Diğer Sevgilinizin ten renginin nasıl olmasını istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beyaz tenli kadın çok soğuk değil mi? Güncellemeler1 yıl Neden beyaz ten bende beyaz tenliyim dezavantajı cok fazla hemen kızarıp morarıyoruz nesini seviyorsunuz anlamiyorum Sevgilinizin ten renginin nasıl olmasını istersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ayıcıkayıp Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Benim sevgilimin ten rengi esmer owwwwwwww ya yapmayın zaten özlüyorum 😢 1 0 Yorumla
Gereksizisimbakma Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben beyaz tenden memnunum. Bence guzel duruyor 0 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Türkiye beyaz der Rusya esmer ne az sa o istenir 😅😅 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beyaz ten ayrıcalık iyi nolur ama genel olarakta ayırmam 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 813 cevap paylaştı. Buğday iyi bence sence? 1 0 Yorumla
arda84456 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Sağlıklı olması yeter ama beyaz ten favorim 2 3 Yorumla arda84456 1 yıl Bu bir zevk meselesi detayları uzun sebebin Yorumla Soran 1 yıl Özet geçilebilir bence Yorumla arda84456 1 yıl Burdan demeyim bu benim özelim. Tek gel Yorumla
yavuzyasar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tenden daha önemlisi gülüşü tatli dili 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Esmer olsun ama çikolata gibi olmasın 0 9 Yorumla UY_Scuti 1 yıl Benim gibi yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende mi öylesin Yorumla UY_Scuti 1 yıl Esmer çikolata değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oyyy Yorumla UY_Scuti 1 yıl İstediğin gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet istediğim gibi Yorumla UY_Scuti 1 yıl Ama ulaşamıyorsun istediğin esmere Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden ulaşamıyorum Yorumla UY_Scuti 1 yıl Ulaştın mı Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Beyaz tenli olup güzel olanı da var 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Beyaz tenli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen nasılsın peki 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Beyaz tenliyim ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oooooffffff diyorum bayılırım beyaz tenli kızlara 😍😍🔥🔥 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin partnerin var mı peki Yorumla Soran 1 yıl 3 yıllık bir sevgilim var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm anladım Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. beyaz ya da kumral. 1 0 Yorumla
SportifAkrep Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl beyaz ten en ıyısı 1 1 Yorumla SportifAkrep 1 yıl beyaz ten dıkkat cekıyor bırıncısı ve kızarmasıda cok hos Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Benim sevgilimin ten rengi esmer owwwwwwww ya yapmayın zaten özlüyorum 😢
Ben beyaz tenden memnunum. Bence guzel duruyor
Türkiye beyaz der Rusya esmer ne az sa o istenir 😅😅
Beyaz ten ayrıcalık iyi nolur ama genel olarakta ayırmam
Bembeyaz olmasını tercih ederim 🥰
Buğday iyi bence sence?
Sağlıklı olması yeter ama beyaz ten favorim
Bu bir zevk meselesi detayları uzun sebebin
Özet geçilebilir bence