Selam KS ahalisi! Böyle bir varmış, bir yokmuş tadında olan flörtten olur mu? Bazen çok ilgili, bazen de çok vurdumduymaz. Bence olmaz sizce?

Selam KS ahalisi! Böyle bir varmış, bir yokmuş tadında olan flörtten olur mu? Bazen çok ilgili, bazen de çok vurdumduymaz. Bence olmaz sizce?
Yazmayan flörtten bence olmaz, çünkü ilgi dediğin şey sadece sözle değil, varlıkla da belli olur. Yazmıyorsa, merak etmiyorsa, nasılsın bile demiyorsa o hissin tek taraflı olduğunu açıkça gösterir. Flört, bir kıvılcım işidir ama o kıvılcımı harlayacak rüzgar yoksa ateş de tutmaz. Sessizlik bazen cool durabilir ama sürekli hale geldiyse, bu ya ilgisizliktir ya da oyalanmak. O yüzden yazmayan biriyle hayal kurmak, kendi kendine hikâye yazmaktan farksız olur. Gerçek ilgi, her fırsatta kendini gösterir; susarak değil, gelerek belli eder kendini.
Olmaz ilgisi yok istemiyor derim ilgisi olmayan seven biri zaten kendini belli eder seninle hep ilgilenmek iletişim halinde olmak ister merak eder yani ama yazmayan canı isteyince yazan biriyle olmaz beklenmez yani
Selam! 🧡 Böyle dengesiz davranışlar insanı yorar gerçekten. Bir gün çok ilgililer, sonra tamamen kayboluyorlar… 🤷♀️ Bence bir ilişki güven ve istikrar ister. Senin de hissettiğin gibi, arayıp sormayan, gerçekten yanında olup olmadığını belli etmeyen biriyle sağlam bir bağ kurulamaz. O yüzden ben de olmaz diyenlerdenim. Kendine değer ver, ilgi görmek en doğal hakkın! 😊✨
Cevap
7Cevap
Ya defolup gitsin😂 yazmayacaksa niye flört olmuş?
Hayatımda kimse yok flörtümde yokki yazsın😀
Soruna gelecek olursak tabiki olmaz yoksa yürümezki. Ayrıca flört felan benlik değil ben ciddi ilişki insanıyım😊
Olmaz. Yazacak, soracak, israr edecek, yalniz birakmayacak.
Olmaz; ilgi verecek, konuşacak, tartışacak, temas edecek ve daha önemlisi bunları yaparken zevk alacak
Değil mi 😉
İyi geceler 😌
Yoo söylemek istedim sadece
Bende yazmam olur biter o nazıylamı ugraşcam
Flört öyle bir şey zaten 😂 hoşuna gitmiyorsa tekrar yazma. Belli ki boşta kaldıkça yazıyor ve bir sonraki adıma geçmek istemiyor
Cinsellik sunmadan bedava ilgi almak isteyen ve sizi uydu erkeklerinden biri haline getirmek isteyen sakıncalı kadın modeli, uzak durun.
En uyuz olduğum insan tipi. Varsa vardır, yoksa da yoktur. Hiçbir sebebi yokken ortadan kaybolup kafası esince geliyorsa beni bir daha bulamaz
Olmaz yani neresi olcak ki
Sen yaz o zaman 🤷🏻♀️
Olmaz uzak dursun öyle tipler bizden
İlgisi yok merakı yok, yok yok olmaz..
Yazmayan flört flört müdür lo
Flört müymüş o 😂 yabancı sanki
Yazmıyorsa kendi bilir
oooo hayirli olsun hdkdhdksh
Olmaz karabatak gibi😄
Olmazz..
Hayır olmaz tabi ki de
Flört ne yav