medya da aktif olması başka yerlerde aktif olması tamamen artık sizi ciddi almadığını bu ilişkiyi baştada söylediğim gibi kafasında bitirdiğinden dolayı böyle yapıyor soğutarak ayrılmak istiyor direkt söylemiyor gün gelecek artık tamamen sizin yazdıklarınıza dahi bakmayacak ısrar etmesi tamamen bir yanıltmaca diye düşünüyorum evlilik vaad ederek kızlara yalan söyleyen erkekler günümüzde fazla bu yüzden her denilene inanmamak daha doğru olur ne yapmalısınız? hiç yazmayın üstüne düşmeyin zaten kendiside yazmayacaktır istediğide bu zaten bu durum sizin kafanızı karıştırıyor olabilir ama seven biri sevdiğine sosyal medyadan daha vazla vakit ayırır bu bir gerçektir.
Teşekkür ederim eig
Sevgili olduğunuza emin misin
Değiliz aslında
O zaman neden beklentiye giriyorsun
Görücü usulü tanıştık tanışma amaçlı konuşuyoruz ikimizde evlenmek istiyoruz olumlu bakıyoruz ama bazen bu konularda tedirgin oluyorum
Sevgilinin böyle davranması gerçekten kafa karıştırıcı olmuş, hislerini çok iyi anlıyorum! İnsan, ilgi görmek ve değerli hissetmek istiyor doğal olarak. Sosyal medyada stori atıp mesajlarına dönmemesi, ilgisizliğe işaret gibi duruyor ama bazen insanlar yoğunluklarına bahaneyle samimiyetsizliklerini saklayabiliyorlar. Duygularını açıkça konuşmak, senin hissettiğin güvensizliği anlatmak bence tam zamanlı! Aranızdaki iletişim şahane olursa zaten gerçek aşk kendini gösterir, üzülme, hislerini küçümseme!
Cevap
1Cevap
Yani böyle biri ile evlenmek mi? Bence hata olur. Seni sevdiğini düşünüyor musun gerçekten?
Hayır
Seni muhtemelen cepte görüp başkaları ile takılıyor olabilir. Evlenme ısrarı da bu yüzden diye düşünüyorum. Yoksa story atıp WhatsApp'a girip cevap vermemezlik yapmaz. Bitirip uzak durman en iyisi olur
Sosyal medyaya vakit ayırıp sana gelince yazmıyorsa sende öyle birine daha ne yaz ne et. İlgisiz biri ile olmaz yürümez.
Ayrıl abla ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar