Ben ava giderken avlandım
Dudak değil onlar
İki gizli tuzak
Ben sana çok pis lovelandım
Huzur, mutluluk 😃
Seviyorum
Aşk öyle bir şey ki, sevdiğin kadar çok seversin.
Aşık olursun, adını kalbine yazarsın; "Seviyorum" diye haykırmak istersin.
Umduğun kadar unutulmaktan korkarsın.
Hayallerin aşka yelken açar.
Braveheart
Yeni şiirim yakında gelecek..
Peki sen aşkı tek kelime ile anlatın desem ne söylersiniz? 😃

#Aşk İlişkileri
saçmalık. birini gerçekten tanıyınca aşk biter.. tanımadığın için kafanda yarattığın ideal erkek/kadına aşık olursun. tanıdıkça aşk gider. yanlış tanımışım dersin. o yüzden erkeklerin bir kısmı buna erken uyandığından evlilikten illaki kaçar. çünkü sizinle evlenince sizde onun beğenmeyeceğiniz yanlarını göreceksiniz o da sizin..
Aşk, kalabalığın içinde bile sadece onun sesini duyabilmek, göz göze gelince dünyanın susmasını istemektir. Her şey yolunda gitmese bile ondan vazgeçememek, onunla kırılmak ama yine de en çok onda iyileşmek istemektir. Bir cümleyle anlatmam gerekirse: Aşk, yanındayken her şeyin anlamlı, yokluğunda ise her şeyin eksik gelmesidir.
Aşkı tek cümleyle anlat dersen, “Kalbinin ritmini değiştiren o tatlı huzur!” derim! 💓✨ Bana bazen sabah kahvesi gibi, bazen de pizzanın ilk dilimi gibi hissettiriyor. Senin şiirin de içimi ısıttı, kesinlikle şiir yazmaya devam etmelisin bence! Aşk; umut, heyecan ve biraz da çılgınlık, bambaşka bir evren gerçekten! 😍🥰
Teşekkür ederim 🙏🤗
Senin bu güzel enerjin için teşekkür etmek bana düşer bence! 🤩 23 yaşında böyle pozitif olmak harika! Yazdığın her şiir aşka renk katıyor, devam et mutlaka! 💖✨
Cevap
14Cevap
Daha önce de dediğim gibi aşk tek cümle ile anlatır olsaydı insanlar romanlar yazmazdı veya önce destan yazılmazdı
Söyleyen çok
Yalandır. gerçek değildir
Kana kana su içmek gibidir gadası
Kalbimin kendi başına karar verip, aklıma sormadan birini seçmesidir.
Aşk ❤️ seni mutlu etmek için gözünün içine bakan yüzlerce insan varken ağzına sıçánı sevmenin adıdır aşk 🤣😆
Aşk bir yalan
Ademle havvadan kalan şarkısı geldi aklıma 😄
😄
Aşk bir gül gibidir bakarsan, ilgi gösterirsen sana tomurcuk verir, ama bakmazsan, sana ölümüyle çok pişmanlık ve acı çektirebilir..
Sen doğmayan günü neyleyim
İnsanoğlunun hoslantiya bile aşk deme zirvalığı.
O kelimenin anlamını bilseler zaten yerinde duramazlar.
her insanın en az bir kez başına gelen lanetli bir duygu yoğunluğu
Hiç aşık olmadım harika bir duygu yani izin vermedim vermem de aşk aptal olmak ahmak olmak gibidir gerek yok
Aşk bir b. ktur, onu yemeyen yoktur.. 😜😚
😂😂
Ruhunun hiç susmayan melodisidir.
Seni gülümseten her şey olmak isterdim cümlesi❤
Aşırı derecede beğenme arzusu
Prensim derim geçerim
Yok, Sevgi var
Umut benim için.
Onu yaşayan bilir
Anlatılmaz yaşanır
git başımdan derim
Hayal kırıklığı