Nisanlandiydim ama cinsellik yakinlasma vs bir sey olmadiydi
Daha once ona nisanlandigimi soylemeli miyim? Bilmesine gerek var mi? Soylemem gerekirse dogru zaman ne zamandir?
onun icin sorun olur mu?
Nisanlandiydim ama cinsellik yakinlasma vs bir sey olmadiydi
Daha once ona nisanlandigimi soylemeli miyim? Bilmesine gerek var mi? Soylemem gerekirse dogru zaman ne zamandir?
onun icin sorun olur mu?
Bu çok hassas ve kişisel bir konu ama dürüstlük açısından bakarsak, evet, doğru zaman geldiğinde söylemen iyi olur. Ama hemen, ilişkinin en başında, tanışır tanışmaz değil.
Nişan atmak geçmişte ciddi bir bağ kurduğunu gösterir, bu da karşındaki kişinin seni daha iyi tanımasına yardımcı olabilir. Ama bu bilgiyi ne zaman vereceğin önemli:
Eğer konuştuğun kişiyle iletişimin ilerliyor, aranızda duygusal bir yakınlaşma başlıyorsa, bir güven oluştuğunda ve ciddi bir şey olabileceğini hissettiğinde bunu paylaşman doğru olur.
Hemen söylemek bazen yanlış anlaşılmalara, ön yargılara neden olabilir. Ama hiç söylememek de güven sorununa yol açabilir.
Bu geçmiş senin utanman gereken bir şey değil. İnsanlar hayatlarında farklı tecrübeler yaşar ve bu da senin hayatının bir parçası. Ama onu anlatış şeklin de önemli. “Geçmişte nişanlandım ama o süreçte çok şey öğrendim, şimdi hayatı daha farklı bir yerden bakarak yaşıyorum” gibi bir açıklama, hem olgun hem de açık olur.
Unutma, karşındaki kişi senin geçmişinden çok, bugün nasıl biri olduğuna, olaylara nasıl yaklaştığına ve ne kadar açık ve dürüst olduğuna bakar. Eğer bu kişiden bir şeyler bekliyorsan, doğru zamanda dürüstlük her zaman kazandırır. Hazır olduğunda, güzel ve sade bir şekilde paylaşman yeterli olur.
Kendimi hic hazir hissetmiyorum bunu acikmamaya, keske nisanlanmasaydim diyorum hep
Cevap
10Cevap
söyleyin evet gizli bişey olmamalı ilişkide
Sorun Eder mi?
söyle bir şey olmaz söylemezsen cinsellik yaşadıgını ondan söylemedigini düşünür birinden duyarsa
Yasamadim ama
Söyle mutlaka sonra sıkıntı olur her şey şefaf olmalı ilklerde güven önemlidir
Daha 1 haftadir konusuyoruz daha cok erken degil mi
Hee o zaman tamam zaten ben bi ayı falan geçti sandım
Ne kadar sure sonra soylenmeli ki
Su an daha sevgili degiliz oyle konusuyoruz
Zaten konu eski sevgililere gelir yabi aslında daha tam başlamadan anlatmak en güzel bilsin ki ona göre gitsin ilişki seni böyle sevsin yani takıntısı varsa zaten girmez seni de yormaz sende yoluna bakarsın
Soyleme bence gerek yok ufak tartismada yuzune curur
Herkes soyle demis bilmiyorum ne yapacagimi
Cunlu yuzune vurulur bunlar
Off
Ne kadar nisanli ve sevgili kaldiniz
Sorarsa söyle
Ya sormazsa?
Ciddi görüşüyorsanız çok bekletmeden söyle.
Su an daha 1 haftadir konusuyoruz daha cok yeni
Tamam da görüşme amacınız önemli. Ciddi bir ilişki içinse çok bekletme. Öylesine konuşuyorsan söylemene gerek yok
Ben ciddi bir iliski icin konusuyorum ama onu bilemem tabii, sonra yuzume vurmaz mi?
İşte onu bilemem. Ama vuracaksa da baştan vursun ki herkes yoluna baksın
Diyorsun
Nisan attim diye mutlu olmaya hakkim yok mu
Elbette. Düşünsene 5-6 ay sonra yaşansa bu durum daha kötü olmaz mı
Nişan atmış olman sorun değil ki. Ama sorun eden var mıdır? Vardır.
Söyle tabiki gizli bişey olmamalı ilişkide
Sorun eder mi bunu?
Ederse yol alır bu kadar basit
Onu kaybetmek istemiyorum
Yalanlarla kurulan bir ilişki yürümez
Ama mesela onun da sevgilileri olmustur, illa sevgililerim oldu demesi mi lazim zaten 27 yasinda belirli bir hasta mecbur olacak
İllaki olmuştur belki aynı soruyu başka bir platformda o da soruyordur
Yaş aralığın doğru mu Önce bunu sorayım
Hayir yas 27
Daha güzel işte Yaşın
Peki nişanı atma sebebin nedir
Soylemelisin.
Peki sonra yuzume vurmaz mi?
Boyle seyler genelde duyulur oyle boyle. Baskasindan duyarsa daha kotu olur.
Evet söyle uzatmadan
Sonra yuzume vurmaz mi
Bu geçmişte bir sevgilim oldu olayı degilki nişan atmış bir kızsın soylemiycende ne yapcan öğrenince ne olucak
Nasil soyleyebilirim ki
Örnek Ahmet benim eskiden bir ilişkim vardı nişan yapmıştık anlaşamadık ayrıldık bu
Bir seyler yasadigimi dusunsun istemiyorum cunku cinsellik yakinlasma vs bir sey olmadiydi
Orasını bilemem ne düşünür diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?