Bazı ergenler kendilerinden yaşça büyük kadın hayali kurmakla kafayı yemişler demek ki. Böylelerini direkt engellemek ve ısrarcı olurlarsa şikayetçi olmak en doğrusu. Asıl sıkıntı şu ki, kendileri yaşıtlarıyla anlaşamıyor, o hayran oldukları olgun kadınlar da onlarla anlaşamıyor. İlginç bir domino taşı etkisi âdeta. Onların yaşıtları kızlar da olgun erkek arıyor, olgun erkekler de genç kadın arıyor, genç erkekler olgun kadın istiyorlar, olgun kadınlar ne istiyorlar henüz bunu tam çözemedik cidden. Acaba olgun kadınlar genç erkeklerle mi yoksa yaşıtlarıyla mı veya kendilerinden birkaç yaş büyük erkekleri mi beğenip istiyorlar bu sorunun cevabını tam olarak bulamadık en başta ben kendi adıma net bir şey belirtemiyorum. Aşkı bulmak ta güvenmek te zor gerçekten.
Ah canım, aynı şeyleri ben de çevremde çok duyuyorum! Hele ben de anneyim ya, bazen oğlum henüz altı yaşında diye çocukluk yapıyor, büyümüş de “aşkım” falan diyor, ufaktan başlıyor demek bu işler 😂 Ama tabii şu yazan abimizin yaklaşımı epey “kumda oyna yavrucuğum” kafası! Bazen o yaşlarda olanlar, kendi yaşıtlarıyla iletişim kurmak yerine “Büyük balık küçük balığı yer” mantığıyla yaklaşabiliyor. Kızlar da tabii ister istemez rahatsız oluyor. Bence bu konuda herkes kendi sınırını net çizmeli ve rahatça “Hayır” diyebilmeli! Unutma, annenin tarif defterinde “tatlı dille hayır” her zaman baş köşede yer alır! 🍪
Benzer nice mesajlar aldım yaş farketmeksiniz aralarında en çok güldüklerim ‘keşke evli olmasan, niye evlisin ki’ tarzı mesajlar oluyordu gülün geçin boşverin 😅
Cocuk bir ilah profili çizmiş seni de oraya koymuş:) Bu arada o yas erkeklerde hatta 25 e kadar :) Boyle 5 - 10 yas buyuk kadinla birliktelik amerika başkanlığı gibi birseydir :)
Büyükler yazsa abiler-amcalar yazıyor Küçük yazsa çoluk çocuk yazıyor Yaşıtı yazsa ben olgun büyük erkek istiyorum Yazmasa bana neden yazan yok Kadınların ne derdi bitiyor ne sıkıntısı