Neden evlenmek için istediğim gibi birini bulamıyorum, ne yapmalıyım?

Birine çok aşıktım ama o beni istemedi. Sonra yıllarca kimseyi almadım hayatıma, yavaş yavaş düzelince beni isteyen birine şans verdim ben de ondan etkilendim ama ilerleyen zamanda soğudum ondan. Her yaptığımı eleştiriyodu, sürekli öpüşüp koklaşmak istiyodu. Neyse ondan sonra çok isteyen oldu ama hiçbirine kanım kaynamadı. Şimdi teyzemin komşusu çocuk var çok iyi çocuk ama annesine çok bağlı. Annesi de biraz kavgacı bir tip o yüzden istemiyorum. Birkaç ay önce biriyle tanıştım erkek ama kardeş gibiyiz, evli çocuk. Karısıyla da samimiyiz. Bu çocuk 8 yıl önce abisini kaybetmiş. İnanın hiç tanımadığım abisiyle evlenemediğim için üzüldüm çünkü şartları çok iyi. Hem iyi insanlar hem durumları iyi hem de abisiyle evlenince kafamın uyuşacağı bir erkek kardeşim ve eltim olacaktı. Yani ben hem iyi insanlar olsun istiyorum hem de tek çocuk olduğum için kocamın kardeşleriyle kardeşlik yaşamak istiyorum hem de en azından biraz durumu olsun istiyorum. Hayat boyu karşıma çok insan çıktığı halde hiç evlenmek istediğim gibi bir insan bulamadım. Ne yapmalıyım?

Neden evlenmek için istediğim gibi birini bulamıyorum, ne yapmalıyım?