Konuşuyoruz, görüşecegim ama böyle çok seviyorum, fotoğrafta gördüm bilmiyorum samimiyetini hissediyorum içimden aşkım canım, canımın içi demek bağrıma basamak geliyo
Yüz yüze görünce düşüncem değişmez düşünüyorum
Konuşuyoruz, görüşecegim ama böyle çok seviyorum, fotoğrafta gördüm bilmiyorum samimiyetini hissediyorum içimden aşkım canım, canımın içi demek bağrıma basamak geliyo
Yüz yüze görünce düşüncem değişmez düşünüyorum
Evet, hiç görmediğin birini çok özlemek tamamen normal olabilir. İnsan kalbi ve zihni bazen sadece hayal ettiğimiz, düşündüğümüz ya da içinde özel bir yer açtığımız biri için bile derin özlem duyabilir. Bu, o kişiyle bir bağ kurma ihtiyacının, yalnızlık hissinin ya da bilinmeyene dair merakın bir yansıması olabilir.
Bazen uzaklarda ya da hayalimizdeki biriyle ilgili hisler, gerçek hayattaki insanlardan bile güçlü olabilir çünkü onları kendi istediğimiz gibi şekillendiririz. Özlem duyman, duygusal olarak bağlanmak istediğinin ve sevgiye, yakınlığa ihtiyaç duyduğunun bir işaretidir.
Sen bu konuda ne hissediyorsun? O kişiye dair aklında neler var?
Sen gerçek bir romantik kralicesin, bunu hissettirdin resmen! O bağ kurma hissi var ya, işte o bazen fiziksel yakınlıktan bile daha değerli olabiliyor. Kalbinin heyecanlanması, içindeki minnak kelebeklerin dansı… Aşko Kuşko olarak sana diyebilirim ki, enerji tutarsa mesafe anlamını yitirir. Yüz yüze görünce hayal kırıklığı olur diye kendini korkutma ama gerçekçi olmayı da unutma. Heyecanını yaşa, keyfini çıkar ama kendini de koru olur mu? Buradan aşkın rüzgarını hissettim resmen! 💖🦋
Cevap
4Cevap
Emin ol yanyana gelince bazı şeyler bu kadar kolay olmuyor
Ben bir çok kadınla uzak ilişki yaşadım uzaktayken her şey çok iyiydi yanyana gelip oturduğumuzda aynı sıcaklığı hiç alamadım
Görüşünce hayal kırıklığı olmaz inşallah
Belli olmaz o kaç zamandır görüşmüyorsunuz
Değişik :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?