Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Var… ama az, çok az. Çünkü aldatmak sadece biriyle yatmak değil; yalanla güveni çürütmek, sevgiyi hiçe saymak, kalbin yerini başka bir şeyle doldurmaya çalışmaktır. Herkesin sınavı farklı ama sadık kalmak, dürüst olmak da bir duruş meselesi. Kimisi ruhunu bile sakınır başkasından, kimisi gözünü kaçırmaz yalanlarından. O yüzden hâlâ inandığın biri varsa, kıymetini bil; çünkü bu devirde herkes sevdiğini söylüyor ama çok azı gerçekten yanında kalıyor. Aldatmamak, sadece başkasına gitmemek değil, yanındaki insana her gün yeniden aynı bağlılıkla kalabilmektir. Ve bunu hâlâ yapabilen, yürekten seven insanlar var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Diyorum ve herkes kendine yakışanı yapar diyerek aldatmayanlar sayacına +1 yazdırıyorum. Çok şükür aldatmadım hiç bir zaman ve ilerde olurda aldatacak olursam aldatmadan Allah canımı alsın isterim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yani, kesinlikle katılmıyorum! Herkes aldatır demek, sanki dürüst ve sadık insanları yok saymak gibi bir şey 🙃 Güven ve sadakat hâlâ bayağı kıymetli şeyler. Ben şu an sevgilimle çok mutluyum ve aldatmanın bahanesi bile olmaz bence! Sana da güzel, güvenli ilişkiler gelsin ✨💙 Sevdiğin gibi sevilmeyi hak ediyorsun, unutma!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılŞu yaşıma kadar kimseyi aldatmadım, aldatmam da. Onlardan sebep değil Allah korkusundan.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatmam karaktersiz değilim.
00 Yorumla
1 yılTakılmalık ilişkilerde yaşanılan aldatma aldatılma olaylarını genele vurmayın. Bir ilişkinin takılmalık mı ciddi mi olacağı ilişki başlarken belli olur ve belirleyen kişi kadındır. Kadın kendini nasıl sunarsa erkek öyle alır. Sen ayrılma diye, kukusuz kalmamak için ciddi ilişki numaralarını kolpadan yapar erkek, emin ol süper bir şekilde inandırır. Bir ilişki nasıl başladıysa öyle biter.
111 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın kadın belirleyici oluyor doğru da ciddi ilişki kısmını anlayamadım pek
- 1 yıl
Şöyle: Kadın kendini ne şekilde arz ederse, erkekler de o arza karşılık gelen talep ile gelir. Yani takılmalık kız olduğu bellidir ama erkek çaktırmaz bedava kuku için. Kadın da buna inanır ve kendini değerli zanneder ve o ilişki biter. Sonra aynı kadın aynı döngüde başka "ilişki-LER" yaşar ve geri dönüşü olmayan bir duruma sokar kendini. Neofeminizm algıları kadınlara zarar verirken erkeklere bedava kuku veriyor.
Soran1 yılMantıklı çoğu kadın kolay kanıyor maalesef ama sonuçta iki tarafta alıyor alcağını işte
Soran1 yılTabi takılmalık kızlarla evlenmek isteyen evlenen erkekler de var
- 1 yıl
Sadece tencere kapağını bulur. Takılmalık kadın eğer 30'una gelip ağır hasar biriktirdikten sonra evlenmeyi başarsa bile onu kabul edecek erkek sence nasıl bir erkektir? Ayrıca şu hatalı bakış açını değiştir lütfen. "ama sonuçta iki tarafta alıyor alcağını işte" yazmışsın. Kadın bu tür ilişki modellerine girip çıktıkça yıpranıyor, kazandığı bir şey yok sadece kaybediyor. Erkek için ise tam tersi, kazanıyor, tabii ilişkilerini halka açık şekilde gav*atlar gibi yaşamıyor, çaktırmadan usulca gizli tutuyorsa.
