Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Var… ama az, çok az. Çünkü aldatmak sadece biriyle yatmak değil; yalanla güveni çürütmek, sevgiyi hiçe saymak, kalbin yerini başka bir şeyle doldurmaya çalışmaktır. Herkesin sınavı farklı ama sadık kalmak, dürüst olmak da bir duruş meselesi. Kimisi ruhunu bile sakınır başkasından, kimisi gözünü kaçırmaz yalanlarından. O yüzden hâlâ inandığın biri varsa, kıymetini bil; çünkü bu devirde herkes sevdiğini söylüyor ama çok azı gerçekten yanında kalıyor. Aldatmamak, sadece başkasına gitmemek değil, yanındaki insana her gün yeniden aynı bağlılıkla kalabilmektir. Ve bunu hâlâ yapabilen, yürekten seven insanlar var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayAldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Diyorum ve herkes kendine yakışanı yapar diyerek aldatmayanlar sayacına +1 yazdırıyorum. Çok şükür aldatmadım hiç bir zaman ve ilerde olurda aldatacak olursam aldatmadan Allah canımı alsın isterim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yani, kesinlikle katılmıyorum! Herkes aldatır demek, sanki dürüst ve sadık insanları yok saymak gibi bir şey 🙃 Güven ve sadakat hâlâ bayağı kıymetli şeyler. Ben şu an sevgilimle çok mutluyum ve aldatmanın bahanesi bile olmaz bence! Sana da güzel, güvenli ilişkiler gelsin ✨💙 Sevdiğin gibi sevilmeyi hak ediyorsun, unutma!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 11 ayŞu yaşıma kadar kimseyi aldatmadım, aldatmam da. Onlardan sebep değil Allah korkusundan.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 11 ayaldatmam karaktersiz değilim.
00 Yorumla
11 ayTakılmalık ilişkilerde yaşanılan aldatma aldatılma olaylarını genele vurmayın. Bir ilişkinin takılmalık mı ciddi mi olacağı ilişki başlarken belli olur ve belirleyen kişi kadındır. Kadın kendini nasıl sunarsa erkek öyle alır. Sen ayrılma diye, kukusuz kalmamak için ciddi ilişki numaralarını kolpadan yapar erkek, emin ol süper bir şekilde inandırır. Bir ilişki nasıl başladıysa öyle biter.
111 Yorumla
Soran11 ayÇok haklısın kadın belirleyici oluyor doğru da ciddi ilişki kısmını anlayamadım pek
- 11 ay
Şöyle: Kadın kendini ne şekilde arz ederse, erkekler de o arza karşılık gelen talep ile gelir. Yani takılmalık kız olduğu bellidir ama erkek çaktırmaz bedava kuku için. Kadın da buna inanır ve kendini değerli zanneder ve o ilişki biter. Sonra aynı kadın aynı döngüde başka "ilişki-LER" yaşar ve geri dönüşü olmayan bir duruma sokar kendini. Neofeminizm algıları kadınlara zarar verirken erkeklere bedava kuku veriyor.
Soran11 ayMantıklı çoğu kadın kolay kanıyor maalesef ama sonuçta iki tarafta alıyor alcağını işte
Soran11 ayTabi takılmalık kızlarla evlenmek isteyen evlenen erkekler de var
- 11 ay
Sadece tencere kapağını bulur. Takılmalık kadın eğer 30'una gelip ağır hasar biriktirdikten sonra evlenmeyi başarsa bile onu kabul edecek erkek sence nasıl bir erkektir? Ayrıca şu hatalı bakış açını değiştir lütfen. "ama sonuçta iki tarafta alıyor alcağını işte" yazmışsın. Kadın bu tür ilişki modellerine girip çıktıkça yıpranıyor, kazandığı bir şey yok sadece kaybediyor. Erkek için ise tam tersi, kazanıyor, tabii ilişkilerini halka açık şekilde gav*atlar gibi yaşamıyor, çaktırmadan usulca gizli tutuyorsa.
