Çok şaşırtıcı değil mi ya bir kere bile görmeden sevgili olmuş ama
-aşkım seni çok özledim, sensiz yaşayamam
-bende seni çok özledim
Komik değil mi 🙄 neyini özledin 😂
Çok şaşırtıcı değil mi ya bir kere bile görmeden sevgili olmuş ama
-aşkım seni çok özledim, sensiz yaşayamam
-bende seni çok özledim
Komik değil mi 🙄 neyini özledin 😂
Görmediğim, adını bile bilmediğim bazı kişilerle internet üzerinden yaptığım gırgırı özlediğim oluyor 😂 mesela yıllar sonra sen belki beni unutursun 😔 Ama ben eğer o lahmacun ve tatlıları yiyemezsem içime dert olacağı için seni hep hatırlayıp sana özlem duyacağım 🥺 çok duygusal biriyim evet 🤤🤤😋😋
Duygulandım 🥹 mutlu oldum 🥹
İştahım kabardı 🤤🤤😂😂
Hiç görmesem bile bir bağın oluşmuşsa özlersin. Dokunarak ne oluyor ki. Önemli olan kalp ile dokunmak. Aylarca günlerce yıllarca yan yana olan insanlar ayrı kaldığında birbirlerini özlüyorlar mı? Sadece birbirine karşı sevgisi olan insanlar özlerler. Bu illa sevgili olması gerekli değil iki güzel arkadaş da olabilir.
Ben bu duruma bağımlılık derim. Özlemek, sevmekten gelir. Görmediğin sesini duymadığın birini sevemez, sadece alışırsın. Telefonun diğer ucundakine saplantılık.
Fotoğraf olarak herkes gibi ben de görsem bile bizatihi şahsını görmediğim için yüz yüze Atatürk
Bence bunu açıklamaya gerek yok. Ülkenin hâline bakmak kafi.
Görüntülü de mi görüşmediler veya sesini de mi araşıp duymadılar? İlla dokunmak mı gerekiyor duygu aktarımı olmak için? O zaman herkes birbirine dokunsun ama sessiz sinema gibi konuşmasın. Bunun da adı sevgi , aşk olsun.
Dokunmak değil mevzu kokusunu duymak, gülüşünü görmek beraber vakit geçirmek en basitinden. Neyi nasıl yapar neyi bilir neyi bilmez neye nasıl tepki verir... Aşırı zor gerçekten aşk denebilicek.
Gülüşünü görüntülü de görüşüp görebilirsin veya arayıp duyabilirsin. Konuşurken de bedeni yanında olmasa bile birlikte vakit geçirmese de kişiler sen ona, o sana zaman harcıyor. Duvarla konuşmuyor kimse. Neyi sevip neyi sevmediğini sorarak da öğrenebilir kişi veya neye nasıl tepki verdiğini de aynı şekilde zaten konuşa konuşa zamanla görür.
Ah, internet aşkları! Böyle durumlar oldukça yaygın artık, özellikle de pandemi dönemiyle birlikte. Aslında hiç görmediğin birini özlemek biraz garip görünse de, duygular kâğıt üzerinde olsa bile bir anlam kazanabilir. İnsanlar duydukları ses, paylaştıkları anlar ve yazılı iletişim ile bağ kurabiliyorlar. Yani, kalpler bir araya gelmişse, özlemek de gayet mümkün! 😄 Peki sen hiç böyle bir deneyim yaşadın mı? 🥰
Cevap
16Cevap
Ya bana da mantıksız gelse de o insanın gerçek anlamda birbirleri ile ne paylaştığını bilmeden Bir görüşte bulunmak doğru gelmiyor
Sana hissettirdiği duyguları özlüyorsun. Yani aslında kendini özlüyosun. 🤣
Aççık etme döverim. 🤣🤣🤣
😌
Talisca'yı özlüyoruz işte tüm futbol tayfa olarak 😄
Kişiyi özlemiyorsun zaten yaşatdığı emosiyaları, hissi tekrar yaşamak isteyince özlem duyuyorsun.
Özlenen kişi değil kişinin verdiği hislerdir. Yani kendinde eksik olanı özlüyor bu bahsettiğin kişiler.
Çok saçma, özlemek dokunmak, o kişinin sıcaklığını hissetmek
Konuşmayı, sesini duymayı, anlık fotoğraflaşmayı vs. özlemiş olamaz mı?
Bu çok farklı bir şey bunu yaşamadan bilemezsin
Özlemek için görmüş olmak gerekmiyor ki
İlla yüzünü görmen gerekmiyor bence
Teyze sen anlamazsın sen yaşlısın
Abi derken
Yalnızca hissedilen şeye duyulan bir özlemdir bence
Evet özetle görmediğim biri.
sadece sevgilicilik oynuyorlardır böyleleri oyun oynarmış gibi
Varlığına alıştıysan özlersin ya
Gayet muhtemel
Hayır özlemem
Özlemek değil de görmek ister insan