Soran1 yılEvlenilecek kadın bakire kadın mıdır yani
- 1 yıl
Ayrıca hiçbir kadın geçmişini gizleyemez. Her mikro hareketi davranışı onun geçmişini 1 saniyede ele verir. En ufak zerrecik bir sinyal bile, değerli kaliteli bir erkeğin onu eş adayı yapmasına mani olur. Kadınlar bu tuzağa da düşüyor ayrıca belirtmek istedim.
- 1 yıl
Hayır bekaret şart değil. Erkek beyni, geçmişi 'risk' olarak kodlar. Partnerlerinde düşük partner sayısı ve sadakat geçmişi arar. Geleneksel toplumlarda ailenin 'onayı' ve 'geçmiş temizliği' şartı, kadının seçimini nötralize eder. Kadın 'seçer' ama evlilik kapısını açan erkeğin filtresidir.
- 1 yıl
Doğal seçilim kadının erkeği seçeceği şekilde gerçekleşti. (Evrim) Yani seçmeyi bilmeyen kadın geçmişini kabartır. Hadi 1 seçemedi 2 seçemedi 'max' 3. de evlensin artık 10 olmasın. Yani doğru erkeği seçmiş olsun. Kısaca evlenmek istemeyeceği bir erkek ile asla sevgili modeline girmesin. Uzaktan flört olur en fazla.
- 1 yıl
Mesela ben geçmişte 1-2 ilişkisi olmuş bir kadın doğrudan değerli sayılmaz. Eğer o 1-2 erkekten birini aldatmışsa. O zaman beni de aldatır, der takılır geçerim.
- 1 yıl
Bir kadının değerini korumasının formülü basittir. İlk olarak yaşlanmadan önce yani 30'a gelmeden önce evlenmeli yoksa bakire de olsa son değerli erkeklerin son tercihi olur. İlişki ve cinsellik geçmişi 1-2 taş çatlasa 3'ten fazla ve ne 'uzun' ne de tek gecelik olmamalıdır. Doğru erkeği seçmeye çalışan sadık bir kadın görünümü vermelidir. Yani 1-2-3 sevgilisi olmuştur 3-5 ay sonra onları şutlamıştır mesela. Güzel çünkü aldatmak yerine terk etmeyi tercih edip doğru erkeği bekleme pusuya yatma modeline geçmiştir. İşte bu değerli kaliteli erkeğin isteyeceği harika bir kadındır.
1 yılBen 20 seneden fazladır aldatmadım, üstelik (şimdi detay veremeyeceğim ama) çok ağır sınavlardan geçtim.
Aldatmayan erkek aldatmaz. Aldatmak bir karakter bozukluğudur, çevrenizdeki erkekleri düzgün seçin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAldatan kadar aldatilanda suçludur
Çünkü cinsiyet ayrımı yapmadan söylüyorum.
Herkes ne eksikse onu dışarıda arar12 Yorumla
Soran1 yılDoğru da elsiklik hisseden tarafın bunu belitmesi gerek bence anlamamış da olabilir diğer taraf
Cevap sahibi1 yılİletişim tabiki her ilişkinin en önemli unsuru. Taraflar birbirine istek ve arzularını, fantezilerini açık açık ifade edebilmeli. Yargılar mi, yadırgar mi on yargılari olmadan ve çekinmeden
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılVarmış ya bi çocuk vardı ben onunla olmadım başka kızlarla konuşmamıştı oldurmaya çalışmıştı başka kız ayarlicaklardı kabul etmemişti bi şaşırdım vfbgbg çocuğu tebrik ettim.
