Yapılan araştırma gore tesadüfen başlayan aşklar daha uzun ömürlü ve kalıcı oluyormuş
Stanford Üniversitesi' nin yaptigi araştırmaya göre Arkadaş ayarlamalari bile daha kısa sürüyormuş siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Yapılan araştırma gore tesadüfen başlayan aşklar daha uzun ömürlü ve kalıcı oluyormuş
Stanford Üniversitesi' nin yaptigi araştırmaya göre Arkadaş ayarlamalari bile daha kısa sürüyormuş siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Katılırım :) Son kız arkadaşımla 7 senedir beraberdik. Eskiden ortak bir tanıdığımız ile birlikteydim. Ondan ayrılınca bu kız arkadaşım yine ara ara konustuğumuz gibi yazdı.''naber, nasılsın''' falan diye. O zamana kadar hep ingilizce konusurdum. Fakat o Rusça yazınca dur ben de Rusça cevaplar vereyim dedim. Rusçam o dönem başlangıç seviyesi işte alfabeyi biliyorum, okuyorum ama ne okuduğumu anlamıyorum, naber nasılsın, acıktım, iyi günler falan ''. Neyse Rusça olarak ''karina dan ayrıldıktan sonra kız arkadaşın olmadı mı'' yazdı. Bende cevap olarak ''kolay kolay sevemiyor, aşık olup ilişkiler kuramıyorum'' yazdım. Gönderdim. Gönderdikten sonra okuyorum orada ''seni seviyorum'' yazıyor yanında da anlamını bilmediğim bir kaç kelime. Tabi anında fark edip ''ne yazdım lan ben'' diye düşünerek çeviriyi açtım. Bunları yapmadan önce de baktım whatsappta ''yelena yazıyor'' ibaresini gördüm. Yalnıs anlaşılmasın diye ingilizce olarak bir dakika bir şey yazma dedim. Döndüm bir baktım çeviriye !! ben sadece sana aşığım ve seni seviyorum'' yazmışım. Sonra ben check ederken o da yapıştırdı bende senden çok hoşlanıyorum falan diye. Sonra durumu açıkladım defalarca özür diledim. Peki dedi falan üzüldüğünü çok belli etmedi. Ama daha sonra çok üzüldüğünü duydum ortak arkadşlarımızdan. Özür mayetine biraz espri şaka yollu yaklaştım derken, öyle yalnışlıkla sevgili olduk. Ulan ne yazdım be yoruldum.
Güzelmiş ama güzel şeyler yaşamışsın:))
Teşekkürler :))
Şimdi bu soruyu okuyunca şöyle bir durup düşündüm Benden Tesadüfen Aşık olup, 36 yıllıdır (maşallah bize) evli biri olarak...
Hani o gün eşim o parfümü sürmemiş olsa, saçlarını kuaförde şöyle güzel bir yaptırmış olmasa... Mevsimlerden de yaz olmuş olmasa, Giydiği o güzel elbise içersin de harika görünüyor olmuş olmasa, ben de ona dönüp ‘Affedersiniz, bu falanca kayıt sırası mı?’ diye sormamış olsam... O da bana, ‘Evet evet, bu onun sırası’ deyip üstüne bir de ‘Siz de aynı şey için sıra bekliyorsunuz?’ dememiş olmasa... Ay havalarda çok sıcak burası da çok havasız diye elinde ki dosyayı yüzüne yelpaze edip saçlarını dalgalandırıp... Yani kısacası, o gün bütün bu tesadüfler bir araya gelmemiş olsa... Şimdi kim bilir kime aşık olurdum?
Aaa bak cok güzelmiş ömür boyu mutluluklar dilerim allah bozmasın hep mutlu kalın:))
EİC için Teşekkürler ederim
bu konuda bir dipnot eklemek de isterim bir şey için uygun zemin oluşturulmuş ise! Ya ne enteresan çok iyi bir tesadüf denilemez. Lütfen bir gün değil her gün karşınıza arayıp da beklediğiniz gönlünüzün prens yad prensi ile karşılaşma ihtimalinin olabileceğiniz düşünerek kendimize her yönden bakımlı, kontrollü, temkinli ve bilinçli olmak gerekiyor. :D yani Aşık olduğum bayanın süslenmiş olmasından tutun biyolojik durum bile müsait olmalı
Doğrudur bence. Ben hayatımda bir defa aşık oldum, o da tesadüfen gerçekleşen bir süreçti. Üstünden uzuuun yıllar geçti ama hala güzelliklerle hatırladığım harika şeylerdi yaşadıklarımız.
Bir defa da olsa yasaman güzel bir şey
Evet o duyguyu, o dünyayı yaşamış olmak çok güzel.
