Sevgiliniz görüldü atıp gitse ne yaparsınız?

Dün 3 saatlik falan tren yolculuğum vardı. Tren boyunca benimle misin dedim eveet tabi ki falan dedi. Genelde de saatlerce konuşuruz akşamları zaten. Yarım saat konuştuk ama sonra görüldü attı bir anda ve gitti. 3 saat gelmedi. Ben trenden indim o zaman yazmış geldim diye. Ben de bilerek cevap vermedim. Sonra da uyudun mu ya, o zaman iyi geceler diyip ağlamaklı emoji bırakmış. Sabah da sen zaten bana yazma hiç off yazmış 8 de. Ben de az önce online ders için uyandım diyip dün görüldü atıp 3 saat gelmeyen sen değil misin dedim. Neden böyle yaptın diyip bir de tren boyunca seninleyim diyordun dedim. Sonra da evet 3 saat benimle oldun, görüldü atıp gittin dedim. Tamam bir sebebi olabilir ama önce geldimm demek yerine, uyudun mu ya demek yerine açıklamasını yapsın. Sabah bile trip atıyor sen bana yazma zaten hiç diye. Açıklaması varsa trip atmak yerine açıklamasını yapsın doğru mu? Kimin trip atması gerekiyor? trip atıyor bir de. Ne düşünüyorsunuz sizce kızarak iyi yaptım mı? ben de bundan sonra ona böyle yapacağım. Dün yaptım bile. Gördüğüm halde, cevap verebileceğim halde vermedim. Bundan sonra da böyle yapacağım. Bu ilk değil bu arada. Geceleri 4-5 saat konuşuyoruz ben ona 5-10 dk bekle diyorum o da çabuk gel bekliyorum diyor, gidiyorum bir şeyler koyuyorum max 10 dk sonra yazıyorum ama bir bakıyorum yok. Sabah da uyumuşum diyor. Abi bana neden çabuk gel, bekliyorum falan diyorsun o zaman? Bunu 2-3 kez yaptı. Dün de bunu yapınca sinirlendim iyice.
Sevgiliniz görüldü atıp gitse ne yaparsınız?