00 Yorumla
1 yılben aldatmadım ama artık bu ülkede gerek de yok bence deymez gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence anlatmak kadar kötü bir şey yok eğer karşımdakini seviyorsam onu üzmeyi neden isteyeyim ki Ama bazen ilk defa ilgi görenler oluyor O zaman şımarıyor sağa sola sarıyor ama hikayenin sonunda yine mutsuz oluyor merak etme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğini kimse aldatmaz ki. Göstermelik sevgiler aldatılır. 😃 Yani sevgi olmayan şey insanoğlunu yerinde tutmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılSevgilim varken başkalarıyla konuşmam bana göre değil bunu karşıdanda beklerim ama bana yaparsa alasını yaparım
00 Yorumla Herkes öldürür sevdiğini şiirini, kendi çıkarına uygun nasıl da söylemişsin. Oscar Wilde'ın şu an kemikleri sızlıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKeşke kadınlar da biz erkekler gibi kolay yakalansa 😂😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes aldatmaz. Sizin kişiliğiniz ahlakınız bozuk diye kirli pencerenizden bakıp herkesi kendiniz gibi kirli sanmayın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBen hiç aldatmadim öldü gitti sonrası zaten zaptedemedim kendimi kim denk gelirse
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. Aldatmayı kendine yakıştıramayacak kadar onur sahibi olan insanlar var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Bence herhangi bir sebeb için aldatan çok insan var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes aldatır sevdiğini diye diye bir laf yok boş boş lafları çevirmeyin
14 Yorumla
Soran1 yılHadi ya yokmuydu
Cevap sahibi1 yılYok
- 1 yıl
Aldatmis surtuk burada edebiyat yapiyor
Soran1 yılAldatılar erkek saldırganlığı var sende var bi kuyruk acın aptal
Gizli Üye(30-35)1 yılBen çevremdeki herkesin eşini aldattığını düşünüyorum
0165 Yorumla
Soran1 yılSen aldattın mı
Cevap sahibi1 yılSen?
Soran1 yılBen evli bile değilim
Soran1 yılSen evli misin
Cevap sahibi1 yılBunu çok merak etme
Cevap sahibi1 yılAferin
- 1 yıl
bu da yapmış aldatın gitsin erkekleri hal ediyorlar
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar iftiracı
- 1 yıl
yapmasan itiraf ederdin yan çizme
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar senin psikolojik sıkıntıların var
Cevap sahibi1 yılBaşından kötğ şeyler geçmiş
- 1 yıl
iftiracı diyene bak 😂
- 1 yıl
dök böyle gerçek yüzünü
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar dökecek bir şey yok 😀😀
Cevap sahibi1 yılİftira atan sensin
- 1 yıl
yapmasaydın söylerdin çünkü yalan mı 😂
- 1 yıl
kendinde biliyorsun itiraf edemiyon
Cevap sahibi1 yılÇoluğuna çocuğuna da iftira atarlar böyle inşallah tanımadan etmeden
- 1 yıl
herkes başkasını kendi gibi sanar sende öylesin
- 1 yıl
bakış açından bile belli
- 1 yıl
o yüzden herkese şüphe duyuyon
- 1 yıl
senin çocuğuna da sıkıntılı derler o zaman inşallah
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar neden birleşti söylemek zorunda hissedeyim kime kanıtlamaya çalışacağım
- 1 yıl
savunma moduna geçiş tipik yalancı hareketi
Cevap sahibi1 yılAnca iftira atarsınız tanımadan etmeden
- 1 yıl
hadi hadi kes numarayı yapmışın
Cevap sahibi1 yılBen seni burada takıldığın tiplerden değilim
Cevap sahibi1 yılBence nickin yanlış 1 tane bile yüzün yok… tanımadığın insanlar hakkında iftira atan bir yüzsüzsün :)
- 1 yıl
bende senin bildiğin saf tiplerden değilim zaten
- 1 yıl
yalancı seni yalanlarına kimse inanmıyor diye ağlama bu kadar
