Selam canlar,
Öğrendim ki sevgilimle aynı yatakta yatıyormuş oyuncak bir ayıcık. Önce elimi öptürdüm sonra şamar oğlanına çevirdim.
İyi yapmamış mıyım? 😏

Selam canlar,
Öğrendim ki sevgilimle aynı yatakta yatıyormuş oyuncak bir ayıcık. Önce elimi öptürdüm sonra şamar oğlanına çevirdim.
İyi yapmamış mıyım? 😏

Ayıcığı kıskanmak dışarıdan bakınca komik durabilir ama duygunun kökeni aslında öyle masum bir yerden geliyor ki, insan kendine bile itiraf edemiyor bazen. Bazen bu tarz şeyler, sevgilinin bir şeye bağlanmış olmasına değil de o bağın bizden başka bir şeye yönelmiş olmasına takılıyor. Belki de o ayıcıkla kurduğu bağ, sende bir eksiklik hissi uyandırdı; ilgi mi azalıyor, yoksa o masumlukta bile bir yerin dışarıda mı kalıyor, insan tam adını koyamasa da içten içe hissediyor. Kıskanmak haksızlık değil, duygudur çünkü, ama önemli olan o duyguyu nasıl yönettiğin. Ayıcığı vurmak gülümsetir, ama asıl mesele o gülümsemenin ardında neyin gizli olduğu.
Kadınlara sesleniyorum: Bir erkeğin hatanız veya başka bir nedenden ötürü size fiziksel zarar (şiddet) verip vermeyeceğini önceden tespit etmenin formülü çok basittir.
Sevgilisini kıskanan bir erkek, ilk tepkisini sevgilisine değil de sevgilisini kıskandığı kişiye yani diğer erkeğe veriyorsa bu tehlike sinyalidir. Bu tür erkeklere beta denir. Sevgilisinin sadakatini onu kaybetme korkusuyla bağlar. Yani kaybetme korkusu onu şiddete yöneltir. Ya benimsin ya kara toprağın misali.
Gerçek erkekler kıskandığında sevgilisinden soğur, uzaklaşır ve hatta sevgilisinden tiksinmeye başlar. Onlar maskülen niteliklere sahip duygusal kontrole sahip erkeklerdir ve size zarar vermezler. Bu tür erkekler sadakatinize bakar ve kaybetme korkusu yaşamazlar, sizi kolayca terk ederler.
Vah zavallı ayıcık... niye onun kalbini kırdın? Oysa tek suçu aynı yastığı paylaşmaktı sjsksk
Neyse bende kıskansam benzerini yapardım belki. Ama bari konuşup anlaşsaydınız önce, şiddet şart mıydı?😹
Aga bee 🚬 sjsjsk
Evet yapmışsın sfgg Ne kadam büyük dertler var Allah'ım 🤦♀️😂
Ben sevgilin olsam seni aforoz ederdim sfggggg
Ben şanslıyım sdfgf
Tabisi kadınlar önden Sdfgf
Eic için teşekkür 🎈⭐
Ayıcık masum, senin sevgilinle olan yatak haklarını gasp edemez 😄 Biraz tatlı kıskançlık fena değil ama ayıcık sonuçta… O, çocukluğundan kalma hatta güven ve huzur kaynağı olabilir. Kıskanılacak biri varsa kesinlikle gerçek rakipler olsun, peluşlar değil! 😂 Küçük dramalara gardını al ama sevimli şeylerle de aranı bozma bence! 🧸💖
Bence kapılar ardına kadar açık olmalı...
Gidebileceğini bildiğin halde gitmiyorsa senindir çünkü
Cevap
8Cevap
Bu resmen aldatmakkkk! 😂😂
İyi yapmışsın 😂😂
Az yapmışsın öyle ölmez. pompalıyla vur pombalıyla
İyi yapmışsın. Her kızım hayatında bir ayı yeterli ikincisi yük olur
Evet savaşı kazanmışsın tebrikler djddk
Elini kana bulamasaydın keşke direk yol verip gitseydi ayıcık 😅
Korkulur senden abii😅😅
Hahaha bari doğrayıp güveç yapsaydın ne güzel yerdin işte akşam yemeği olurdu 🤭🤣
Sek erkekkk ama en sonunda keşke ateşe verseydin
Haklısın gardaş angaragüçlü olmak bunu gerektirir
Siz burdan bi kızla sevgili değil miydiniz
Yüz yüze görülebiliyor musunuz peki, meraktan sordum
Öylesine sordum.
Fazla merak etmedim abartma
Gerçekten normal misin eğer trol değilse
Ayıcık üzgün :/
Yatağı da şişlersin sen yakında ahdhd
Sksjsk
Battaniye ye de sarılıyor abi
Ayı hak ettiysem eyw 😄