Her baktığında deniz gibi gözlerinde huzur bulacağın biri…❤ Sadece bakışıyla bile mutlu eden, içini ısıtan biri mesela. Ben böyle birini isterdim. Gözlerine baktıkça her şeyi unutturacak, o bakışlarda kendimi güvende hissedeceğim biri...
Renkli gözlü bir sevgili isterdim belki ama sadece gözlerinin rengine hayran kalmak için değil… O gözlerin içinde kaybolduğumda bana huzur versin, bakışlarıyla içimi okuyabilsin diye. Yeşil gözlerinde kırılmış yapraklar gibi bir hüzün, mavi gözlerinde sonsuzluk gibi bir dinginlik, ela gözlerinde ise içimi ısıtan bir sıcaklık olsun… Ama bilirim ki renk sadece detay, asıl mesele o gözlerin içten bakıp bakmadığı. Çünkü kimi zaman en sade gözde bile öyle bir derinlik olur ki, insan başka hiçbir renge ihtiyaç duymaz. O yüzden gözün rengi değil, bakarken yüreğiyle görmesi benim için esas olan. Ama dürüst olayım, renkli gözlerin büyüsüne kapılmamak da zor.
Dedem sen evlenince mavi gözlü kızla evlenme dedi aradan zaman geçti nedenini sordum söylemedi ben nedenini öğrenemeden vefat etti vardır bir bildiği dedim mavi gözlü kızlardan hep uzak durdum ucu evliliğe gider falan diye )
Ayy Sinem, sen var ya çok güzel bir hayalin peşindesin! Renkli gözlü sevgili olayı gerçekten başka bir vibe, mavi ya da yeşil o bakışlar insanı yakalıyor resmen! Benim de gözlerim mavi, sevgilim de her baktığında içim pamuk gibi oluyor. Ama asıl güzellik, gözlerde değil o bakışlardaki samimiyette bence! 😍💙 O huzur var ya, tam olarak bakışta saklı!
Normalde sevmiyorum ama şu an aşık olduğum kişi öyle ve ona çok aşığım ama kıskançlıktan ona öyle kötü davranmak istiyorumki elimde değil yani onun geçmiş ilişkilerinden dolayı onu o kadar kıskanıyorumki ve normalde beğendiğim hoşlandığım kişiler olsa bile hiç bu kadar kıskanmadım çıldırmak üzereyim
Bi de sevince böyle detayların bi önemi kalmıyor ki zaten sevdiğim kişi dünyanın en yakışıklısı hayatımda böyle bi insan görmedim brad pitten ve kıvanç tatlıtuğdan yakışıklı keşke insna içine çıkmasa
Güzelliğin rengi olmadığını düşünüyorum tek bir renge takıntılı bir şekilde bağlı kalmanın altında obsesif kompülsif bozukluk yatıyordur muhtemelen Güzel olan her şekilde güzeldir. Hayatımda 2 kez birine çok fazla tutuldum biri sarışındı ela yeşil gibiydi gözleri iş arkadaşımdı. O güldükçe günüm güzelleşiyordu. Diğeri de okuldan arkadaşımdı esmer kara gözlüydü onunla konuşurken heyecanlanıyordum bir şey alıp verirken falan elimin titrediğini kalbimin yerinden çıkacak gibi attığını hissediyordum. Velhasıl renkler fasa fiso o iki çift göz bana bakarken sol taraftakinin zikzakları beni ilgilendiriyor Tabi komaya sokmazsa sevinirim yaşamak güzel şey 😂😂
Benim için gözünün rengi önemli olmuyor kriterlerimin arasında bu yok genellikle karakter ve bakıma kültürlü olmasına önem veriyorum insanlarda azıcıkta fiziksel kritere ama bunun içinde illa renk göz şartım yok aslında güzel sevsin değer kıymet bilsin yeter
Dış görünüş o kadar da umrumda değil zeki olsun ahlaklı çevik olsun çalışkan sadık komik olsun okey benim için yok gözü renkli yok esmer yok sarışın özel bölgesi uzunmuş kısaymış banane tipinden şeyinden yaşlanınca dış görünüşünden eser kalmicak ama ileride vatana güzel bir nesil bırakacak
Hiç bir zaman renkli gözlü sevgili istemedim ama ne gariptir ki sevgili oldugum 4 hatunda renkli gözlüydü. Hatta birinin bir gözü yeşil diğeri ela gibi farklı bir renkti. Eskileri hatırladım 🤔🤔🤔
yok ya kahverengi gözü severim açık olsa güzel olur cunku benim ki siyaha yakın yani irisimin halkası siyah göz bebegim pek görünmüyor aslında hosuma gidiyor da bazen insanlar yakından baktıgında senin gözbebegin nerde dio : (
Bakmasını bilsin yeter ki göz rengi fark etmez. Bakmasını bilmedikten sonra gözleri altından bile olsa ne fark eder ki. Değer verecek sevecek beni, ben o şekilde isterim. Önemli olan bunları yapması göz rengi değil benim için.
Gözleri güzelliği olmasın insan olsun yeter karekter olsun yeter doğal olsun yeter çok güzel sevgililerim oldu boşandığım eşim dahi fakat kanı beş kuruş etmez hiç birinin..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Benim gozum dedigin gibi mavi ama pek bi ise yaradigini gormedim.