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar daha önce burada gerçek bir adamla karşılaşmadığın için afallaman normal
Cevap sahibi1 yılKaraktersiz ortamda yozlaşmış herkesi kendin gibi görmee başlamışsın. O yüzden üzerine gelmeyeceğim daha fazla
- 1 yıl
gerçek adam dediği de aldatan biri djdjfkdk seni başkalarından farklı olduğunu düşündüren ne
- 1 yıl
iftiracı diyene bak san şizofrene bağladı dkfkfk
- 1 yıl
bi de kendini iyi görür bu tipler
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar senin gibi iftiracılara pabuç bırakmamak ;)
- 1 yıl
dök bütün zehri ortaya çıkar karakterini
- 1 yıl
işte bu kadarsınız
- 1 yıl
yalancı olduğunu kendinde biliyorsun
- 1 yıl
gerçekten kaçmaya çalışıyon
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar zehir kusan belli. Tanımadan etmeden iftira atıyorsun. Bunun vebalini Allah inşallah yanına bırakmaz bir ömür çektirir
- 1 yıl
yalan konuştuğunu biliyorum çünkü
Cevap sahibi1 yılDiğer tarafta iki elim yakanda benden helallik alamadan gitmeyeceksin terbiyesiz
- 1 yıl
gizlenmen bile bi işaret tanınmak istemiyorsun şeffaf değilsin
- 1 yıl
soruya cevap bile vermedin çünkü yaptın
- 1 yıl
vizdan azabından cevap veremedin
Cevap sahibi1 yılBurada tek bir yalancı var oda tanımadığı birine iftiralar atan bi besleme
- 1 yıl
sensen helallik isteyen yok zaten karaktersiz
- 1 yıl
kendi kendine gelin güvey olma
- 1 yıl
sen yani
Cevap sahibi1 yılBen hep gizlideyim bu seni alakadar eder mi. Benim hakkımdaki tek bildiğin gizleniyor olmam ve buradan iftira atabileceğin gerçeğini mi çıkardın.
Buradaki erkekler zaten sizi böyle yüceltiyor onlara da yazıklar olsun.- 1 yıl
sorudan kaçmak demiştim ama ne hikmetse atlamışsın çünkü kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ama yok ya yemezler
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar her erkeğe istediğiniz gibi davranmazsınız. Sizde insansınız bizde. Ağzını payını almamak için birdahakine karşındaki insanı tanı öyle iftira at
- 1 yıl
başka erkekle konunun alakası ne konuyu farklı yöne çekme çabası mı bende işe yaramaz
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar sana bir şey kanıtlama derdinde gibi mi göründüm? Kanıtlamak istesem soru sahibi sorduğunda cevaplardım zaten
- 1 yıl
ağzının payını alan sensin hem aldatıp hem üste çıkmaya çalışamazsın
- 1 yıl
böyle lafı tıkarlar işte ağzına yalancı seni
- 1 yıl
bana değil zaten ona cevap vermediğin için
- 1 yıl
hâlâ konuyu farklı yöne çekme çabası içindesin
Cevap sahibi1 yılSen konuda bile değilsin? Gelip iftira atıp kaçıyorsun? Sana yorum mu yapılmış? Senin hakkında mı konuşulmuş? Ama kendinizi tanrıça görüyorsunuz? Ağzının payını alınca da kaçacak delik arıyorsun
- 1 yıl
kaçan yok tartışmadan kaçacak olsam tartışmaya girmezdim bu d yalancı olduğun gerçeğini değiştirmiyor istediğin kadar inkâr et
- 1 yıl
gerçekler değişmez
Cevap sahibi1 yılburada size ona buna yazan pısırık düşkün erkeklerden sandın ama geri tepince toparlayamadın tabi o yüzden sersemlemen normal
Cevap sahibi1 yılÖnce karşındakine merhaba de kimsin napıyorsun de sonra iftira atacaksan at yani önce TANI
- 1 yıl
hâlâ farklı konu sıkıntın mı var senin 😂 narsist
- 1 yıl
yalancısın lan işte itiraf et!
- 1 yıl
hâlâ üste çıkmaya çalışıyon bi de
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar sen kimsin ki kendimi sana kanıtlamaya çalışıp üste çıkayım
Cevap sahibi1 yılHayat gayen ne benim hayatımda neredesin ki sana bu kıymeti vereyim?
