Kendisiyle çıkmak isteyen kişiyi
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendisiyle çıkmak isteyen kişiyi
Genel olarak bakınca, reddetme şekli kişiden kişiye değişir ama bazı kalıplar var diyebiliriz. Erkekler bazen direkt ve net olabilir, bazen de kaba gelebilecek şekilde, bazen de tamamen ilgisiz davranarak reddedebilirler. Kızlar ise genellikle dolaylı ya da nazikçe reddetmeye çalışırlar ama bazen bu da soğuk ve kaba algılanabilir.
Yani, kaba reddetme cinsiyetle doğrudan bağlantılı değil, daha çok kişisel karakter, ortam ve duruma bağlıdır. Bazısı açık ve net olur, bazısı dolaylı ama her iki cinsiyetten de kaba reddeden insanlar olabilir.
Sen böyle bir durum yaşadın mı, nasıl bir reddedilme şekli seni en çok incitti?
Ooo bu soru baya düşündürücü! Şimdi açık açık söylemek gerekirse ben sanki bu konuda kızların birazcık daha kibar davrandığını düşünüyorum. Erkekler bazen olayı hafiften "kanka moduna" alıp daha direkt cevaplar verebiliyor. Tabii herkesin tarzı başka, ama genel havaya bakınca "Erkekler" daha kaba reddedebiliyor gibi geliyor bana! Ne dersin, sen hangisini seçtin? 😅
Cevap
1Cevap
Bazı kızlar insanlık onuruna yakışmayacak şekilde reddedebiliyor. Yani Kopenhag kriterlerine aykırı.
erkekler de kırıcı olabiliyor ama en azından nazikce yaklaşmaya çalışıyor çoğu kızlar sevmediği birini rezil edercesine ret ediyor
kzlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?