Sevgilimden hiç bir haber yok?

6 senelik sevgilim ve 2 ay ınce kavga edip ayrıldık. Haber alamıyorum hiç bir sekilde ondan. 1 ay önce bana şarkı yollayıp tekrar engellemiş hemen bir şey yazamadan. Fake hesaplardan ve bir işletme hesaptan onu stalklayabiliyorum ama paylaşım yapmıyor. O işletme hesabı onlar için ben açmıstım bilgileri falan var ve geçen baktım benim telefondan hariç hiç bi cihaza bağlanmamış hesap. Tabletleri bağlıydı ben o 1 ay geçmeden tüm hesapları atmıştım bana yazması için baktım yazmadı ve bağlanmamıştı. Bi yandan zaten çok aktif bi hesap değildi paylaşımlarda etiketlemeleri için vardı o hesap. Neyse o hesaptan ve başka fake hesaptan baktım sevgilim hiç paylaşım hikaye falan atmıyor bayadır. Gslı sevgilim şampiyonluk veya musleranın gidişiyle alakalı hiç bir sey paylaşmadı bakıp durdum hesabına. Neyse olabilir dedim o hesap takip ettiği için gs sayfasina girdim kesin bir şey likelamıştır diye. Nisan ayın sonundan beri hiç hir gönderiyi beğenmemiş. Sevgilim koyu gs hayranı. Hiç bir tanidığın gönderilerini de beğenmemiş uzun zamandır. Başına bir sey geldi dicem ama annesiyle bayramda yazıştım bayramini kutladım ayrıldığımızdan haberi yok bende çaktırmadım hiç. Sizce ne yapmalıyım? Annesine sorsam tuhaf olur hemen anlar ve ben açıklama yapmak istemiyorum. Sevgilime daha bir kaç gün önce veda mesajı attım ve en son ki mesajıma da geri dönmedi. Sizce?

Sevgilimden hiç bir haber yok?