Cevap sahibi1 yılBi yorum attın diye sana tapmamı mı bekliyorsun. Yanlış erkeğe geldin başka yorumlara yönel
- 1 yıl
sevgilim var mk başkasından bana ne ne kendi kendine gelin güvey oluyon lan sen manyak mısın
- 1 yıl
yalancısın işte
- 1 yıl
sadece yalancı olanlar bu bahaneyi kullanır çünkü kanıtlayamaz
- 1 yıl
verdiğin cevaptan da belli zaten
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar kendin iftira atarken normalsin? Ben seni tanımadan iki cümle kurunca suçlu manyak adına ne dersen de onu oluyorum
Kalp terazini bir temizle bence- 1 yıl
yapmayan insan yapmadım der merak etme demez
- 1 yıl
neyi kıvırmaya çalışıyon
- 1 yıl
ulan sanki peşindeymişim gibi konuşuyon iftira mı mk bu şizofrenlik
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar senin inandırmak gibi bir gayem hiçbirzaman olmadı olmaz ki? İftiralarında boğul
- 1 yıl
iftira atan sensin yalancı
- 1 yıl
gerçeği biliyon sende
- 1 yıl
aldatmışın işte
Cevap sahibi1 yılBegüm birisi de seni tanımadan etmeden yorumlara böyle cümleler sarf ederse aklına bana yaptıkların gelsin inşalllahhh
Cevap sahibi1 yılAllah şahidim olsun sana asla hakkımı helal etmeyeceğim
- 1 yıl
senden helallik isteyen yok zaten ayrıca bütün erkeklerde senin gibi iftiracı zaten merak etme her gün olan bişi
- 1 yıl
şimdide siz çekin ki sen yalancısın zaten
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar karakter eksik olunca normalleştirmek doğal iftiranı anladım
- 1 yıl
dedi sevgilisini aldatan karaktersiz senden mi öğrenecez lan karakteri 😂
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar seviye gittikçe düşüyor sende gerçek yüzünü göster göster :)
- 1 yıl
bana sökmez bunlar senin kullandığın lafları kullanıyorum seviyesi düşük birine neden yüksek seviye gibi davranayım 😂
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar Farkettim seviyeni tanımadan iftira atmandan ;)
Cevap sahibi1 yılNeyse ki buradaki aç köpeklerden değilim ağzının payını rahatça verebiliyorum
- 1 yıl
daha çok eziliyor gibisin 🤣🤣🤣
- 1 yıl
iftira değil gerçek
- 1 yıl
yalana devam demek ha ne karaktermiş ama dufufjfı
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar karakterler ortada iftiracı
Cevap sahibi1 yılVebani tüm sevdiklerinin boynuna olsun inşallah
Cevap sahibi1 yılAllah görüyor
- 1 yıl
bu nasıl bir yalancı özgüveni ya 😂
- 1 yıl
inşallah annende aldatır da yapmadım diye yalan söyler
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar karakterin doğrultusunda mesaj yazmaya başladın,
Maske düştü
Cevap sahibi1 yılKomik kişilik
- 1 yıl
güzel manipülasyon ama yemezler beddua edene beddua edilir dua edecek değilim 😂
- 1 yıl
böyle de 2 yüzlüsünüz işte
- 1 yıl
hak edene hak ettiğini dicen
- 1 yıl
noldu hoşuna mı gitti şimdi
- 1 yıl
zorladın zorladın kaba olmaya
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar sevgilinden çıkar inşallahhh
Cevap sahibi1 yılHakettiğinde fazlasını yaşarsın 😀
- 1 yıl
hiçte bişi olmaz ona
Cevap sahibi1 yılKarakter analizine soksak analiz bozulur
- 1 yıl
hak ettiğimi yaşıcaksam kraliçe gibi yaşarım
- 1 yıl
heh işte gerçek yüzünü göster fjfkfk
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar bence iftirasının tekisin
Cevap sahibi1 yılBenim açımdan hakettiğin şeyler pek parlak değil Allah yukarda o en iyisini bilir
Cevap sahibi1 yılBu iftiralar bugün döner seni bulursa ahım var unutma
- 1 yıl
bak bu da iftira mesela ama sen yalancısın zaten normal gerçekleri dememek için sorudan kaçtın
- 1 yıl
şimdide farklı bi tartışmayla konuyu dağıtmaya çalışıyon
- 1 yıl
ama yalancı olduğun gerçeği değişmiyor böyle yaparak
- 1 yıl
yalancı her zaman yalancıdır
- 1 yıl
Müslüman değilim zaten umrumda değil o yüzden inancın
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar iftiran zaten ana konu
Cevap sahibi1 yılDağıtan sensin iftiracı
Cevap sahibi1 yılBaban anneni aldatmadığı halde iftira yesin de gör o zaman
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar tüh sana yazıklar olsun
Cevap sahibi1 yılBelli karaktersizşiğinin sebebi
Cevap sahibi1 yılBende adam yerine koydum yazıyorum
Cevap sahibi1 yılGit sitedeki köpeklerle yazış
Cevap sahibi1 yılSeversiniz siz iftiracılar herkesi kendiniz gibi sanarsınız
- 1 yıl
adam değil kadınım zaten düşük IQlu
- 1 yıl
iftiracıda sensin
- 1 yıl
git karı kızla takıl sen herkes sen değil yalaka
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar terbiyesiz hakaret etmeyi bırak
Cevap sahibi1 yılSana yazıklar olsun
Cevap sahibi1 yılAynı iftiralara maruz kal inşallah
- 1 yıl
babam yok zaten ağla kudur
- 1 yıl
gber inşallah
Cevap sahibi1 yılİftiralarına yenisini ekliyorsun karakterinde eksiklik var galiba
- 1 yıl
yalancı 2 yüzlü seni
- 1 yıl
karaktersiz köpek
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar nickinden belli kimin ne olduğu
- 1 yıl
sende karakter ne arasın yollu
- 1 yıl
senin gibi insanları tasvir ediyor işte ukala
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar terbiyesiz
- 1 yıl
ukala
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar belli kim ukala saygı yok saygı
- 1 yıl
deminden beri hakaret eden saygı diyor djfjfjd yiyorlar mı öyle
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar karşılık vermek hakaret değildir
Cevap sahibi1 yılDurup dururken sana da bugün iftira atarlar bakalım sen sakin kalacak mısın
Cevap sahibi1 yılŞahsına kimsenin laf etmem ben bana dokunulmadığı müddetçe
- 1 yıl
ben sana hakaret ederek konuşmadım sonuçta kendini avutmayı kes boş laflarla
- 1 yıl
sanada inşallah daha fazla kaba davranırlar o zaman
- 1 yıl
beter ol
- 1 yıl
hem sevgilisini aldatmış hem üste çıkıyor
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar yazıklar olsun sen gelip salça oldun
Cevap sahibi1 yılSana da biri bela olur inşallah
Cevap sahibi1 yılKene gibi yapışır
Cevap sahibi1 yılTerbiyesiz iftiracı
Cevap sahibi1 yılToz ol benim yorumumdan
- 1 yıl
kes sesini yollu pislik seni
- 1 yıl
hem aldat hem üste çıkmaya çalış ahlaksız
Cevap sahibi1 yıl@2Yüzlüİnsanlar terbiyeni takın
Cevap sahibi1 yılAlışmışsınız aç pısırık erkek müsvettelerine kaldıramadın tabi gerçek erkek görünce sağa sopa saptırıyorsun
Cevap sahibi1 yılHakettiğin değeri kendi. Yaratırsın saygı duyulmasını istiyorsan önce insan olacaksın iftira atmayacaksın
- 1 yıl
kendini gerçek erkek sanman baya komik sevgilisini aldatan biri olarak baya yüzsüz çıktın sen asıl sen terbiyeni takın deminden beri hakaret ederek konuşurken iyi dimi sana yapılınca mı terbiyesizlik olduğu aklına geldi sizin gibilere az bile demişim köpekten betersiniz siz kendi kendine de gelin güvey olma ben sana bakmam
Gizli Üye(25-29)1 yılŞunu samimî söylüyorum ki 4 yaşında ki çocuklar daha mâkul ve daha mantıklı sorular sorarlar ve soruyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes niye diyorsun nerden biliyorsun da emin konuşuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBunu kim diyorsa hadi ordan ordan herkes aldatırmışmış
