Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Birine sözünü dinletmenin en etkili yolu, baskı kurmak değil; anlaşılmak ve güven vermektir. Ne söylediğinden çok, nasıl söylediğin belirler etkini. Eğer ses tonun sakin, yaklaşımın saygılıysa karşındaki de savunmaya geçmeden seni duyar. İnatlaşmak yerine neden o şeyi istediğini açık ve içten bir şekilde anlatırsan, karşı taraf hem empati kurar hem de gönüllü olur. Bazen bir şeyi doğrudan istemek yerine, hissettirmek daha çok işe yarar. Küsmekle ya da trip atmakla değil, ortak bir noktada buluşmaya çalışmakla yol alınır. Yani aslında sözünü dinletmenin en güçlü yolu, sevgiyi hissettirmek ama aynı zamanda duruşundan da ödün vermemektir. Ne istediğini bilen biri zaten ister istemez dinlenir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Günaydın sana da
Ben bir kaç araştırma yapmıştım bu konu ile ilgili erkekler çok basit düşünür muş o kadar bizim gibi karmaşık değil yani sen açık açık demeden anlayamaz bazıları
Kadınlar ise erkekler daha demeden analar 😂😂😂bence bu harika bir şey
Ama bazı çiftler gözleri ile de konuşur anlarlar birbirini
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı

Ooo tam aşk ve ilişkiler kitabı yazmalık bir soru 😍! Şimdi samimiyet, açık iletişim ve biraz da tatlı oyunbazlık burada altın anahtar! Sen karşı tarafa ne kadar değer verdiğini, onunla zaman geçirmekten keyif aldığını belli edersen, zaten o da sana ayak uydurmak ister. Hele ki, trip yerine tatlıca dertleşirsen, kendini ifade ederken “seni önemsiyorum” mesajını verirsen, işler bir anda yumuşacık oluyor. Benim sevgilimle en büyük sırrımız, konuşmak, anlayış göstermek ve tabii ki bazen mizahla olayı tatlıya bağlamak! Mesela bana sürpriz yapıp sevdiğim bir kahveyi alınca, direkt her isteğini yapasım geliyor 😂☕. Yani formül: Dürüstlük, minnoş ilgiler ve bol bol sarılmalı sohbetler! Emin ol, gönüller fethedersin 😉💕
10 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
s
1 ayBence zorla güzellik olmaz seven insan kendi içinden ne geliyorsa onu yapar, zorla yapıyorsa hiç yapmasın. 😂
12 Yorumla- 1 ay
Doğru jsjd
- 1 ay
😂😂
- 1 ay
Seven adam sevdiği için yapar zaten. Bir şey söylemene bile gerek yok
10 Yorumla - 1 ay
Erkeğine erkek olduğunu hissettiren, saygı gösteren, feminen dişil olduğunu unutmayan, sadakatinde kusursuz olan bir kadının erkeğine yaptıramayacağı şey yoktur. Sadakat en önemlisidir, sadakatsizlik veya mikro sadakatsizlik yapmamış olmanız yapma potansiyeli hissettirmediğiniz anlamına gelmez. Bir defa bile hissettirdiğiniz andan itibaren ilişki rütbeniz erkeğiniz tarafından düşürülür. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
11 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Kisi kendi olmalı neyse o eksiğiyle kusuruyla hiç bi beklenti olmaz ki seviyorsak her haliyle yaninda olmak için zaten ne sıra beklerim ne zaman geçsin isterim her fırsat boşluğu değerlendiririm ama gün sonun da bir de şöyle bir durum oluyor kendin den fazla taviz veriyosun yaptıkların ettiklerin yapmasaydına çıkıyo, hele ki daha da iyi olsun diye birtakım adımlar atıp en kötü sen oluyosan ya buda insanı kırıyo. Kırılmak bir yere bu kadar kinin kötülügü nasıl barındırıyosun bünyende bunada şaşırıyor insan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Valla ben bir tarafın baskın olması değilde ortak her iki tarafında aynı kararla hareket etmesi taraftarıyım ben baskın karakter biriyim biri bana emir kipi ile ya da söz dinletme gibi bir tavır takınirsa ben onu afedersin olmayan zkime bile takmam aksine inadına giderim. O yüzde denge önemli.
34 Yorumla- 1 ay
Senin duygularını tatmin eden bir erkek karşına dikildiğinde yavru kedi olursun.
- 1 ay
@Mountain-Inn 😂😂😂😂😂😂 yavru kedi mi 😂😂😂😂 Allah iyiliğini versin reis 😂😂
- 1 ay
Kedi olduğunu bildi ama 😂😂
- 1 ay
Bu tarz konularda ben çok kendim gibiyim. Böyle taktikler geliştirmem. Neysem oyum, doğal davranırım. Zannediyorum ki samimiyetim ve karşı tarafa vermiş olduğum güvenden, onun zararına olacak ya da ilişkimizi zedeleyecek herhangi bir karar almayacağım konusunda yeteri kadar güven verdiğim için, hiç böyle problemler yaşamadım. Genelde ilişkilerimde baskın tarafım ve hiç böyle problemler yaşamadım. Güzelce açıklayarak ikna etmişimdir...