Soran11 ayEvlenilecek kadın bakire kadın mıdır yani
- 11 ay
Ayrıca hiçbir kadın geçmişini gizleyemez. Her mikro hareketi davranışı onun geçmişini 1 saniyede ele verir. En ufak zerrecik bir sinyal bile, değerli kaliteli bir erkeğin onu eş adayı yapmasına mani olur. Kadınlar bu tuzağa da düşüyor ayrıca belirtmek istedim.
- 11 ay
Hayır bekaret şart değil. Erkek beyni, geçmişi 'risk' olarak kodlar. Partnerlerinde düşük partner sayısı ve sadakat geçmişi arar. Geleneksel toplumlarda ailenin 'onayı' ve 'geçmiş temizliği' şartı, kadının seçimini nötralize eder. Kadın 'seçer' ama evlilik kapısını açan erkeğin filtresidir.
- 11 ay
Doğal seçilim kadının erkeği seçeceği şekilde gerçekleşti. (Evrim) Yani seçmeyi bilmeyen kadın geçmişini kabartır. Hadi 1 seçemedi 2 seçemedi 'max' 3. de evlensin artık 10 olmasın. Yani doğru erkeği seçmiş olsun. Kısaca evlenmek istemeyeceği bir erkek ile asla sevgili modeline girmesin. Uzaktan flört olur en fazla.
- 11 ay
Mesela ben geçmişte 1-2 ilişkisi olmuş bir kadın doğrudan değerli sayılmaz. Eğer o 1-2 erkekten birini aldatmışsa. O zaman beni de aldatır, der takılır geçerim.
- 11 ay
Bir kadının değerini korumasının formülü basittir. İlk olarak yaşlanmadan önce yani 30'a gelmeden önce evlenmeli yoksa bakire de olsa son değerli erkeklerin son tercihi olur. İlişki ve cinsellik geçmişi 1-2 taş çatlasa 3'ten fazla ve ne 'uzun' ne de tek gecelik olmamalıdır. Doğru erkeği seçmeye çalışan sadık bir kadın görünümü vermelidir. Yani 1-2-3 sevgilisi olmuştur 3-5 ay sonra onları şutlamıştır mesela. Güzel çünkü aldatmak yerine terk etmeyi tercih edip doğru erkeği bekleme pusuya yatma modeline geçmiştir. İşte bu değerli kaliteli erkeğin isteyeceği harika bir kadındır.
11 ayBen 20 seneden fazladır aldatmadım, üstelik (şimdi detay veremeyeceğim ama) çok ağır sınavlardan geçtim.
Aldatmayan erkek aldatmaz. Aldatmak bir karakter bozukluğudur, çevrenizdeki erkekleri düzgün seçin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAldatan kadar aldatilanda suçludur
Çünkü cinsiyet ayrımı yapmadan söylüyorum.
Herkes ne eksikse onu dışarıda arar12 Yorumla
Soran11 ayDoğru da elsiklik hisseden tarafın bunu belitmesi gerek bence anlamamış da olabilir diğer taraf
Cevap sahibi11 ayİletişim tabiki her ilişkinin en önemli unsuru. Taraflar birbirine istek ve arzularını, fantezilerini açık açık ifade edebilmeli. Yargılar mi, yadırgar mi on yargılari olmadan ve çekinmeden
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
11 ayVarmış ya bi çocuk vardı ben onunla olmadım başka kızlarla konuşmamıştı oldurmaya çalışmıştı başka kız ayarlicaklardı kabul etmemişti bi şaşırdım vfbgbg çocuğu tebrik ettim.