00 YorumlaAldattım ve piṣman değilim, erk*klere herṣey müstehak.
22 Yorumla- 1 yıl
Seni aldattığı için aldatmışsın galiba, intikam duygusu gibi geldi bana
- 1 yıl
Aldattım kelimesinden sonra "pişman değilim" i ekliyorsan bana içinde biraz pişmanlık var gibi geliyor.
Bu arada erkeklere her şey müstehak diye genellersen kadınlara da aynı tarife uygulanabilir. Her insan kendine özeldir; şerefsizlik şerefsizliktir, kadını-erkeği yok bu işin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBen kaldım krdş ben kaldım..
10 Yorumla
1 yılSizdeki rahatlık diğer kadınlarda yok anladın sen
00 Yorumla
1 yılsevmeyen aldatir, herkes aldatir sevdigini ne? sevgili olma o zaman git seks arkadasligi kur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Sevdiğimi aldatmadım
00 Yorumla
1 yılHerkes aldatırk sevmediği kıskanc kişiyi
20 Yorumla
1 yılBen aldatmam asla
04 Yorumla
Soran1 yılHah asla asla deme bence
- 1 yıl
Komik olan nedir? Kendimi biliyorum.
Soran1 yılKendini biliyosundur yapmıcak birisindir bişey diyemem ama büyük konuştun lafını yememen dileğiyle
- 1 yıl
Merak etme değişmedik
1 yılAldatmak karaktersizliktir aldatmadim aldatmam.
10 Yorumla
1 yılNe sacmaliyon lan kaşar
00 Yorumla
1 yılBence yok aldatmayan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılBu zamana kadar aldatmadım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılÇogunla aldatma vardır
00 Yorumla
1 yılilkini çok aldatmıştım hak etmişti
02 Yorumla- 1 yıl
eder
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılSevsemde sevmesemde aldatmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen varım. Evliyken de yapmadım. )
00 Yorumla
1 yılHerkes karaktersiz değil elbette var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılkonu cinsellikse gerisi teferruattır
00 Yorumla Her ihanet sevgiyle başlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
1 yılcinsel olunca çok oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAldatmadım aldatıldım
00 Yorumla Hiç aldatmadım çünkü hiç sevgili yapmadım 😃
00 Yorumla
1 yılAladatildigim icin hep aldatmadım hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben aldattım hepsini
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSende aldattın sanırım
02 Yorumla
Soran1 yılYani aslında yabancılarla konuşmak bile aldatmak sayılıyomuş falan herkes aldatıyor o zaman
Cevap sahibi1 yılİfşa olmadan konuşulur bence aldatma sayılmaz
1 yılEyşannn sjsj ben kaldım kardeş ben kaldım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl aldatmayalım ablacım günde 1 kere veriyor 😅
00 YorumlaAldatmayan vardır herkes aynı değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Benn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAldatmadım hiç
01 Yorumla
Soran1 yılTebrikler
1 yılSeven aldatmaz.
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten seven çok az yiğenim
- 1 yıl
30 yaşındayım ve ben bunu yaşıyorum sevdiğime birlikte kimseyle aldatmadim. Mecbur sebeblerle sevdiğimden ayrıldık.
1 yılGunahimi ne aliyon
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBen 🥺🥺
00 Yorumla Diye diye ülkede karakterli insan kalmadı 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNormalleşmişmiii
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vardır aldatmayan
00 Yorumla
1 yılVar tabi ki
00 Yorumla
1 yılBen.
00 Yorumla
1 yılzaten kimse kabul etmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılVar elbette
00 Yorumla - Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat