30 yaşındayım Kalp ameliyatı oldum nasıl evlenecegimmm?

İlk önce bu bir soru değil normal hayatda bu derdimi kolay kolay anlatamadığım için burada sizlerden fikir almak istedim ilk öncelikle 30 yaşındayım 2 sene önce kalp ameliyatı oldum hastalığımın normal hayatımı etkileyen hiçbi tarafı yok dışardan bakıldığında çakı gibi duruyorum hala Ama zaman zaman yorulduğumda nefesimde şıkışmalar oluyor yakışıklılık durumuma gelincede iyi sayılırım yaşımı gostermiyorum yani baksanız 24,25 dersiniz max iş durumumda iyi şükür şimdi gelelim asıl konuya haliyle yaşım geldide geçiyor evdekiler bi yandan baskı yapıyor evlenmem için bi yandanda Bnde istiyorum bakıyorum etrafımda herkes evlenmiş bekar ve 30 yaşında bi erkek olarakda hic biyere sığamıyorsun ama benim aklıma takılan konu yeni tanışdıgım bi kıza ameliyat olduğumu nasıl söylerim kalp deince herkes ameliyatın ne olduğuna bakmadan olumsuz düşünür yaşım biraz daha genç olsaydı bu kadar takmazdım karşımdaki kızda genç yaşdaki ilişkilerimizda oldugu gibi duygusal deilde mantıksalda bakacakdır maddi durumumda göz boyayacak kadar değil orta segmente bi aracım var evim yok memurum ne düşünmeliyim sizde karşımda yeni tanıştığım birisine rahatsızlığımı hemen söylemelimiyim nasıl söylemeliyim siz olsaniz napardinzz

30 yaşındayım Kalp ameliyatı oldum nasıl evlenecegimmm?