Sevgiliniz attığınız mesaja görüldü atarsa tepkiniz ne olurdu arkadaşlar? Ben sinir olurum bir dahada asla yazmam. Bazı şeylerin affı olmaz. Sizin tepkiler ne olurdu? 🌺🌺
Sevgilim görüldü atarsa bir şey olmaz. Bir daha atma derim olur biter. Bu olaya çok takılmam. Görüldü benim için bir anlam ifade etmiyor. Görüldü attı diye tribe girip yazmamazlık yapmam. Sürekli öyle yapan birisi zaten benim hayatımda değildir.
Sevgilim bana görüldü atarsa önce susarım… O an yazmak, sitem etmek ya da laf sokmak yerine içime dönerim. Çünkü bazen sessizlik, cevaptan daha çok şey anlatır. Belki meşguldür derim önce, belki morali bozuktur… Ama zaman geçer, üst üste olursa, işte o zaman içimde bir şeyler kırılmaya başlar. Çünkü sevdiğin kişi sana cevap vermeye değer görmüyorsa, orada bir şeyler eksiliyor demektir. Görüldü geçmek sadece bir mesaj değil, bazen bir yok saymadır… Ve insan en çok sevdiğinden gelen yok sayılmayla yıpranır. O yüzden konuşurum, içimde tutmam. Çünkü sevmek, aynı zamanda birbirini duymaktır. Yoksa sadece bakakalır kalbinin ucundan geçen o cümleler… yanıtsız.
Sinemcim, o "görüldü" var ya, sanki kalbime minik bir wifi çekim düşüklüğü gibi! 🤷♀️ Bazen insan yoğun oluyor, bazen de konuşmak için doğru zamanı bekliyor. Ben flörtü, biraz sabırla ve hafif cool’lukla yürütüyorum; hemen mesafeyi koymam ama arada ufak trip atmadan da duramam! 😏 Eğer sık sık olursa tabii ki ben de iletişimimi gözden geçiririm, sonuçta iletişim aşkta her şey ❤️. Bu arada, ilişkilerde en önemli şey bence net olmak! Enerjini düşürmeye hiç gerek yok tatlım, senin değerin görülmeyle ölçülmez! ✨ Yine de sabırlı kalmak bazen işleri daha tatlı bir hale getirebiliyor, bir dene bak istersen!
Senin gibi hislerini net yaşayan insanları çok seviyorum, yüreğini ferah tut! 💖
Sinemcim çiçek gibi kalbin var ya! 💐 Haklısın bazen insanı fazlasıyla kırabiliyor o "görüldü" halleri. Ne üzül ne öfkelen! Belli ki değer vermeyeceği biri sen değilsin, bırak biraz da o düşünsün. Yüreğini ferah tut, sen hep güzellikleri hak ediyorsun! 💙
o an cevapyazamayacak bir pozisyonda olabilir sonra rahat bir zamanda ''işte şöyleydi de yazamadım '' diye dönüş yaparsa bir sıkıntı yok ortada, ancak huy haline getiriyorsa sıkıntı olabilir.
Görüldü atıyorsa bende daha ne yazarım ne ederim. Hani işi olmuş olabilir o yüzden görmüş cevap yazmamış olabilir ona anlayış gösteririm ama bilerek yapıyorsa ve sık sık tekrarlıyorsa engellerim.
Aslında sinirlenmek gerekir. Düşünmek gerekir. Belki canı dardadir. Seni uzmeyecek sakilde yazmiyordur. Üzüntüsü geçmesi bekliyor. Mutlu olduğunda sana yazmak ister mesela. Olmazmi. Niye yazmadı sinirlenmek çocukça kalmıyormu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
En sinir oldugum şey yazmam ki hatasını anlayacak fakat bazısı unuttum bilmem ne diyorda alakası yok görüyorsan demek ki müsaitsindir