00 Yorumla
11 ayben aldatmadım ama artık bu ülkede gerek de yok bence deymez gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBence anlatmak kadar kötü bir şey yok eğer karşımdakini seviyorsam onu üzmeyi neden isteyeyim ki Ama bazen ilk defa ilgi görenler oluyor O zaman şımarıyor sağa sola sarıyor ama hikayenin sonunda yine mutsuz oluyor merak etme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 aySevdiğini kimse aldatmaz ki. Göstermelik sevgiler aldatılır. 😃 Yani sevgi olmayan şey insanoğlunu yerinde tutmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
11 aySevgilim varken başkalarıyla konuşmam bana göre değil bunu karşıdanda beklerim ama bana yaparsa alasını yaparım
00 Yorumla Herkes öldürür sevdiğini şiirini, kendi çıkarına uygun nasıl da söylemişsin. Oscar Wilde'ın şu an kemikleri sızlıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKeşke kadınlar da biz erkekler gibi kolay yakalansa 😂😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHerkes aldatmaz. Sizin kişiliğiniz ahlakınız bozuk diye kirli pencerenizden bakıp herkesi kendiniz gibi kirli sanmayın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayBen hiç aldatmadim öldü gitti sonrası zaten zaptedemedim kendimi kim denk gelirse
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Aldatmayı kendine yakıştıramayacak kadar onur sahibi olan insanlar var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Bence herhangi bir sebeb için aldatan çok insan var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHerkes aldatır sevdiğini diye diye bir laf yok boş boş lafları çevirmeyin
14 Yorumla
Soran11 ayHadi ya yokmuydu
Cevap sahibi11 ayYok
- 11 ay
Aldatmis surtuk burada edebiyat yapiyor
Soran11 ayAldatılar erkek saldırganlığı var sende var bi kuyruk acın aptal
Gizli Üye(30-35)11 ayBen çevremdeki herkesin eşini aldattığını düşünüyorum
0165 Yorumla
Soran11 aySen aldattın mı
Cevap sahibi11 aySen?
Soran11 ayBen evli bile değilim
Soran11 aySen evli misin
Cevap sahibi11 ayBunu çok merak etme
Cevap sahibi11 ayAferin
- 11 ay
bu da yapmış aldatın gitsin erkekleri hal ediyorlar
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar iftiracı
- 11 ay
yapmasan itiraf ederdin yan çizme
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar senin psikolojik sıkıntıların var
Cevap sahibi11 ayBaşından kötğ şeyler geçmiş
- 11 ay
iftiracı diyene bak 😂
- 11 ay
dök böyle gerçek yüzünü
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar dökecek bir şey yok 😀😀
Cevap sahibi11 ayİftira atan sensin
- 11 ay
yapmasaydın söylerdin çünkü yalan mı 😂
- 11 ay
kendinde biliyorsun itiraf edemiyon
Cevap sahibi11 ayÇoluğuna çocuğuna da iftira atarlar böyle inşallah tanımadan etmeden
- 11 ay
herkes başkasını kendi gibi sanar sende öylesin
- 11 ay
bakış açından bile belli
- 11 ay
o yüzden herkese şüphe duyuyon
- 11 ay
senin çocuğuna da sıkıntılı derler o zaman inşallah
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar neden birleşti söylemek zorunda hissedeyim kime kanıtlamaya çalışacağım
- 11 ay
savunma moduna geçiş tipik yalancı hareketi
Cevap sahibi11 ayAnca iftira atarsınız tanımadan etmeden
- 11 ay
hadi hadi kes numarayı yapmışın
Cevap sahibi11 ayBen seni burada takıldığın tiplerden değilim
Cevap sahibi11 ayBence nickin yanlış 1 tane bile yüzün yok… tanımadığın insanlar hakkında iftira atan bir yüzsüzsün :)
- 11 ay
bende senin bildiğin saf tiplerden değilim zaten
- 11 ay
yalancı seni yalanlarına kimse inanmıyor diye ağlama bu kadar
