Sevgilimin eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum?

Sevgilimle yaklaşık 8 aydır birlikteyiz ilk zamanlar sürekli buluşurduk ama bu zamanla değişmeye başladı arkadaşları ile buluşucağı zaman bizim buluşmalarımızı araya sıkıştırmaya başladı ya da sadece evde buluşur olduk bunları konuştuğum zaman içerisinde vaktinin çok olmadığını sınavı dert ettiğini ve iki tarafında gönlü hoş olması kimseyi kırmak istemediği için böyle davrandığını söyledi ama bu bence bir sorun ve çözüm yolu bulamadığını söyledi kendi hayatı için benden çözüm yolu bulmamı istedi bu konuda ona karışamayacağımı söyledim artık günde aramaları da azaldı ve mesajlarıda sizce ne yapmalıyım bu durum soğutmaya başladı gibi siz olsanız ne yapardınız
Güncellemeler
11 ay
bu konunun üstüne kavga ettik ve bir sonucs varamadık ama ben hep soğuk davrandım geçtiğimiz günlerde çok sevdiğim bir ablamın istemesi vardı ve orada da tartıştık kendisi gene akşam arkadaşıyla buluşacağını öncesinde gene benimle buluşmak istediğini söyledi (istmede olduğumu bir üst mesajda söylemiştim) ve orada durmak zorunluluğum olmadığını söylerek bana karşı tavır aldı daha sonra anlaşamadığımızı söyleyip görüşürüz dedi hala bir sonuca varamadık o gün bugündür konuşmuyoruz
Sevgilimin eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum?