Bazı kişiler sevgililerini gizlemeyi tercih eder, bazıları ise mutluluğunu herkesle paylaşmak ister. Bu tamamen kişisel tercihtir.😇 Gizlemek her zaman kötü bir şey değildir, özel yaşamak isteyenler olabilir. Kimi nazardan korkar, kimi emin olduktan sonra paylaşır mutluluğunu.🌺 Peki sizin tercihiniz ne arkadaşlar? 💕
Paylaşmam gereken insanlarla paylaşırım. Bazı insanlar sizin mutlu olmanızdan nem kapar. Kötü anınızı kovalar. Bu en yakınında tuttuğun insan bile olabilir çok iyi gözlemlemek gerek. Bu yüzden sevgilimi, ailemi, kendime özgü şeyleri herkesle paylaşmak taraftarı değilim.
Bana göre benim sevgilim varsa kimseye demem ama sevgilim hiç olmasını istemiyorum orası da ayrı olursa bir gün büyük konuşmak istemiyorum 🤣🤣 ne desem hep oluyor çünkü
Belli bir süre sonra paylaşırım şimdi kem gözlüler var nazarları değer gözleri olur bende onların gözlerini oyarım o yüzden tam oturduğu zaman iş ciddiyete binince
Pis gözler 2 gram mutluluğu görünce içine ediyorlar 3. Kişile3 yüzünden ayrıldım sevdiğim insandan kimseye söylememek en mantıklısı taa ki evlenince bir davetiye gönderirsin çatlayıp kudursunlar diye 😎
ben gizlemeyi tercih ediyorum sonra bozuluyor baska birisyle konusmaya baslayinca aaa kanka sende herkesle flortlesmeye baslamissin oluyo kimseden bir sey duymak istemedigim icin kimseye anlatmıyorum bir seyleri gerekte yok zaten