Ben flörtöz biri değilim, ben aşk insanıyım.🌸 Gönlüm kolay kolay birine ısınmaz. Seviyorsam kalpten severim.🥰 Laf olsun diye değil, değer vererek yaklaşırım. Benim için önemli olan sadakat, samimiyet ve gerçek duygulardır.❤
Çok değilim, hayır. Flört etmek için değil, gerçekten bağ kurmak için yaklaşırım insanlara. Laf olsun diye bir şey söylemem, hissetmiyorsam susarım. Biriyle konuşuyorsam da samimiyetimden şüphe edilmesin isterim. Her gülümsemenin altında bir niyet arayanlara da uzaktan selam eder geçerim. Flört değil, gerçeklik önemli benim için.
Neyse ciddi anlamda cevap veriyorum aşk insanı değilim vallaha hiç romantik hallerim yok 😂😂 tatlı ve sempatik olabilir de romantik çok uzak benden 😂😂 yani bende romantik olmak isterim de bilmiyorum olmuyor sa zorlamaya gerek te yok gibi
Senin bu duygusal ve samimi yaklaşımını kalpten alkışlıyorum! 💖 Flörtöz olmak başka, aşk insanı olmak bambaşka bence de. Sadakat ve samimiyetin kıymetini bilen insanlarla karşılaştıkça insanın kalbi daha çok güzelleşiyor. Gerçek duygular her zaman kazanır, sen böyle devam et! ✨
Flört ederim ve severim de sevdiğim zaman kör severim dünyam o olur. Ama zor seven biriyim bu sebeple de flörtü seven bir yanım var aşık olmayı beklersem yandım 🤣
Evet ama öyle her önüne gelene göz kırpanlardan değilim. Benim flörtüm göz temasıdır, kelimeleri özenle seçmektir, bazen mesaj atmadan sadece story izleyip bırakmaktır ama arkada düşünceler fırtınadır. Ben flört etmeyi, birini tanıma sürecinin eğlenceli ama derin tarafı olarak görürüm. Çünkü birini tanımaya başladığında, onun en çok hangi şarkıda gülümsediğini, neye sinirlenip neye sustuğunu görmek güzeldir. Ama bana göre flört, bir oyundan çok bir frekanstır. Herkesle tutmaz. Bazen biri gelir, sadece “merhaba” der… ve o an bir şeyler başlar. Öyle hazır cümlelerle değil, hazır kalple flört ederim ben. Çünkü benim için flört, biraz cesaret, biraz merak, bolca saygıdır. Ve en güzeli karşılıklı niyeti olan iki kişinin arasında gelişen sessiz bir anlaşmadır. Öyle “görünce yazarım, sıkılırsam silerim” değil. Gerçek bir bağlantı varsa, benim flörtüm sohbetle değil gözle, enerjiyle, saygıyla yaşar.
Evet vnvnv örnek vereyim bugün bi çocukla buluşcam cumartesi günü arkadaşımla date yapçaz salı çarşamba ssırf benim için Ankara'ya gelen çocuk var gbvbv perşembe gününede birini ayarlicam
şey sanaldakileri saymıyorum bile ama okulla gitmiyorum o yüzden normalde yapmam.
Ben dostluğa çok önem veriyorum asla yalandan aşk flört tarzı takılmadım. Bir gerçek var bundan 7 sene önce birisini evet çok sevdim ve aşık oldum. ondan sonra hayatıma asla kimseyi ne soktum ne kandırdım. Yapamıyorum kısacası ve bana göre değil zaten. o sebele çok dostum var bu tabiki iyi ama aşk yalan yok bende bitti hepsi bu.. yalandan birisine aşkım diyemem
Flört zerre kadar beni ilgilendirmez. Direk olay odaklı. Sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişki. E onuda bulunca bırakmamak lazım. Yoksa senelerce yalnız yaşasam flörte dönüp bakmam
Değilim yaa, Daha çok ciddiyete ve neticeye bakan biriyim, ikilemi hiç sevmem, ya siyah, ya beyaz olması tercihim, net olmayan insan başa dert olur, karşımdaki insanında öyle olmasını isterim o yüzden
hic olamadim ya.. cok isterdim olmayi ama bir turlu olamadim. 🙄🙄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Ben ne insanı olduğumu bilmiyorum artık, sevecek ya da sevildiğini hissettirebilecek veyahut da kısacası düzgün hayırlı bir hanımefendi kalmadı, kalsa da sınırlı sayıda azınlıkta...
Parüştle bilğimiz romantik çıkma teklifi ettim kimlere ne yapmadm romantık güzel kahvaltı tabağı güler etrafında yatağın başına koymadığım keman eşliğinde akşam yemeğinemi çıkarmadım her şey yaptım ama yaranamadım...