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar daha önce burada gerçek bir adamla karşılaşmadığın için afallaman normal
Cevap sahibi11 ayKaraktersiz ortamda yozlaşmış herkesi kendin gibi görmee başlamışsın. O yüzden üzerine gelmeyeceğim daha fazla
- 11 ay
gerçek adam dediği de aldatan biri djdjfkdk seni başkalarından farklı olduğunu düşündüren ne
- 11 ay
iftiracı diyene bak san şizofrene bağladı dkfkfk
- 11 ay
bi de kendini iyi görür bu tipler
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar senin gibi iftiracılara pabuç bırakmamak ;)
- 11 ay
dök bütün zehri ortaya çıkar karakterini
- 11 ay
işte bu kadarsınız
- 11 ay
yalancı olduğunu kendinde biliyorsun
- 11 ay
gerçekten kaçmaya çalışıyon
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar zehir kusan belli. Tanımadan etmeden iftira atıyorsun. Bunun vebalini Allah inşallah yanına bırakmaz bir ömür çektirir
- 11 ay
yalan konuştuğunu biliyorum çünkü
Cevap sahibi11 ayDiğer tarafta iki elim yakanda benden helallik alamadan gitmeyeceksin terbiyesiz
- 11 ay
gizlenmen bile bi işaret tanınmak istemiyorsun şeffaf değilsin
- 11 ay
soruya cevap bile vermedin çünkü yaptın
- 11 ay
vizdan azabından cevap veremedin
Cevap sahibi11 ayBurada tek bir yalancı var oda tanımadığı birine iftiralar atan bi besleme
- 11 ay
sensen helallik isteyen yok zaten karaktersiz
- 11 ay
kendi kendine gelin güvey olma
- 11 ay
sen yani
Cevap sahibi11 ayBen hep gizlideyim bu seni alakadar eder mi. Benim hakkımdaki tek bildiğin gizleniyor olmam ve buradan iftira atabileceğin gerçeğini mi çıkardın.
Buradaki erkekler zaten sizi böyle yüceltiyor onlara da yazıklar olsun.- 11 ay
sorudan kaçmak demiştim ama ne hikmetse atlamışsın çünkü kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ama yok ya yemezler
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar her erkeğe istediğiniz gibi davranmazsınız. Sizde insansınız bizde. Ağzını payını almamak için birdahakine karşındaki insanı tanı öyle iftira at
- 11 ay
başka erkekle konunun alakası ne konuyu farklı yöne çekme çabası mı bende işe yaramaz
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar sana bir şey kanıtlama derdinde gibi mi göründüm? Kanıtlamak istesem soru sahibi sorduğunda cevaplardım zaten
- 11 ay
ağzının payını alan sensin hem aldatıp hem üste çıkmaya çalışamazsın
- 11 ay
böyle lafı tıkarlar işte ağzına yalancı seni
- 11 ay
bana değil zaten ona cevap vermediğin için
- 11 ay
hâlâ konuyu farklı yöne çekme çabası içindesin
Cevap sahibi11 aySen konuda bile değilsin? Gelip iftira atıp kaçıyorsun? Sana yorum mu yapılmış? Senin hakkında mı konuşulmuş? Ama kendinizi tanrıça görüyorsunuz? Ağzının payını alınca da kaçacak delik arıyorsun
- 11 ay
kaçan yok tartışmadan kaçacak olsam tartışmaya girmezdim bu d yalancı olduğun gerçeğini değiştirmiyor istediğin kadar inkâr et
- 11 ay
gerçekler değişmez
Cevap sahibi11 ayburada size ona buna yazan pısırık düşkün erkeklerden sandın ama geri tepince toparlayamadın tabi o yüzden sersemlemen normal
Cevap sahibi11 ayÖnce karşındakine merhaba de kimsin napıyorsun de sonra iftira atacaksan at yani önce TANI
- 11 ay
hâlâ farklı konu sıkıntın mı var senin 😂 narsist
- 11 ay
yalancısın lan işte itiraf et!
- 11 ay
hâlâ üste çıkmaya çalışıyon bi de
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar sen kimsin ki kendimi sana kanıtlamaya çalışıp üste çıkayım
Cevap sahibi11 ayHayat gayen ne benim hayatımda neredesin ki sana bu kıymeti vereyim?
