Abim sevgilisinin dediği herşeyi yapıyor ne yapacağım nasıl onları ayıracagim?

Arkadaşlar normalde ben yengem olacak kızı gerçekten seviyordum çok şirin çok tatlıydı ama annem gerçekten kızdan nefret ediyor gibiydi bize çaktırmadan nefret besliyordu ilk baş normal diye düşündüm hani anneler oğullarını sever gelinlerini sevmez ya öyle düşündüm ama bende bişey öğrendikten sonra bende sevememeye başladım. Şimdi abim 19 yaşında askere gidecek sevgilisi 17 yaşında. İkiside liseli. Şimdi benim abim çok saf hatta birisini onu sevmeyince gece gizlice ağlar. Neyse ben gece uyandım ve öğrendim ki sevgilisi abimden 5000 lira istemiş (buna başta inanmamıştım çünkü gerçekten zengin bir kız annesiyle kendisinin evleri ve dükkanı var) abimden değilde ihtiyacım var demiş abimde saf olduğu için atmış. Daha sonra bugün gece duydum ki sevgilisi ve arkadaşlarıyla konuşurken askere gitme diyordu sevgilisi. Sonra abim engelli raporu almak için bişeyler deneyecekmis öyle dedi. Askere gitme demek ne demek ya ne demek? abim ergenlikte olduğu için hele mal olduğu için daha anneme anlatmadım ama o kadar sinirlendim ki sürekli abime şunu yap onu yap demesinden. İlişkileri umrumda değildi ama şimdi... gerçekten herşeyi içimde tutuyorum sanırım sabah herşeyi anneme anlaticam ne yapacağım ya?
Abim sevgilisinin dediği herşeyi yapıyor ne yapacağım nasıl onları ayıracagim?