Herkes sürekli birbirini aldatıyor hiç aldatmayan var mı?
Ben türümüntek örneği miyim yoksa?
Herkes sürekli birbirini aldatıyor hiç aldatmayan var mı?
Ben türümüntek örneği miyim yoksa?
Ben aldatmadım hiç zaten sevgilim de olmadı ama olsaydı kesinlikle aldatmazdım öyle bir karaktersizlik yapmam. ama buz zaman da aldatılanlar değer görülüyor hep
Cevap
8Cevap
kimseyi aldatmadım ömrümde çok şükür 🤲🏻 bundan sonra da Rabbim şaşırtmasın şeytana uydurmasın kimseyi aldatmıyım inşaAllah
Amin amin benimde en iğrendiğim şey bu
Hiç sevgilim olmadı bu yüzden nötr
Olursa yapma knk yazıl günah
Öyle karakterde biri değilim
Türümüntek. Rastlantısal güzel sözcük.
Aha evet güzel denk gelmiş
Ben de hiç aldatmadım
Helal valla
Evlilik öncesi de sonrası da
Ben hiç aldatmadim
Güzel helal
Aldatanin kendine saygısı olmadığı gibi karşısındaki insana da saygısı yok
Aynen öyle birde gereksiz bir durum kimseye o kadar muhattaba girmeye gerek yok.
Ya aldatmanin asli unsuru cinsellik... Eee sen eşinle sevgilinle vs vs cinselliği yaşıyorsan çok saçma geliyor aldatma bu mantıkla
Baxıları heyecan arıyor ya da hala tercih edilebilme arzusu oluyor saçma sapan durumlar birde kendini bastırmamak lazım bu konuda birini beğenirsin bu normal ama onunla muhabbete girmek için kırk takla atıyorsan konuşmasan bile aldatmış gibi olursun bence
Valla ben sevgililik ve evli kaldığım sürece kimseyle işim olmadı... Şimdi özgürüm o ayrı ama...
Helal vslla bsncede olmssı gereken o ben zaten evlendim kimseyi gözüm görmüyor eşim dünya iuisi tatlısı yakışıklı da her seyi haberli yaparım kısıtlamaz. Onu kaybetmek en büyük korkum
Aldatmak önce insanin kendine ihanetidir bunu bilir bunu söylerim...
Vardır illa
Allah herkesi öyle güvebilir kişilrle karsılastırsın
Amin
Var.. sen de mi aldatıldın
Yok bn aldatılmsdım da aldatmadım da ama hayat bu belli olmaz
Oldu mu aevgilin
Evet evlendik çok iyi ilişkimiz
Ha korkun var yni
Yo korkmuyorum da ekonomik özgürlüğüm var zaten ayrıca güveniyorım da eşim beni üzxek en ufak bir şey yapmaz.
Yapmz ya merak etme.. içini rahat tut
Ne iş yapıyorsun
Yoktur ya
Ben varım
Sende aldatmışsındır
Sana yalan borcum mu var
Yok ama aldatmışsındır az da olsa
Azı çoğu nasıl oluyor acaba? Zaten tek sevgilim oldu onumlada evlendim şimdi eşim çok mutluyuz da
Ben yapmam asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?