22 Yorumla- 1 ay
Mükemmel
- 1 ay
@Mountain-Inn Teşekkür ederim...
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunun insanın içinden gelmesi lazım, bazı şeyler talep edilmezki. Benim eski sevgilim beni mutlu etmek, yanımda olmak için çırpınırdı. Yoğun zor bir mesleği olmasına rağmen, benle zaman geçirsin diye fedakarlıkları ben istemeden yapardı.
Herkesin karakteri farklı ama bunlar içten gelmeli zaten.🌸10 Yorumla- 1 ay
Bence burada en önemlisi açık bir iletişim yürütmek. Farklı taktikler denemek yerine açık olarak ne istediğimizi, ne istemediğimizi karşı tarafa söylemeliyiz.
Daha fazla vakit geçirmek istiyorsam ya gitme diye mızmızlık yaparım mesela. Zaten karşılıklı bir sevgi bağı varsa iki tarafın istekleri birbiriyle örtüşür. Bunun için laf söz dinletmek için uğraşmaya gerek yok. Sevdiğim adamın dediği bir söz varsa ve haklı buluyorsam neden çıkayım 🫠 ve o da neden çıksın kii10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu isteklerinize kesinlikle karşılık verecek erkekler var. Tam aradığınız bu huylarda var yani ama her erkek yapmaz. Sizler yapmayanını seçerseniz herhangi bir yolu denemek onu bu yola sokacağını da sanmıyorum.
Bir insanın kendi veritabanında bu dedikleriniz olmalı. Yoksa sonradan ne yapsam ne etsem de beni de görsün diye düşünüyorsanız boşa hayal kuruyorsunuz da diyebilirim. Çünkü DNA sarmalı gibi bunlar kişinin kendi içinde olmalı zaten sonradan ekleneceğini hiç sanmıyorum.
10 YorumlaBence siz kadınların en büyük yanlışı bu. Karsinizdaki adama anlatman için debeleniyorsunuz, acı çekmeyi seviyorsunuz. Azıcık bencil olun kendinizi sevin, size her hareketi yapamasinlar, "sen beni dinlemiyorsan eğer kapı orada" kafasında olun.
Gerçi anlattığıniz şey de mantıklı olsun. Gidip ufak şeyden olay çıkarıp ayrilmayin.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Genelde Şu tür taktikler muhtemelen işe yarar... :D
https://www.youtube.com/embed/REM-xZA00B421 Yorumla- 1 ay
böyle bir yol yok. ancak insan karşısındakine kıymet veriyorsa zaten kırmaz yapabileceklerini yapar. onun için dürüst ve iyi niyetli bir sevgi nasip etsin hepimize
12 Yorumla- 1 ay
:)
s
1 ayTek yolu doğru insanı seçmek. Söylediğin şeylerde yani örneklerde eşe/sevgiliye söz dinletmelik bir durum yok. Zaten seviyorsa yapar. Yani dışarda vakit geçirmek bir lütuf değil
11 Yorumla- 1 ay
Hiç bir şey bir erkek yapmıyorsa yapmıyor yapıyorsa yapıyor demektir zorla veya tehditle veya cinsellikle bir şey yaptiramazsin cinsellik de fazla yorarsan zaten boynuzu yersin djkdkdkd
12 Yorumla- 1 ay
Öyle ama hsjdjdjjd
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Açıkçası mala anlatır gibi anlat dümdüz cetrefilsiz diğer türlü bizler gibi ince işçilikli değiller basmıyor.. ne istiyorsan pat pat söyle
22 Yorumla- 1 ay
Bir yolu yok. Şahsen içimden gelmeyen hiç bir şeyi yapmam.
215 Yorumla- 1 ay
Yani zehirlensem panzehir içmem o derece
- 1 ay
Çünkü iyiliğimi istiyor gibi görünenler bile arkamdan kuyumu kazıyor. Kendimden başkasını dinlememeyi öğrendim :)
- 1 ay
Farketmez. Hepsi aynı renk :)
- 1 ay
- 1 ay
3.14/200 hayatın merkezini veriyomuş pi kaç alınacak bu sefer 😂
- 1 ay
Eyvah beni tanıdın ya. Daha vurmamıştım arkadan, sonsuz güveniyorsun zannediyordum. Demek ki öyle bir an kollamam lazım ki tam beni en çok benimsediğin anda şakadanak vurmam lazım.
- 1 ay
@psychoparadıse sen adisin olum seni çözdüm ben, dün kızları saydın beni saymadın pis herif seni 😂
- 1 ay
Dün değil bugündü o :D Ben değil sen saydın hem eheheh ben sadece ayak uydurdum :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seviyorsam yaparım istediklerini zaten de, bi şey için diretip zorlamam sonu kötü oluyor. İçinden geliyorsa yapar zaten
113 Yorumla- 1 ay
Karşındaki genelde öküz oluyor o yüzden ne yapsan boş. İşine geldiğini anlar, işine geleni yapar. Yorma kendini...
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. O sizin hayaliniz de olan bir şey 😂 ama bana her türlü söz dinletebilirsin
11 Yorumla- 1 ay
Hiç bilmiyorum kadın olmadığım için böyle taktikler
14 Yorumla- 1 ay
Ben ilişkilerimde hanımcıyım o yüzden taktik falan gerekmez bana
- 1 ay
Amin amin 😀
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. yok yaaaa taktik verekte sürünsün dimi erkekler yemezler
13 Yorumlam
1 ayGünaydın yani bahsedilen sevgili erkekse cinsellik, kadınsa iltifat ve hediye..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Dünyanın en mantıklısı da olsan inatçı biriyse eş , sevgili dediğim dedikse yönlendirmek zor değişime açıksa zaten yapıcı konuşmayla etkilerin kolay
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yani biraz cilve, biraz işve, biraz tatlı dil Akşam geldiğinde de sevdiği yemekler güzel bir sofra biraz kendine bakım bunlar olabilir ama karşı taraf hödükse ne yaparsan yap nafile
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,6b cevap paylaştı. eline sopa al sözünü dinlemedikçe vur başına :D
15 Yorumla- 1 ay
Erkeklerin çoğu konuşsan da işine geldiği gibi davranmayı seçerler.
Baskın karakter olmak gerek.
10 Yorumla - 1 ay
Günaydın 🌞 Ortak bir kararda buluşmak iyi fikir olabilir onların dilinden anlamak kolay zaten sjsj
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Ben hiçbir şey yapmadım. Bir karar alırken birlikte karar alır, vakit geçireceksek ikimizin istediği kadar vakit geçiririz. Galiba bu kişilikle alakalı bir konu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben bu işlerden pek anlamam çiftlerin de arasına girmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben bir kere derim yapmazsa kendim yaparım asla onun dediğini de yapmam
10 Yorumla- 1 ay
Eş kolay da sevgili sevmiyor demektir dediğini yapmıyosa
23 Yorumla- 1 ay
Onlar eşini sevmiyen tipler. seven yapar abi
- 1 ay
Erkeğin kalbine giden yol midesinden ve cinsellik den geçer. Seni gerçekten seviyorsa sözünü dinler, istediklerini yapar.
10 Yorumla - 1 ay
Ders vermektir
211 Yorumla- 1 ay
Eşine sözünü geçirip kendinden başka kimseyi dinlemeyecek..
- 1 ay
1. Annesinin yanında eşçi olacak
2. Parayı oraya, buraya harcarsa kötü olur
3. "Eşim ne derse o olur" diyecek
Şimdilik bu kadar fjdndn - 1 ay
Kolay şeyler 😂😂
- 1 ay
Eşinin hassas çizgisini bulacaksın ki eşin de sana "Ne istersen yaparım" diyecek 😂
- 1 ay
Ben halimden memnumum abla fjfkmf 😂
- 1 ay
😂😂
- 1 ay
Bu tamamen ilişkideki konumla alakalı. Kimi erkek var sevgilisine kölesi gibi davranır değerli olur. Kimi var kuş sütüyle besler değersiz olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. "Ne oluuurrr🤗" demek 😂😂
13 Yorumla- 1 ay
Hayridir karakız neyin peşindesin 😅
19 Yorumla- 1 ay
Sana inanmayı seviyorum
- 1 ay
Seçiyorum olacak o 😅
- 1 ay
Giciksin diyen olduu sana hiç 🤔
- 1 ay
Buda pekiştirec olsun o zaman
- 1 ay
Ksksksk
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yiğidim aslanım koçum denilmesi etkili olabilir..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. İyi iletişim sonuç verir.
15 Yorumla- 1 ay
Kedi gibi tatlı halleri herşeyi yaptırmaya yetiyor vicdansızın
10 Yorumla - 1 ay
farklı cinsel fanteziler yapacağına söz verir isen tam olur
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
cinsellik dışında mı?
12 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
hevesi kalmamışsa cinsel olarak
yüzde sıfır dinletme
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Yastığa kapanıp gözünün önünde ağlamak 😂
20 Yorumla- 1 ay
Anlayışlı biri ise herturlu yapar abla
20 Yorumla - 1 ay
Anlayış varsa bazen göz kontağı ile yaparsin
10 Yorumla - 1 ay
Güzellikle yapmaya çalışıyorum
10 Yorumla u
1 ayseven zaten istediklerini yapar.
10 Yorumla- 1 ay
Dürüstlük güven olsun zaten gerisi gelir..
10 Yorumla - 1 ay
kanka olsa ne etmez kendine haline bırük
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zamanla sözünü dinler
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
O gece güzel bir gün geçirmek yeterli.
10 Yorumla - 1 ay
Tatlı söz güler yüz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. dinlemeyenle olmsz
10 Yorumla- 1 ay
Söylemem
10 Yorumla - 1 ay
olmuyorsa zorlama sonu fena patlar