Cevap sahibi11 ayBi yorum attın diye sana tapmamı mı bekliyorsun. Yanlış erkeğe geldin başka yorumlara yönel
- 11 ay
sevgilim var mk başkasından bana ne ne kendi kendine gelin güvey oluyon lan sen manyak mısın
- 11 ay
yalancısın işte
- 11 ay
sadece yalancı olanlar bu bahaneyi kullanır çünkü kanıtlayamaz
- 11 ay
verdiğin cevaptan da belli zaten
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar kendin iftira atarken normalsin? Ben seni tanımadan iki cümle kurunca suçlu manyak adına ne dersen de onu oluyorum
Kalp terazini bir temizle bence- 11 ay
yapmayan insan yapmadım der merak etme demez
- 11 ay
neyi kıvırmaya çalışıyon
- 11 ay
ulan sanki peşindeymişim gibi konuşuyon iftira mı mk bu şizofrenlik
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar senin inandırmak gibi bir gayem hiçbirzaman olmadı olmaz ki? İftiralarında boğul
- 11 ay
iftira atan sensin yalancı
- 11 ay
gerçeği biliyon sende
- 11 ay
aldatmışın işte
Cevap sahibi11 ayBegüm birisi de seni tanımadan etmeden yorumlara böyle cümleler sarf ederse aklına bana yaptıkların gelsin inşalllahhh
Cevap sahibi11 ayAllah şahidim olsun sana asla hakkımı helal etmeyeceğim
- 11 ay
senden helallik isteyen yok zaten ayrıca bütün erkeklerde senin gibi iftiracı zaten merak etme her gün olan bişi
- 11 ay
şimdide siz çekin ki sen yalancısın zaten
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar karakter eksik olunca normalleştirmek doğal iftiranı anladım
- 11 ay
dedi sevgilisini aldatan karaktersiz senden mi öğrenecez lan karakteri 😂
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar seviye gittikçe düşüyor sende gerçek yüzünü göster göster :)
- 11 ay
bana sökmez bunlar senin kullandığın lafları kullanıyorum seviyesi düşük birine neden yüksek seviye gibi davranayım 😂
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar Farkettim seviyeni tanımadan iftira atmandan ;)
Cevap sahibi11 ayNeyse ki buradaki aç köpeklerden değilim ağzının payını rahatça verebiliyorum
- 11 ay
daha çok eziliyor gibisin 🤣🤣🤣
- 11 ay
iftira değil gerçek
- 11 ay
yalana devam demek ha ne karaktermiş ama dufufjfı
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar karakterler ortada iftiracı
Cevap sahibi11 ayVebani tüm sevdiklerinin boynuna olsun inşallah
Cevap sahibi11 ayAllah görüyor
- 11 ay
bu nasıl bir yalancı özgüveni ya 😂
- 11 ay
inşallah annende aldatır da yapmadım diye yalan söyler
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar karakterin doğrultusunda mesaj yazmaya başladın,
Maske düştü
Cevap sahibi11 ayKomik kişilik
- 11 ay
güzel manipülasyon ama yemezler beddua edene beddua edilir dua edecek değilim 😂
- 11 ay
böyle de 2 yüzlüsünüz işte
- 11 ay
hak edene hak ettiğini dicen
- 11 ay
noldu hoşuna mı gitti şimdi
- 11 ay
zorladın zorladın kaba olmaya
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar sevgilinden çıkar inşallahhh
Cevap sahibi11 ayHakettiğinde fazlasını yaşarsın 😀
- 11 ay
hiçte bişi olmaz ona
Cevap sahibi11 ayKarakter analizine soksak analiz bozulur
- 11 ay
hak ettiğimi yaşıcaksam kraliçe gibi yaşarım
- 11 ay
heh işte gerçek yüzünü göster fjfkfk
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar bence iftirasının tekisin
Cevap sahibi11 ayBenim açımdan hakettiğin şeyler pek parlak değil Allah yukarda o en iyisini bilir
Cevap sahibi11 ayBu iftiralar bugün döner seni bulursa ahım var unutma
- 11 ay
bak bu da iftira mesela ama sen yalancısın zaten normal gerçekleri dememek için sorudan kaçtın
