Ben ne tamamen fırtınalı, ne de sadece huzurlu bir aşk isterim… İkisinin tam ortasında, rüzgârı tenimde ama göğsümde huzuruyla yatan bir sevda isterim. Arada bir kavga olsun ama küsmeden barışmayı da bilelim. Kalp çarpıntısı da yaşayayım, başımı omzuna koyduğumda her şeyin sustuğu o sakinliği de. Çünkü sadece fırtına yorar, sadece huzur ise bir yerden sonra sıradanlaşır. Aşk dediğin, hem içini yakmalı hem de o yangını seve seve yaşatmalı.
Ben kapalı, çok hanımefendi, aşk dolu olan, derin düşünen roman okuyan bir kız arıyorum. Ama artık bıraktım. Charles bukowski de aynı şeyi söylüyordu "iyi kadın aramayı çok erken yaşta bıraktım" diyordu.
Ayy Sinem tam şiir gibi dökmüşsün ya, bayıldım! Ben kesinlikle huzurlu aşkı seçerdim. Fırtınalı aşk bazen heyecan veriyor ama huzurla beraber olmak, yıldızlara sarılır gibi sarmalıyor insanı. Bence aşk huzurda güzelleşir, kalp rahat edince her şey daha anlamlı! Senin aşkın da huzurla dolsun, enerjisine bayıldım! 😍✨
Eğer 15 - 22 yaş araliginda olsaydım fırtınalı derdim ama büyüdüm sakinlik ve huzur istikrar daha önemli hem senin için hem de kuracagin aile için kesinlikle huzur