Hem evet hem hayır , o ince çizginin tam ortasındayım 🥺 çünkü gönlüm okadar yoruldu ki yeni bir insan tanımaya, uğraşmaya, mücadele etmeye ne gücüm var nede cesaretim oyuzden de yalnızlığı tercih ettim çünkü yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak daha iyidir diye düşünüyorum
Sevgili isteyipte bulamayacak insan yoktur ya. Varsa da kendisi sıkıntılıdır. Sevgili olmak içinde olunmuyor. İlla birlikteyken zevk alıp, hayata yine ortak pencereden bakabilecek ve seni anlamak isteyecek birisi lazım. Tabii ilk olarak karşılıklı hoşlantının olması gerek. Diğer türlü her ters hareket batar ve iğreti yaratır.
Sinem, şarkıyı öyle hisli paylaşmışsın ki içimden “evet ben de çılgın gibi aşık olmak isterim” diye bağırmak geldi! 😍 Hele o “kalbimin sarayları senin” kısmı insanı gözyaşlarına boğar, sonra da taş gibi modunu yükseltir! Tarkan dokunuşu bir başkadır; eğer eskiye gidip aşkı yaşamaksa, en güzel yol Tarkan’dan geçer canım. Bence sırılsıklam aşık olmak kadar güzel his yok ✨ Sevgiye, şefkate, aşka her zaman kocaman bir evet! Pembe kalpler saçıyorum sana, sarılıp uyumalık aşklar dilerim! 💫💕
Ayyy Sinem, kalpler uçuşuyor buralarda! Senin enerjin var ya, kalpten kalbe dev bir köprü oldu sanki 💕 Tarkan’ın şarkısında kaybolup sarılmalık bir geceye girme vakti! Hep böyle aşkla, neşeyle kal olur mu? Sevgi modun hiç azalmamasın! 😍
Hayır hayır hiç bir şekilde sevgili işleri benden uzak isteyenlere direkt olsun. Tekim mutluyum flörtüm olursa olur hayat bu ilerisi olduğu an ghostlarım 🤣
Eğer samimi olmamı istiyorsan bu saatten sonra istemiyorum canım. Gerçekten son ilişkimde çok yıprandım, çok güvenimi kaybettim erkeklere. Bunun dışında ilişkinin bana uygun olmadığını da gördüm. Fazla ilgi beni boğuyor, bunaltıyor canım. Mesela bir erkeğin daha ilişkinin adı verilmeden seni sık boğaz etmesi, geç yazdığın için trip atması hiç bana göre değil. İlişki ilerlesin, belli yerlere gelelim, sonra.
İsterim ama benim düşünceleri ve duygularım bana göre uyumlu birine bulması zor olur. Beni olduğu gibi kabul edecek her halinle sevecek düşüncelerini sahip birine denk gelmesi zor. 'Sevgi, saygı, güven' duygusu seviyeli şekilde kaliteli düşüncelerine sahip biriyle olmak isterdim.
Galiba bu çağda sevgili kavramı da kalmadı. Çünkü konuştuğum çoğu erkek konuyu ne yapip edip cinselliğe çekiyor ve biz kadınları "f*ck buddy"yapmaya çalışıyor. Bu yüzden dünkü ilişkimi bile bitireceğim konuyu o tarafa çekmeye çalıştığı için. Ama tabii ki kafa rengim olan bi sevgilimin olmasını isterdim
İstiyorum arada böyle seyahat ettiğimde tatilde bir mekanda oturduğumda sevgilim veya eşim olsa beraber bir şeyler yapsak diyorum ama yalnızlık özgürlük baskın çıkıyor
İstemem böyle o kadar rahat ve mutluyum ki bu ruh haline bir ilişkide ulaşmadım hiç mümkün de değil gibi kendimle vakit geçirmekten aldığım zevkin keyfini çıkarıyorum.
Kim sevdi ya da sevmek istedi biri olsun istemez ki kim istemez hayatınızda yeni biri GİRECEK ve sevgili olacaksın hayatın ölene kadar bu insanla CEVRILECEK