Ayy şu görsel tam benlik, acayip güldüm 😂😂 Ya hakikaten, bazen kaderin oyunları mı, tesadüflerin tatlı kaosu mu bilemiyorum ama hayatın bize getirdikleri en tatlı sürprizler genelde hiç beklemediğimiz anlarda oluyor. Bence tesadüfen çıkan aşklar biraz daha heyecan verici geliyor bana, ruhun spontane dansı gibi! Düşünsene, bir anda biri çıkıyor, kalbini hafiften bir titretiveriyor 💫 O yüzden, tesadüfen başlayan aşka kalbim açık! Senin de alnına kısmet mi yazılıyor ne, dikkatli ol, aşk kapını çalabilir! 😏
Cevap
14Cevap
En güzel aşklar tesadüf ile başlar mi diyeceğiz o zaman🙃 bilemiyorum ya aşk zaten süreli bir duygu nereden geldiğinin bir önemi yok gözümde
Çok doğru kalick aşklara diyelim o zaman:))
Sevgiye dönen saygısı ve tutkusu baki ilişkilere 🥳
🙏👍🤜🤛💞
aşka inancım yok benim
Askların tesadüfen başlaması gerçekten mümkün, çünkü bazen hayat beklenmedik şekilde insanların yollarını kesiştirir. Bu tür karşılaşmalar genellikle doğal ve samimi olur, yani planlanmamış ve sürprizlidir. Aynı zamanda, ortak ilgi alanları veya benzer değerler de insanların birbirine çekilmesine neden olabilir. Ancak, bazen de gerçekten anlamlı ve güçlü bağlar kurmak zaman alabilir ve biraz çaba gerektirebilir.🎊
Başlayabilir 😀
Önemli olan eşleşme, yani kişilerin etkilenecekleri özelliklerin karşılıklı var olması. Bu ilk anda aniden de fark edilebilir zamanla sonradan da fark edilebilir.
Bence tesadüfen veya değil önemli olan nasıl başladığı değil de nasıl devam ettiği. Çünkü başlangıçta olan aşk değildir olamaz. Aşk bütün özellikler eşleşince olandır...
Gene yapay zeka gibi cevap verdin:))
Katılıyorum ansalamadiktan sonra birbirini her anlamda tamamlayamadiktan sonra hersey fasa fiso: ))
Yaa şaka diye dedim kusura bakma bunu senle daha önceden konuşmuştuk diye saka olsun diye dedim :))
Ayrıca senin yorumlarını severim ben mantikli ve gerçekçi: ))
Kötüymüş ama olsun uğraşmak güzel: )) allahim çok gıcığım
Başlama ihtimali var, hiç beklemezsin ama bi bakmışın sevmeye başlamışın farkına bailamışın bea. Aşk değil ama sevgi altını çiziyorum
Ask seni bulsun:))
Doğru ablam haklısın: ))
Aşk tesadüfleri ve imkansızlıkları sever zaten
Bencede en güzel aşklar böyle zaten:))
Kesinlikle öyle 👍❤️
Başlar ama zamanında güzel her şey. Zamanı geçince bozulmuş peynir gibi olur.
Aklin fikrin yemekte:))
Ahaha yemek görmek istemiyorum var ya artık 🤣
Ama örnek olarak cidden öyle 😂
İyi iyi Ankara'da iyi bakmışlar sana kaç kilo aldin
Ankara 'da değil canım Antalya'ya gittik ya otelde artık yiyecek yer kalmamıştı. Bir hafta bir şey yemezsem acıkmam yani 🤣
Tesadüf değil tevafuğa inanırım ben. Yazılmışsa kaderde illa Bi yerden çıkar
Katılıyorum 🤝
Katılıyorum, arayan bulamaz zaten öyle bir şey yok. Olsa da doğal akış değil zoraki, zoraki şeylerin sağlıklı olması mümkün değil.
Eğer tek taraflıysa biraz zor
Karşılıklıysa belki bir ihtimal.
Evet başlar, birbirine her şey olduğu gibi kabul eden çiftlerse daha uzun sürede yaşar. Her insan birbirini birşeyleri kabul etmesi zor.
Başlasınnn beee
Başlasın ask sana gelsin seni bulsun : ))
Görsel iyimiş. Tesadüfler iyimiş
Amman espri olsun diye koydun iste:);
Haklısın buraya kafa dağıtmaya geliyoruz Melankolik takılmaya gerek yok ara sıra böyle espriler yapıyorum:))
Biraz mi maşallah gerçekten cok şakacisin eğlenmeyi seviyorsun belli belli 13 gün geçmiş uzerinden:))
Olmaz ayıpsın 😂
Tesadüf qska inanirim
Başlar bütün aşklar öyle başlar
Doğal olarak gidiyor zaten ondan olabilir
Hoşlanmaya o an ki büyük işli sonucu başlar aşk
Tesadüf ile başlayan aşk güzel bir duygudur.
Sanmam
Başlamaz.
Ne desek acaba
Zaten aşk tesadüfleri sever
pek inancım yok
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?