Sevgiliniz artık eskisi kadar bakımlı ve formda değilse ondan soğuyup ayrılmak ister miydiniz?

Sevgiliniz artık eskisi kadar bakımlı ve formda değilse ondan soğuyup ayrılmak ister miydiniz?

Kendi adıma kimseyle fiziki özelliklerine göre birlikte olmam. Ruhen, zihinsel ve vizyon olarak, dünyaya bakışımız ve hayallerimiz, hedeflerimiz olarak, en önemlisi kâlben uyum benim biriyle sevgili/eş olup olmayacağımı belirler. Fiziksel nitelikler bence sadece pastanın çileğidir. Fakat bakımlı olmaya yine de önem veriyorum. Kendim ıssız bir adada bile olsam bakımlı olmayı mühimserken, sevgilim/eşim birliktelik sırasında bakımlı olmayı önemsemiyorsa onunla anlayışla ve tatlılıkla konuşurdum. Ruh halini, modunu anlardım. Sorun neyse çözüm üretirdim ve sevdiğim erkeği yeniden bakımlı olmaya motive ederdim.
Yani eğer bir rahatsızlığı yoksa bir hastalık geçirmiyor bir tedavi görmüyorsa sadece keyfi olarak fazla kilo o da yoksa kendisini bu konuda uyarırım çünkü ben de yediğimi içtiğimi dikkat ederim birisiyim öyle keyfi olarak kendini şişirmesini istemem ileride evlilik çocuk ve benzeri şeyler olduğunu bir tonladım problem olabilir ama onun dışında istemsiz olarak sağlanmasın sıkıntılar varsa tabii ki tedavisi için destek olurum
Doğru..
Teşekkür ederim
En iyi cevap için teşekkürler
Rica ederim
☺️😆
Benim için fark etmez.. yani ben sevgilimin kilosuna görünüşüne bakmam ona aşık olurum olduğu gibi
Öyle.. Bu arada düşüncelerinizi çok takdir ettiğimi söylemek istiyorum abicim. Yani genel olarak ne zaman denk gelsem çok doğru buluyorum görüşlerinizi..
Cevap
8Cevap
Hayır her şeyin bir çaresi var, ayrıca balık etli seviyorum işime gelir. :P
Hayır herşeye rağmen o benim dünyamdır
Müq <3
Hayır sevgimi bunlar belirlemiyor sonuçta
Başta görünüşle başlamış olan biri için bayağı zor olurdu heralde...
Uyarırım çünkü kilo sağlık problemlerine yol açabilir
Sevgilim yok erkeklerle işim yok
Ben kendime dikkat ediyorsam karşımdaki insandan da aynı hassasiyeti beklerim. Bunu göremezsem işler değişir.
fiziğine bakıp aldık bozarsa bozarım
Umursamazsa bu konuda sorgulanabilir
Doğru.. Ama en iyisi doğru iletişimle sorunları ortadan kaldırmak..
Evet kesinlikle
:)
Kilo verdirtiriz
Düşüncem değişmezdi
Hayır ayrılmam
Terk ederim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?