Yaptığınız en saçma sapan şey neydi?

Benim bir anım var. Bunu benden başka kimse bilmiyor sadece ben biliyorum ve ilk defa burada anlatacam. Benim bir eski sevgilim vardı adı Hakan. Neyse. Ben bunla ayrıldım. Aradan ne kadar vakit geçti bilmiyorum. Bir kız yazdı bana. Eski sevgilim yani hakanın profilini attı bana. Yazdı ki ben bununla konuşuyorum. ama böyle böyle ortada bir kız hesabı var. Bu kız hesabını ben onun kullandığını düşünüyorum. Hesabı o kullanıyor mu kullanmıyor mu dener misin kontrol eder misin diye mesaj attı bana. Ben de s. lk ne kontrol ediyosun sanane yani yok desene. Ayrıca kız benim onun eski sevgilisi oldugumu nereden biliyor da gelip bana yazıyor. Biz onunla takiplesmiyoduk bile. M. l gibi tamam dedim yazdım. Sonra ben hatırlamıyorum ama bir şekilde benim yazdığım ortaya çıktı. Hakan bey de diyor ki hiç oluyor mu sizin yaptığınız gelip beni deniyorsunuz diyor. Kendisi de biz sevgiliyken yaşını olduğundan küçük söylemişti. Hesabin adı Sude. Profilde de öyle bir kız fotografi varki fotoğraf öyle inandırıcı ki hesabın fake hesap olduğunu anlaman imkansiz fotoğraf o derece gerçekçi duruyor. Buda öyle saçma sapan bir anımdir
Yaptığınız en saçma sapan şey neydi?