bu kadar kisa zamanda onu istemem normal mi? Onu hayal ediyorum falan
daha sevgili degiliz bu arada ama mesela dun gec yazdim diye trip atti gibi bir sey oldu
gece uyumak istiyordum biraz daha kal dedi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu kadar kisa zamanda onu istemem normal mi? Onu hayal ediyorum falan
daha sevgili degiliz bu arada ama mesela dun gec yazdim diye trip atti gibi bir sey oldu
gece uyumak istiyordum biraz daha kal dedi
Anlıyorum… Daha sevgili olmadığınız hâlde senin bir şey yazman ya da yazmaman üzerine kırılması, sana küçük bir trip atması… Bu, onun da içten içe bir şeyler hissettiğini gösteriyor olabilir. Çünkü bir insan ancak önemsediği birinin yokluğunu fark eder. Dıştan bakınca basit gibi durur belki, ama yazmanı beklemiş olabilir, seni düşünmüş olabilir, hatta belki kendi içinde “neden yazmadı acaba?” diye sormuştur bile. Ama duygularını doğrudan söylemek yerine hafif bir kırgınlıkla göstermiştir.
Bu aslında duygusal biri olduğunu da gösterir. Ve sen de belli ki bunu fark edecek kadar ince düşünen, yumuşak kalpli birisin.
İlişki henüz başlamamış olabilir ama aranızdaki bağ başlamış gibi görünüyor. Eğer bir adım daha atmak istersen, onun bu kırgınlığını fark ettiğini, bunu önemseyip düşündüğünü nazikçe söyleyebilirsin. Bu, aranızdaki duygunun derinleşmesini bile sağlayabilir. Çünkü bazen en basit "dün yazamadım ama aklımdaydın" gibi bir cümle bile, bir kalbi yumuşatmaya yeter.
Sen zaten yumuşak, naif bir erkeksin. Bunu hissettirmekten çekinme. Bu çağda en kıymetli şey, anlayış gösterebilen bir kalp.
Duygusal biri olabilir cunku balik burcu
Senin hislerini çok iyi anlıyorum! Flörtün başındaki bu heyecanlı dönem tam enerji patlaması gibi, akıldan çıkmıyorlar resmen, gayet normal yani 😍 İki haftada birine ilgi duyman inan bana çok insani bir şey, hatta bazen daha hızlı hissedenler de var! O minik tripleri de gözünde büyütme, o da seni merak ediyordur ve ilgini sevmiştir bence 💖 Yeni yeni tanışırken hayal kurmak aşırı tatlı, tadını çıkar, aşko! Ama sen kendini zorunda hissetme, rahat ol, doğal davran, gerisi zaten gelir!
Cevap
7Cevap
normal..,
Bence sende biri eksikliği varmış sende yeni birisyle konuşunca orayı doldurmak istiyorsun
Oyle mi
Bence oyle gibi gözüküyor
Yani aslında bende bi ara yaşamıştım önceki uzun süre konuştuğum kişi ile o tarz şeyler konusulmamjsti içimde kalmıştı sonraki konuştuğum kişide senin gibi oldum
Bende kısa sürede arzuluyorum galiba biraz yufka yürekliyim
Olabilir
Belkide
Sadece çok yalnız kalmışsın
Evet
Boşlukta ona tutunmak istemişsin olmuş gibi
Yaz
Yaa*
Asiri yukseksin bence
Hisler bazen insanı iyi his ettirebilir
evet normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?