- 11 ay
şimdide farklı bi tartışmayla konuyu dağıtmaya çalışıyon
- 11 ay
ama yalancı olduğun gerçeği değişmiyor böyle yaparak
- 11 ay
yalancı her zaman yalancıdır
- 11 ay
Müslüman değilim zaten umrumda değil o yüzden inancın
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar iftiran zaten ana konu
Cevap sahibi11 ayDağıtan sensin iftiracı
Cevap sahibi11 ayBaban anneni aldatmadığı halde iftira yesin de gör o zaman
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar tüh sana yazıklar olsun
Cevap sahibi11 ayBelli karaktersizşiğinin sebebi
Cevap sahibi11 ayBende adam yerine koydum yazıyorum
Cevap sahibi11 ayGit sitedeki köpeklerle yazış
Cevap sahibi11 aySeversiniz siz iftiracılar herkesi kendiniz gibi sanarsınız
- 11 ay
adam değil kadınım zaten düşük IQlu
- 11 ay
iftiracıda sensin
- 11 ay
git karı kızla takıl sen herkes sen değil yalaka
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar terbiyesiz hakaret etmeyi bırak
Cevap sahibi11 aySana yazıklar olsun
Cevap sahibi11 ayAynı iftiralara maruz kal inşallah
- 11 ay
babam yok zaten ağla kudur
- 11 ay
gber inşallah
Cevap sahibi11 ayİftiralarına yenisini ekliyorsun karakterinde eksiklik var galiba
- 11 ay
yalancı 2 yüzlü seni
- 11 ay
karaktersiz köpek
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar nickinden belli kimin ne olduğu
- 11 ay
sende karakter ne arasın yollu
- 11 ay
senin gibi insanları tasvir ediyor işte ukala
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar terbiyesiz
- 11 ay
ukala
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar belli kim ukala saygı yok saygı
- 11 ay
deminden beri hakaret eden saygı diyor djfjfjd yiyorlar mı öyle
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar karşılık vermek hakaret değildir
Cevap sahibi11 ayDurup dururken sana da bugün iftira atarlar bakalım sen sakin kalacak mısın
Cevap sahibi11 ayŞahsına kimsenin laf etmem ben bana dokunulmadığı müddetçe
- 11 ay
ben sana hakaret ederek konuşmadım sonuçta kendini avutmayı kes boş laflarla
- 11 ay
sanada inşallah daha fazla kaba davranırlar o zaman
- 11 ay
beter ol
- 11 ay
hem sevgilisini aldatmış hem üste çıkıyor
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar yazıklar olsun sen gelip salça oldun
Cevap sahibi11 aySana da biri bela olur inşallah
Cevap sahibi11 ayKene gibi yapışır
Cevap sahibi11 ayTerbiyesiz iftiracı
Cevap sahibi11 ayToz ol benim yorumumdan
- 11 ay
kes sesini yollu pislik seni
- 11 ay
hem aldat hem üste çıkmaya çalış ahlaksız
Cevap sahibi11 ay@2Yüzlüİnsanlar terbiyeni takın
Cevap sahibi11 ayAlışmışsınız aç pısırık erkek müsvettelerine kaldıramadın tabi gerçek erkek görünce sağa sopa saptırıyorsun
Cevap sahibi11 ayHakettiğin değeri kendi. Yaratırsın saygı duyulmasını istiyorsan önce insan olacaksın iftira atmayacaksın
- 11 ay
kendini gerçek erkek sanman baya komik sevgilisini aldatan biri olarak baya yüzsüz çıktın sen asıl sen terbiyeni takın deminden beri hakaret ederek konuşurken iyi dimi sana yapılınca mı terbiyesizlik olduğu aklına geldi sizin gibilere az bile demişim köpekten betersiniz siz kendi kendine de gelin güvey olma ben sana bakmam
Gizli Üye(25-29)11 ayŞunu samimî söylüyorum ki 4 yaşında ki çocuklar daha mâkul ve daha mantıklı sorular sorarlar ve soruyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHerkes niye diyorsun nerden biliyorsun da emin konuşuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBunu kim diyorsa hadi ordan ordan herkes aldatırmışmış
00 YorumlaAldattım ve piṣman değilim, erk*klere herṣey müstehak.
22 Yorumla- 11 ay
Seni aldattığı için aldatmışsın galiba, intikam duygusu gibi geldi bana
- 11 ay
Aldattım kelimesinden sonra "pişman değilim" i ekliyorsan bana içinde biraz pişmanlık var gibi geliyor.
Bu arada erkeklere her şey müstehak diye genellersen kadınlara da aynı tarife uygulanabilir. Her insan kendine özeldir; şerefsizlik şerefsizliktir, kadını-erkeği yok bu işin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayBen kaldım krdş ben kaldım..
10 Yorumla
11 aySizdeki rahatlık diğer kadınlarda yok anladın sen
00 Yorumla
11 aysevmeyen aldatir, herkes aldatir sevdigini ne? sevgili olma o zaman git seks arkadasligi kur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sevdiğimi aldatmadım
00 Yorumla
11 ayHerkes aldatırk sevmediği kıskanc kişiyi
20 Yorumla
11 ayBen aldatmam asla
04 Yorumla
Soran11 ayHah asla asla deme bence
- 11 ay
Komik olan nedir? Kendimi biliyorum.
Soran11 ayKendini biliyosundur yapmıcak birisindir bişey diyemem ama büyük konuştun lafını yememen dileğiyle
- 11 ay
Merak etme değişmedik
11 ayAldatmak karaktersizliktir aldatmadim aldatmam.
10 Yorumla
11 ayNe sacmaliyon lan kaşar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayBence yok aldatmayan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
11 ayBu zamana kadar aldatmadım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
11 ayÇogunla aldatma vardır
00 Yorumla
11 ayilkini çok aldatmıştım hak etmişti
02 Yorumla- 11 ay
eder
- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
11 aySevsemde sevmesemde aldatmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayBen varım. Evliyken de yapmadım. )
00 Yorumla
11 ayHerkes karaktersiz değil elbette var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 aykonu cinsellikse gerisi teferruattır
00 Yorumla Her ihanet sevgiyle başlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.
11 aycinsel olunca çok oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
11 ayAldatmadım aldatıldım
00 Yorumla Hiç aldatmadım çünkü hiç sevgili yapmadım 😃
00 Yorumla
11 ayAladatildigim icin hep aldatmadım hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayben aldattım hepsini
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySende aldattın sanırım
02 Yorumla
Soran11 ayYani aslında yabancılarla konuşmak bile aldatmak sayılıyomuş falan herkes aldatıyor o zaman
Cevap sahibi11 ayİfşa olmadan konuşulur bence aldatma sayılmaz
11 ayEyşannn sjsj ben kaldım kardeş ben kaldım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNasıl aldatmayalım ablacım günde 1 kere veriyor 😅
00 YorumlaAldatmayan vardır herkes aynı değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Benn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayAldatmadım hiç
01 Yorumla
Soran11 ayTebrikler
11 aySeven aldatmaz.
02 Yorumla
Soran11 ayGerçekten seven çok az yiğenim
- 11 ay
30 yaşındayım ve ben bunu yaşıyorum sevdiğime birlikte kimseyle aldatmadim. Mecbur sebeblerle sevdiğimden ayrıldık.
11 ayGunahimi ne aliyon
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayBen 🥺🥺
00 Yorumla Diye diye ülkede karakterli insan kalmadı 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayNormalleşmişmiii
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vardır aldatmayan
00 Yorumla
11 ayVar tabi ki
00 Yorumla
11 ayBen.
00 Yorumla
11 ayzaten kimse kabul etmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
11 ayVar elbette
00 Yorumla - Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne